Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   652 / 3608
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Ugyan már, csak nekünk vannak nagy igényeink. pl:
- tovább is működjön, mint a garancia idő,
- arra is használható legye, amire tervezték,
- ne legyen drágább a fenntartása (kellékanyagok), mint amennyibe került,
- ne csak 50km-re legyen a legközelebbi szervize,
- vásárláskor ne a színében legyen a legnagyobb választék (rózsaszín -izé.. pink- , almazöld, Helló Kytty-s, Playboy-os...),
és még csomó igény.
(#) zolika60 válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Ahogy a jelenlévők számát nézem mostanában szinte mindig 400 fölött van. Tavalyról mintha 300 alatti értékekre inkább 200 közeliekre emlékeznék. Lehet, hogy egy másfél éven belül elérünk oda. Egy modi biztos jobb statisztikával rendelkezik mint az én emlékezetem, majd kijavít ha tévedek.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Igen , de inkább az a meglepő hogy éjfél utáni (un. halott gatya) időszakban is 250-en vannak még fenn. A májusi 770es látogatottsági szintet, azóta sem sikerült még megdönteni.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Sajnos ez az a téma, ami mindig előjön. Nem tudunk változtatni rajta Ez a népigény. Az, hogy felvetődik a fórumon ilyen "anti-népigény", azt bizonyítja, ide a társadalom agyilag aktív fele jár, akinek az igénye nem merül ki a mónikasó-ban.
@szamóca: nem lehetséges a következő? Bepipálja valaki a "bejelentkezve marad" opciót, és az azt jelenti éjjel-nappal be van jelentkezve, még akkor is, ha nincs a gép bekapcsolva? Vagy: torrentezik, éjjelre bekapcsolva van a gépe, és be van jelentkezve.
(#) pl13 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Dehogynem. Csak mi változtathatunk rajta.
(#) titi hozzászólása Aug 25, 2009 /

Na így közlekedjen az ember...
Most láttam a hírekben, hogy egy 14 éves gyorshajtót kaptak lencsevégre a rendőrök.
Ráadásul a kocsit tavaly kivonták a forgalomból, és nem volt rendszáma.
Amikor észrevette a rendőröket, megállt, és helyet cseréltek az apjával. Merthogy az is vele volt.
Nem hiszem el, hogy milyen felelőtlen emberek vannak!
Na mentem dolgozni, jó fórumozást!
(#) hodbond válasza titi hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Nem tudom titi te hol laksz de én Soproni vagyok. Itt se jobb a helyzet csak 14- évések nem vezetnek vagyis igen, haveromék vettek egy ladát és a 3. legforgalmassabb úton betépve azzal szórakoztak. Amugy Én bringázni szoktam és bár sokszor nem valami szabályosan megyek de ha betartoma szabályokat elütnek a járdáról emg lekaibálnak a gyalogosok. sokszor már félek bringával menni multkor majdnem egy busz csapott el.
(#) bazsoo válasza hodbond hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Hali. Hát én közúton 2 x vezettem. Akkor is ott ült mellettem faterom és teljesen szabályosan mentem. De csak a falun belül. Amúgymeg Trabival szoktam földúton huzatni Van ám benne erő Suzukival pedig elhagyatott úton. De egész jól megvan csinálva. Mármint az út. Ott már mentem 1x 110-el. Teljesen egyenes út. Max taktorok vannak arra de azt meg csakmeglátom
(#) hodbond válasza bazsoo hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Jahát földúton meg elhagyott utakon erdőkben én is szoktam faterral az 1-es suzukit huzatni de közúton még nem mentem.vszeg amugy is valamikor a közeljövőben eélsz meg a jogsim tehát nem is erőltetem annyira a közutas históriát.
(#) bazsoo válasza hodbond hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Énis várom már a jogsit Nekem mondjuk még kicsit arrébb lesz. 14 éves vagyok Szóval van még idő. De nem akarom h elkapjanak. Mert akkor jópár évig nem lehetne jogsi Mondjuk földúton nem nagyon szoktak járkálni zsaruk
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 25, 2009 /

Nekem 5 éve van jogosítványom. Egyre inkább gyomorgörccsel szállok be, az ilyenek miatt. Persze mindig a vétlen hagyja ott a fogát. A vétkes megy a börtönbe, az adófizetők pénzén.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Lehet rosszul tudom, de azt hiszem 1óra eltelte után kidob a rendszer ha nem vagy aktív.
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Én 20 percről tudok
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

kb 30 perce vagyok inaktív, és még mindig itt vagyok. De most 90 perc inaktivitás, megyek nézem a focimeccset :pias:
(#) hodbond válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Én egyenlőre bízom abban, hogy "szeretni" fogok vezetni(hú de hülyén fgoalmaztam) de most hajrá loki
(#) Georgee válasza hodbond hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Loki 19es mez rajtam van
(#) zoly15 válasza Georgee hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Engem a foci hidegen hagy, te meg felfősz
Kinyílsz mint egy kondi, jó szórakozást. :yes:
(#) patexati hozzászólása Aug 25, 2009 /

Sziasztok! A hétvégén a havernak lesz a legénybúcsúja Lesz zene több ezerrel szó szerint Gondoltam meglepem egy kis karaokival mi szerintem sikert aratna az italozók körében (van két zenheiser rádiós mikim) Sajna ebben a műfajban nem tudom milyen progit használnak és hol vannak hozzá megfelelő nóták is egyben?? Nem arra a gagyi kis karaoki zenére gondolok mi olyan mint a piacos zenecsengő hanem a komolyra mi megy bárokban is! Ha valaki aki tud megfelelő helyet ahol be tudom szerezni legyenszives segítsen nekem természetesen free dologra gondoltam
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Üdv, jó esét mindenkinek. Dehogynem bejelentkezve maradsz, ha az adatlapodon megnéznek, hogy pl 320 pece volt itt, akkor az azt jelenti hogy bejelentkezve maradt, és úgy kapcsolta ki a gépét valaki, vagy egyszerűen feált a gép elől és elment valahová, ez nem lehet pontosan tudni. Mindig benyomom a bejelenkezve marad jrelölő négyzetet, mert egy pár oldalt látogatok közben, vagy msn -ezek közben és nem lenne jó állandóan bejelentkezni. Előfordult velem az hogy véletlenül bejelentkezve maradtam, és másnap bekapcsolásnál vettem észre, hogy nem jelentkeztem ki.

egy kis off, aki tud kérem válaszoljon. :

Hogyan lehet egy windows témát telepíteni úgy, hogy ne kelljen feltelepíteni a Tuneup$utilities programot?
Aki már szembesült a problémával: tapasztalja hogy a rendszerhéj úgy néz ki mintha win95 lenne feltelepítve akkor, amikor a Luna témán kívüli téma van beállíva. Majd a Tuneup felrakása uán, máris felismeri a kiválasztot window$ témát.
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Akkor ez úgy van ha a bejelentkezve marad bekapcsolom és kikapcsolom a gépet azt írja mintha itt lennék?
(#) szamóca válasza patexati hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Midi-karaoke file-t. Ingyenes a Van Basco lejátszó program, (mondjuk elég gyengusz song bankkal rendelkezik)és a neten keresgélhetsz ilyen kiterjesztésű file-ok után a guglival.
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Igen a zöld emberke megjelenik, de ha az adatlapodra néznek, akkor látják hogy hány perce voltál itt tényleesen.
(#) patexati válasza szamóca hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Kösz
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Akkor én állandóan zöld lehetek
(#) _ampervadasz_ válasza patexati hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

A Jetaudo nevű kis programot ajánlom. Sokkal szebben szól mint a Van Basco, mert az a windows MIDI hangkészletét használja, ez meg sajátot használ (illeve kevertet). Neked midi fájlokra is szükséged van, mert nekem van egy maréknyi, ha kell.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

ma mentünk Debrecenbe és kétszer is bekerültünk egy marha hátához. Volt hogy lakott területen belül 80!-al ment, és volt, hogy alig ment 40-el. Lakott területen kívül volt több vasúti átjáró is és alig ment át rajta 20-al és utána mint egy bicikli úgy gyorsult. Persze kanyargós út volt és alig lehetett megelőzni. Érdekes volt, hogy mindkétszer ugyanolyan típusú autó volt. És nem is régi, mert újak voltak. Alig vártuk, hogy megelőzzük őket és normális tempóban tudjunk menni.
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Érdekes én meg már kékülök. Vagy csak én látom így egyedül? kellett nekem annyi szilvalekvárt ennem!
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Dehogyenm olvasam, csak így izgalmasabb. az msn -em beadta a derekát, és mindjárt én is.
(#) mizsei.robi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

tudok egy jobbat és egyszerübbet:Uxtender -ez patcheli az xp témakezelö dll--jét és engedi berakni még a legfurcsább témákat isUxtender
(#) _ampervadasz_ válasza mizsei.robi hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Köszi kipróbálom.
Következő: »»   652 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem