Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   653 / 3610
(#) Szárnyas válasza Georgee hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Félidőben már 2-0 a Debrecen javára.
(#) mizsei.robi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Szivesen! Nekem müködött eddig 2-3 xp-n .Most is az van rajta.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Tudom én, csak viccelődtem, most viszont mindenkitől elköszönök, mert elkezdtem fáradni, és most már a "nagyon fáradt vagyok" fázisban vagyok, és már benyujtottam az előterjesztésemet az elalvársra, és jogerősen el lett fogadva.

Jóéjt mindenkinek! :kalap:
(#) _ampervadasz_ válasza mizsei.robi hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Köszi, tényleg beválik, így már tudom inengrálni a telepítőbe a "nemszabványos témákat" úgy hogy uxtheme.dll fájlt felülírom a Pachelt változattal.
(#) mizsei.robi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Örülök hogy bevált
Bekaptam a csalit az egyik ténát olvasgattam és rákattintottam a tranyókás linkre.
(#) Ricsi89 válasza Szárnyas hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

És a végére is maradt. Tehát NYERTÜNK!!!
(#) Georgee válasza Szárnyas hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

A vége is 2-0a Debrecenieknek. Go ünnepelni.
(#) Szárnyas válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Igen, szép volt! Az ilyen mecs után, meg a múltkori Ajax ellen lőtt két Dzsudzsák gól és egy gólpassza után még felmerül az emberben, hátha van még valami keresnivalónk nemzetközi szinten is.
(#) Georgee válasza Szárnyas hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Végig rajtam volt a mez mielőtt elment a PSV hez akkor utoljára ebben jáccott

SP_A0377.jpg

(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Na akkor hogy tiszta legyen mindenki számára:
Az aktív (azaz bejelentkezett) felhasználók emberkéje a hozzászólás-fejlécben jobb oldalon: zöld.
Az inaktív tag emberkéje sárgás-szürkés.
A saját emberkéje mindnekinek kék, értelemszerűen csak akkor, ha be van jelentkezve.
Ha valaki bejelöli a "Bejelentkezve marad" jelölőt, akkor nem dobja ki a rendszer, mindaddig, amíg más IP címről be nem jelentkezik, vagy ki nem jelentkezik. Ha nem jelöli be, akkor bizonyos idő után (pontosan nem tudom, mennyi után) a rendszer automatikusan kilépteti.
Addig marad bejelentkezve valaki, amíg az oldal meg van nyitva a böngészőjében, ergo ha kikapcsolta a gépet, akkor nem aktív, vagyis az emberke sárgás-szürke lesz.
Ha tehát az "Online tagok" alatt valakinek a neve szerepel, akkor az azt jelenti, hogy a böngészőjében meg van nyitva az oldal, és be is van jelentkezve.
(#) zoly15 válasza Frankye hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Köszönjük!
Így már értem, gondolom más is.

Üdv!
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Igaz, hogy az egeret ráhúzva mindenki rájöhetett volna magától. :yes:
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Hát, ezt most próbáltam először
A sajátomon "Ez én vagyok "
(#) _ampervadasz_ válasza mizsei.robi hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Kipróbáltam azt, hogy a Pachelt uxtheme.dll -t beleintegráltam a telepítőbe, de sajnos minden rendszeralkalmazás azt állítja, hogy érvénytelen bináris fájl. Betöltés után meg már nem is építi fel a rendszerhéjt.
Esetleg CRC ellenőrzést hajt végre a kernel, és ezért "mondja", hogy érvénytelen?
(#) mizsei.robi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Lehet.Másik uxtheme patchnél mát a winfos fájl protekció is elöjött

Sp3 telepitöbe integráltad?Sp2-Sp1-el nemfog mukodni mert ez kifejezetten sp3-as xp-hez van.

Sp2 -es telepítő, de integrálva van bele a az SP3.

Ha már ennyire a témánál tartunk, akkor lenne még egy kérédsem.
Olyan programot nem ismersz amivel szoftvert is lehet beleintegrálni a telepítőbe, és azt ki is lehet választani telepíés közben.

Akkor úgylátszik nem integrálásra találták ki ezt a programot meg a dll-jét :no: Marad a régi jólbevált módszer :telepítés után kell rátenni

Mindent köszi.

Szivesen!
(#) bazsoo válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Hali! Majd ha lesz időm keresek neked ilyen cuccost. Ami nekem van xp az olyan hogy feltelepítés után bejön 1 ablak tele progikkal. Kipipálod ami kell és nekiáll a gép feltenni. Szerintem neked hasonló kell Na majd guberálok.

Szerintem meg nem olyan nagy fáradtság kiírni ezt a két szót...
Frankye
(#) _ampervadasz_ válasza bazsoo hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Köszi szépen.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Én úgy ismerem, hogy:
Értem én, hogy gőzhajó, de mi hajtja?
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Kollégák! Kezdem elveszíteni a fonalat. googa barátunk integrált Windows XP (c) (tm) drivereket a telepítőjébe. Most meg valami midi integrálásról van szó. Mit és hova lehet integrálni, és mikor jó ez, meg miért jó, meg minek...?
(#) bazsoo válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Na Mester azthiszem megtaláltam azt, amit kerestem
Itt van leírás meg maga a program:Bővebben...
Használatáról ne is kérdezz mert semmit nem tudok
(#) _ampervadasz_ válasza bazsoo hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Mégegyzser köszi.
(#) DuMatyi válasza Frankye hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Nagyvárosi legenda: egy titkárnőnek elmagyarázták a fax működését. Olyan 25 éve lehetett, amikor bejöttek ezek a csodamasinák. A félórás továbbképzés végén megkérdezte: " Értem én, de hogy jön át a dróton a papír?" A másik: "Szomszédasszony, elfaxolná a barátnőmnek ezt a 20 dollárt? Elköltöztünk, és tartozom neki..."
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Nem, nem MIDI intengrálásról nem volt szó félre értetted.

Az a helyzet, hogy a windoznak, van saját MIDI készlete. Amikor egy midi, vagy karaoke, vagy hasonló fájlt elindítasz, akkor maga a fálj "konfigurálja" be a 16 csatornát, mindegyikre akármilyen hangszint generálhat. Ezért ílyen kis méretű a midifájl, mert hangot nem hordoz, csak utasítást / parancsot. Na most van a Jetaudió, és még ennél is jobb szoftverek, ami (-k) saját intengrált MIDI készlettel rendelkeznek. Ez lejátszón belül marad, nem integrálódik a windozba.

Amiről beszéltünk az egy felügyelet nélküli telepítő.

Miért jó ez?

Teljesen egyénre szabható.

-intengrálhatóak a driverek, ez hasznos ha RAID / AHCI Sata eszközt használsz, és szeretnéd, hogy a windóz lássa. Továbbá, hogy a telepíési folyamat alatt felismreje , telepítse is az eszközöket külön Driver lemez alkalmazása nélkül.

-rengeteg windóz szolgáltatás van a rendszerben ami konfigurálható, vagy teljesen eltávolíható. Előnyős mert rengeteg erőforrást kimélsz meg.

-teljes előkonfigurálás, téma, rendszer, biztonsági, teljesítmény, user, és kernelmódú beállítások, és előkonfiguráció.

-csökkentheő a lemezméret, és telepítési idő, egy szem fölöslees fájl sem kerül agépre, csak aszükségesek.

-az előző ebből adódik, rengeteg sémafájl, játék miniprogram található meg, illetve ősrégi driverek amiket nyugodtan el lehet távolítani. Ráadásul védelmet ís nyújt, mert jónéhány vírus a windóz segédprogramjain át fertőznek, vagy férnek hozzá a rendszerhez, és veszik át az irányítást. Az átlagos felhasználó, meg úgy sem fogja használni, csak az olyan windóz buherátor, mint én.

(#) _ampervadasz_ hozzászólása Aug 26, 2009 /

Ennyire off voltam, hogy senki nincsen itt?
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 26, 2009 /

Én itt vagyok ,csak nem értem miről beszélsz, mi a kérdés
A lényeg, hogy nem értek annyira az ilyenekhez..
Következő: »»   653 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem