Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szivesen! Nekem müködött eddig 2-3 xp-n .Most is az van rajta.
Tudom én, csak viccelődtem, most viszont mindenkitől elköszönök, mert elkezdtem fáradni, és most már a "nagyon fáradt vagyok" fázisban vagyok, és már benyujtottam az előterjesztésemet az elalvársra, és jogerősen el lett fogadva.
Jóéjt mindenkinek! :kalap:
Köszi, tényleg beválik, így már tudom inengrálni a telepítőbe a "nemszabványos témákat" úgy hogy uxtheme.dll fájlt felülírom a Pachelt változattal.
Örülök hogy bevált
![]() Bekaptam a csalit ![]()
És a végére is maradt. Tehát NYERTÜNK!!!
![]() ![]() ![]()
A vége is
![]()
Igen, szép volt! Az ilyen mecs után, meg a múltkori Ajax ellen lőtt két Dzsudzsák gól és egy gólpassza után még felmerül az emberben, hátha van még valami keresnivalónk nemzetközi szinten is.
![]() ![]() ![]()
Na akkor hogy tiszta legyen mindenki számára:
Az aktív (azaz bejelentkezett) felhasználók emberkéje a hozzászólás-fejlécben jobb oldalon: zöld. Az inaktív tag emberkéje sárgás-szürkés. A saját emberkéje mindnekinek kék, értelemszerűen csak akkor, ha be van jelentkezve. Ha valaki bejelöli a "Bejelentkezve marad" jelölőt, akkor nem dobja ki a rendszer, mindaddig, amíg más IP címről be nem jelentkezik, vagy ki nem jelentkezik. Ha nem jelöli be, akkor bizonyos idő után (pontosan nem tudom, mennyi után) a rendszer automatikusan kilépteti. Addig marad bejelentkezve valaki, amíg az oldal meg van nyitva a böngészőjében, ergo ha kikapcsolta a gépet, akkor nem aktív, vagyis az emberke sárgás-szürke lesz. Ha tehát az "Online tagok" alatt valakinek a neve szerepel, akkor az azt jelenti, hogy a böngészőjében meg van nyitva az oldal, és be is van jelentkezve.
Köszönjük!
Így már értem, gondolom más is. Üdv!
Igaz, hogy az egeret ráhúzva mindenki rájöhetett volna magától. :yes:
Hát, ezt most próbáltam először
![]() A sajátomon "Ez én vagyok ![]() ![]()
Kipróbáltam azt, hogy a Pachelt uxtheme.dll -t beleintegráltam a telepítőbe, de sajnos minden rendszeralkalmazás azt állítja, hogy érvénytelen bináris fájl. Betöltés után meg már nem is építi fel a rendszerhéjt.
Esetleg CRC ellenőrzést hajt végre a kernel, és ezért "mondja", hogy érvénytelen?
Lehet.Másik uxtheme patchnél mát a winfos fájl protekció is elöjött
Sp3 telepitöbe integráltad?Sp2-Sp1-el nemfog mukodni mert ez kifejezetten sp3-as xp-hez van.
Sp2 -es telepítő, de integrálva van bele a az SP3.
Ha már ennyire a témánál tartunk, akkor lenne még egy kérédsem. Olyan programot nem ismersz amivel szoftvert is lehet beleintegrálni a telepítőbe, és azt ki is lehet választani telepíés közben.
Akkor úgylátszik nem integrálásra találták ki ezt a programot meg a dll-jét :no: Marad a régi jólbevált módszer :telepítés után kell rátenni
Mindent köszi.
![]()
Szivesen!
![]()
Hali! Majd ha lesz időm keresek neked ilyen cuccost. Ami nekem van xp az olyan hogy feltelepítés után bejön 1 ablak tele progikkal. Kipipálod ami kell és nekiáll a gép feltenni. Szerintem neked hasonló kell
![]() Szerintem meg nem olyan nagy fáradtság kiírni ezt a két szót... Frankye
Köszi szépen.
![]()
Én úgy ismerem, hogy:
Értem én, hogy gőzhajó, de mi hajtja? ![]()
Kollégák! Kezdem elveszíteni a fonalat. googa barátunk integrált Windows XP (c) (tm) drivereket a telepítőjébe. Most meg valami midi integrálásról van szó. Mit és hova lehet integrálni, és mikor jó ez, meg miért jó, meg minek...?
Na Mester azthiszem megtaláltam azt, amit kerestem
![]() Itt van leírás meg maga a program:Bővebben... Használatáról ne is kérdezz mert semmit nem tudok ![]()
Mégegyzser köszi.
Nagyvárosi legenda: egy titkárnőnek elmagyarázták a fax működését. Olyan 25 éve lehetett, amikor bejöttek ezek a csodamasinák. A félórás továbbképzés végén megkérdezte: " Értem én, de hogy jön át a dróton a papír?" A másik: "Szomszédasszony, elfaxolná a barátnőmnek ezt a 20 dollárt? Elköltöztünk, és tartozom neki..."
Nem, nem MIDI intengrálásról nem volt szó félre értetted.
Az a helyzet, hogy a windoznak, van saját MIDI készlete. Amikor egy midi, vagy karaoke, vagy hasonló fájlt elindítasz, akkor maga a fálj "konfigurálja" be a 16 csatornát, mindegyikre akármilyen hangszint generálhat. Ezért ílyen kis méretű a midifájl, mert hangot nem hordoz, csak utasítást / parancsot. Na most van a Jetaudió, és még ennél is jobb szoftverek, ami (-k) saját intengrált MIDI készlettel rendelkeznek. Ez lejátszón belül marad, nem integrálódik a windozba. Amiről beszéltünk az egy felügyelet nélküli telepítő. Miért jó ez? Teljesen egyénre szabható. -intengrálhatóak a driverek, ez hasznos ha RAID / AHCI Sata eszközt használsz, és szeretnéd, hogy a windóz lássa. Továbbá, hogy a telepíési folyamat alatt felismreje , telepítse is az eszközöket külön Driver lemez alkalmazása nélkül. -rengeteg windóz szolgáltatás van a rendszerben ami konfigurálható, vagy teljesen eltávolíható. Előnyős mert rengeteg erőforrást kimélsz meg. -teljes előkonfigurálás, téma, rendszer, biztonsági, teljesítmény, user, és kernelmódú beállítások, és előkonfiguráció. -csökkentheő a lemezméret, és telepítési idő, egy szem fölöslees fájl sem kerül agépre, csak aszükségesek. -az előző ebből adódik, rengeteg sémafájl, játék miniprogram található meg, illetve ősrégi driverek amiket nyugodtan el lehet távolítani. Ráadásul védelmet ís nyújt, mert jónéhány vírus a windóz segédprogramjain át fertőznek, vagy férnek hozzá a rendszerhez, és veszik át az irányítást. Az átlagos felhasználó, meg úgy sem fogja használni, csak az olyan windóz buherátor, mint én. ![]()
Ennyire off voltam, hogy senki nincsen itt?
![]()
Én itt vagyok ,csak nem értem miről beszélsz, mi a kérdés
![]() A lényeg, hogy nem értek annyira az ilyenekhez.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |