Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   27 / 199
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 18, 2009 /

Idézet:
„Főtt rizs ketchuppal”
olyat én is szoktam enni, szerintem jó, de komolyan
(#) zoz11 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 18, 2009 /

Én van amikor kenyér szalonnát szoktam rámelegíteni a rizsre, jó kalória szegény kaja
(#) webinas hozzászólása Aug 18, 2009 /

Jóóóóóóóó csapat ez!
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 18, 2009 /

Nekem nem jött be! :no:
De részemről az extrém gasztro befejezve!
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 18, 2009 /

Cukros-vizes kenyér? Régen sokat ettem
(#) zolika60 hozzászólása Aug 19, 2009 /

Bármilyen kaja is lesz az a lényeg ne legyen koleszterin mentes mert én azt nem szeretem.
(#) MaSTeRFoXX hozzászólása Aug 19, 2009 /

Kérdés: Ugye még nincs késő jelentkezni? Most tisztázódott le hogy el tudok menni...
(#) kocsgab002 válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Ha jössz, elhozod a digitális forrasztóállomásod? Nagyon kiváncsi lennék rá.
(#) Topi válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

(#) MaSTeRFoXX válasza Topi hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Oooké!

kocsgab002:
Elviszem, egyszer már kellene írnom róla cikket, csak van 1-2 dolog amit ki kellene rajta javítani. De most szereztem olcsón használt weller wsp80-at és azt akarom majd ráapplikálni..
(#) potyo hozzászólása Aug 19, 2009 /

Van-e valaki, aki jön a találkozóra, jár valamikor olyan környéken, ahol árulnak műnyomó papírt, amit a vasalásos nyákkészítéshez lehet használni, és hozna nekem a találkozóra valamennyit (én csak a panton üzletéről tudok)? Ha van valaki, akkor kérem, jelentkezzen privátban, és megbeszéljük. Nem mintha nehezemre esne elmenni de nem ismerem a környéket, és nem akarnék fél napot az üzlet illetve parkolóhely kereséssel tölteni...
(#) paul64 hozzászólása Aug 19, 2009 /

Sziasztok,

A főzőcskével és ellátással kapcsolatban kellene a véleményetek. Norbertónak már említettem a bevásárlással kapcsolatban, hogy szerintem semmi olyat nem kellene hoznotok, ami az itteni Tesco-ban és Auchan-ban beszerezhető. Arra gondoltam, reggel összeírnánk a szükséges dolgokat, amikor már kialakultak az igények és akkor bő fél óra alatt be lehet szerezni az egészet. Az innivaló pedig menet közben is pótolható a közeli Liedl-ből.
(#) SzervízMacska válasza potyo hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Én viszek Neked - legalábbis remélem - ha addig a feledésem homályába nem merül... :hide: Ha elég pár tíz A4-es oldal, annyi van is itthon.
(#) titi válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Hali!
Esetleg én is kaphatnék egy lapot?
Próbaképpen jól jönne, mert anno amikor egy környékbeli papírboltban kértem, az nekem nem jött össze, mármint nem sikerült vele vasalnom.
Gyanítom nem igazán azt kaptam, ami kellett volna, mert még fényes újságlappal is jobb eredményt értem el...és most talán kiderülne, hogy valóban a papír nem volt megfelelő, vagy a nyomtatóm nem alkalmas erre.
(#) SzervízMacska válasza titi hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Persze!
(#) patexati válasza titi hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Szinte minden papír jó mi fényes csak megfelelően kell melegíteni nem is vasalni! Én felmelegítem és nem vasalom! Nyomtatóból kiszedett görgővel vagy épített görgő sorral kell rányomni a panelra persze finoman és így nem keni szét mintha papírzsepivel csinálnátok! Én a múltkor jöttem erre rá és papírra nem is költök hanem sima fényes újság,magazinra nyomok és akár smd panelt sem esik nehezemre készíteni! OFF vége! :hide:
(#) titi válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Köszönöm!
Patexati: A helyzet az volt, hogy nem volt hajlandó a festék átragadni a nyákra, ezért attól tartok, hogy a nyomtatóm festékpora alkalmatlan a dologra. (Okipage 8W Lite)
Bocsánat az offért!
Szervízmacska! Vendégem vagy egy pohár finom aszúborra!
(#) spikk válasza titi hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Nem lehetne, hogy Neked én vigyek? (De csak későn érkezem.)
(#) zoz11 hozzászólása Aug 19, 2009 /

Nekem eddig a nagykeres somogyis katalógus oldalai váltak be a legjobban, simán smd-s panelokat is tudok vele gyártani.

