Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » USB-s hangkártya PCM2902 IC-vel
Magát a nyák tetejét mivel vontad be,hogy olyan fekete?
Sose fogod elhinni! Én vassalással csinálom a nyákot és ha kész a maratás a festéket nem szedem le a panelről utána vastag erős alkoholos filcel átszínezem utána a pad-ket lekapirgálom egy körzővel és ezért maradt rajta a vasalásos rajzolat úgy könnyebben és tisztábban lehet lekaparni
Én is vasalok Általában hibátlanul.Elég bonyolultan csinálod,legalább könnyebb forrasztani így ?
Fogjuk rá de a jó munkához idő kell! Én rászánom ezt a kis időtt hogy szép legyen
Sziasztok!
Új vagyok és rögtön lenne is egy kérdésem. PCM2906-tal szeretnék egy hangkártyát összerakni, de lusta vagyok, mint az atom. Van-e valakinek készen panelje, vagy a nyákgyártáshoz szükséges állományokat el tudná-e küldeni. Természetesen tudom, hogy semmi sincs ingyen. A TI alapkapcsolását szeretném kiegészíteni BUF634-es végekkel. Nem zenehallgatásra szeretném használni. Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Valaki tenne egy olyan szívességet hogy a pcm2902b stab.ic nélküli kapcsoláshoz való alkatrészekről csatol egy hestore.hu listát?
Szia,
Hogy haladsz a tervvel? Van valami, amit meg tudsz osztani velünk?
hello attól csinálhat oylat a PCM2904-es hogy melegszik meg néha szikrázik meg tönkre teszi az egyik USB portom attól hogy túlemelgítem véletlen?
Ha szikrázik, akkor az kuka minél előbb. Egyébként igen, lehet attól, hogy túlmelegítetted.
Köszönöm megvan a gond akkor veszek már egy hőfokmérős multimétert addig nem állok újra neki mert eddig 4 kuka
4 kuka esetén viszont erősen kezdenék gyanakodni arra, hogy a NYÁK-ok nem biztos, hogy egészen jó minőségűek, amikre az IC-t forrasztod, vagy valahol egy nagyon észrevehetetlen zárlat marad...
Hát majd átnézem erre se gondoltam köszi szépen
A PCM2904-esek elvileg még a reflow-t is bírják, adatlap szerint 5 másodpercre is leht 260 fokos a tok (nem a láb amit melegítesz, hanem a tok egésze). Szerintem nem egyszerű túlmelegíteni egy ilyen IC-t.
Főleg nem négyet is. Akkor valamit rosszul terveztél a NYÁKon, vagy valóban rossz minőségek a panelek, és zárlat vagy ilyesmi lesz rajtuk.
Hát nem tudom milyen minőségű a panel, mert a tanműhelyből kaptam őket és eddig nem volt vele baj de átnézem köszi
Lehet, hogy egy kicsit mellőzni kellene ennek a szmájlinak a használatát, ahogy látom, pont a mondatvégi írásjelek végére rakod ezeket "véletlenül".
Kicsit feljebb már csatoltam az első változatot, majd hamarosan felrakom a rev. 2-est is. A nyák kb. 2-3 napon belül elkészül .
Nem tudom mért én így fejezem ki a lelki állapotom minden írásom után berakok egy vigyort és ilyet használhatok-->>
Hi!
Olyan usb-s hangkarit nem tudtok, aminek van 2db sztereó vonalbemenete és 2db sztereó vonalkimenete? Üdv!
ESI Maya 44 USB például. Az pont ilyen. Meg van neki digitális kimenete is, optika talán. Sőt ASIO-t is támogatja. De ha az érdekel milyen IC van benne azt nem tudom sajnos.
Jaja, tudom melyik az. Konkrétan kapcsrajzra gondoltam.
Szia!
Létzik olyan kapcsolás, nem is régen valaki már csatolta a kapcsolási rajzot róla. A kapcsolás a PCM2902 re épül, de nagy csodát nem kell várni tőle, nem a hifire van kihegyezve, inkább csak praktikusságnak használható.Bővebben: Link
Ezen csak 1db sztereo vonalbemenet van. Meg kimenet is csak 1db.
A Texas gyárt több csatornás IC-ket de ahhoz DSP meg IS2 port kell szóval az nekünk nemjó. Ha te több csatornát akarsz veszel egy USb hub-ot (800ft) anyi hangkarit csinálsz amenyi kell és az egészet egybe dobozolod én így csinálom a V2
Igazából nem én kerestem a több csatornás hangkarit, nekem bőven elég a sztereo változat, az is csak háttérforrásnak kell, amolyan kis "játék".
|
Bejelentkezés
Hirdetés |