Ha kell valakinek akkor tudok vinni belőle
(#) Gafly hozzászólása Aug 19, 2009 /

Potyónak és a többi délről érkezőnek kis segitség az odataláláshoz: M5, először jön az M0 leágazás Ferihegy (M3, stb. felé), tovább egyenesen. Utána jön M0 leágazás M1, M7, M6, stb. felé, 100km sebesség korlátozás, tovább egyenesen (de figyelni mostmár). Leágazás jobbra, nagybani zöldségpiac, Pestlőrinc, na ott kell lekanyarodni. Körforgalmon tovább előre (nem bemenni az Auchanhoz!), lámpánál balra (telizöld!) majd rögtön jobbra fel a felüljárón keresztül. Lámpánál egyenesen, következő körforgalmon a Shell kút mellett tovább egyenesen. Nemsokára ha balra néztek akkor láttok egy bontott téglából épült keritést, néhol valamennyi vassal dekorálva tetején. Nos az a Bókay kert hátulról. Innentől már illik megtalálni az elejét
(#) potyo válasza Gafly hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Nem M5-ön megyünk, mert csak kb. 90km lenne autópályán, annyiért meg nem éri meg matricát venni. Kecskeméttől 5-ös úton az M0-ig, ott át az M5-re, majd az első lehetőségnél jobbra lesorolni, majd a másodiknál jobbra lekanyarodni, és akkor a körforgalomnál vagyunk.

utvonalterv.hu mondta ezeket nekem
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 19, 2009 /

Üdv!
Segítséget kérnék. A BKV útvonaltervezőjében nem bízok. Mint ahogy a menetrendek.hu is blőd találatokat dobott ki, amikor Köbzolitól akartam haza jutni. Hogyan lehet a legkönnyebben eljutni a Népligettől a Bókay kertbe?
Köszi
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Metróval Kőbánya-Kispestig, onnan gyors 136E busz a Fiatalság utcáig, majd lábbusz a célig.
(#) oldman válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Alternatív útvonal:
Metro - Határútig innen 2 lehetőség
1. ) 194 Busz- kele utcáig, és gyalog hátulrul.
2.) 50 villamos- Thököly utcáig (régebben Városház u. volt a megálló neve) onnan a városház utcán gyalog és nekimész a bejáratnak.
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Én egy Aoyue levegős állomást és egy 200W-os Wellert tudok vinni. Meg TCP-t, de gondolom az lesz másnál is, mert elég kommersz darab.
(#) MolnarG válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Nem vonattal jössz? Ha azzal jössz akkor együtt odatalálunk. Tegnaptól hivatalosan is Pesti lettem . Kezdek belerázódni a bkv közlekedésbe már bérletem is van .
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Nálam van néhány korhadt deszka, ami száraz és némi max. karvastagságú diófa ág darabolva, ami viszont pár napja lett levágva, tehát nedves. Összesen kb. 1/8 köbméter lehet. Ez a faanyag úgyis tüzelésre vár, de ha nem lesz szimpatikus, nem haragszom meg, ha vissza kell hoznom.
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 19, 2009 /

@stadi
@oldman
Köszönöm mindkettőtöknek!
(#) paul64 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

Szia,

Nem kell bonyolítani, metróval menj a Kőbánya-Kispest-i végállomásig, majd a 136-os busszal addig, míg szinte visszafordul ( a Margó Tivadar útról) egy négyemeletes házakból álló lakótelepre (talán a negyedik megálló, Fiatalság utca) a megállóból látszik a Margó Tivadar út másik oldalán a Városház utca torkolata, ami az egyik oldalon határolja a Bókay-kertet, de a sarkon látsz egy kis boltot is és ha tovább indulsz azon az utcán ami ott kezdődik, akkor a Kert másik oldalához jutsz.
(#) Gafly válasza potyo hozzászólására (») Aug 19, 2009 /

A hátulról megközelitöknek még egy segitség: A kanyarnál (ott be kell fordulni a főúttal balra majd rögtön megint balra) van egy marhanagy meteorológiai radar (gyengébbek kedvéért olyan mint egy golflabda csak egy kicsit nagyobb). Na ezt nem lehet eltéveszteni (három van belőle az országban...), vagy ha megis akkor minimum a Ferihegyi reptérnél jártok
Következő: »»   27 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem