Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szivesen! Nekem müködött eddig 2-3 xp-n .Most is az van rajta.
Tudom én, csak viccelődtem, most viszont mindenkitől elköszönök, mert elkezdtem fáradni, és most már a "nagyon fáradt vagyok" fázisban vagyok, és már benyujtottam az előterjesztésemet az elalvársra, és jogerősen el lett fogadva.
Jóéjt mindenkinek! :kalap:
Köszi, tényleg beválik, így már tudom inengrálni a telepítőbe a "nemszabványos témákat" úgy hogy uxtheme.dll fájlt felülírom a Pachelt változattal.
Örülök hogy bevált
Bekaptam a csalit az egyik ténát olvasgattam és rákattintottam a tranyókás linkre.
És a végére is maradt. Tehát NYERTÜNK!!!
A vége is 2-0a Debrecenieknek. Go ünnepelni.
Igen, szép volt! Az ilyen mecs után, meg a múltkori Ajax ellen lőtt két Dzsudzsák gól és egy gólpassza után még felmerül az emberben, hátha van még valami keresnivalónk nemzetközi szinten is.
Végig rajtam volt a mez mielőtt elment a PSV hez akkor utoljára ebben jáccott
Na akkor hogy tiszta legyen mindenki számára:
Az aktív (azaz bejelentkezett) felhasználók emberkéje a hozzászólás-fejlécben jobb oldalon: zöld. Az inaktív tag emberkéje sárgás-szürkés. A saját emberkéje mindnekinek kék, értelemszerűen csak akkor, ha be van jelentkezve. Ha valaki bejelöli a "Bejelentkezve marad" jelölőt, akkor nem dobja ki a rendszer, mindaddig, amíg más IP címről be nem jelentkezik, vagy ki nem jelentkezik. Ha nem jelöli be, akkor bizonyos idő után (pontosan nem tudom, mennyi után) a rendszer automatikusan kilépteti. Addig marad bejelentkezve valaki, amíg az oldal meg van nyitva a böngészőjében, ergo ha kikapcsolta a gépet, akkor nem aktív, vagyis az emberke sárgás-szürke lesz. Ha tehát az "Online tagok" alatt valakinek a neve szerepel, akkor az azt jelenti, hogy a böngészőjében meg van nyitva az oldal, és be is van jelentkezve.
Köszönjük!
Így már értem, gondolom más is. Üdv!
Igaz, hogy az egeret ráhúzva mindenki rájöhetett volna magától. :yes:
Hát, ezt most próbáltam először
A sajátomon "Ez én vagyok "
Kipróbáltam azt, hogy a Pachelt uxtheme.dll -t beleintegráltam a telepítőbe, de sajnos minden rendszeralkalmazás azt állítja, hogy érvénytelen bináris fájl. Betöltés után meg már nem is építi fel a rendszerhéjt.
Esetleg CRC ellenőrzést hajt végre a kernel, és ezért "mondja", hogy érvénytelen?
Lehet.Másik uxtheme patchnél mát a winfos fájl protekció is elöjött
Sp3 telepitöbe integráltad?Sp2-Sp1-el nemfog mukodni mert ez kifejezetten sp3-as xp-hez van.
Sp2 -es telepítő, de integrálva van bele a az SP3.
Ha már ennyire a témánál tartunk, akkor lenne még egy kérédsem. Olyan programot nem ismersz amivel szoftvert is lehet beleintegrálni a telepítőbe, és azt ki is lehet választani telepíés közben.
Akkor úgylátszik nem integrálásra találták ki ezt a programot meg a dll-jét :no: Marad a régi jólbevált módszer :telepítés után kell rátenni
Mindent köszi.
Szivesen!
Hali! Majd ha lesz időm keresek neked ilyen cuccost. Ami nekem van xp az olyan hogy feltelepítés után bejön 1 ablak tele progikkal. Kipipálod ami kell és nekiáll a gép feltenni. Szerintem neked hasonló kell Na majd guberálok.
Szerintem meg nem olyan nagy fáradtság kiírni ezt a két szót... Frankye
Köszi szépen.
Én úgy ismerem, hogy:
Értem én, hogy gőzhajó, de mi hajtja?
Kollégák! Kezdem elveszíteni a fonalat. googa barátunk integrált Windows XP (c) (tm) drivereket a telepítőjébe. Most meg valami midi integrálásról van szó. Mit és hova lehet integrálni, és mikor jó ez, meg miért jó, meg minek...?
Na Mester azthiszem megtaláltam azt, amit kerestem
Itt van leírás meg maga a program:Bővebben... Használatáról ne is kérdezz mert semmit nem tudok
Mégegyzser köszi.
Nagyvárosi legenda: egy titkárnőnek elmagyarázták a fax működését. Olyan 25 éve lehetett, amikor bejöttek ezek a csodamasinák. A félórás továbbképzés végén megkérdezte: " Értem én, de hogy jön át a dróton a papír?" A másik: "Szomszédasszony, elfaxolná a barátnőmnek ezt a 20 dollárt? Elköltöztünk, és tartozom neki..."
Nem, nem MIDI intengrálásról nem volt szó félre értetted.
Az a helyzet, hogy a windoznak, van saját MIDI készlete. Amikor egy midi, vagy karaoke, vagy hasonló fájlt elindítasz, akkor maga a fálj "konfigurálja" be a 16 csatornát, mindegyikre akármilyen hangszint generálhat. Ezért ílyen kis méretű a midifájl, mert hangot nem hordoz, csak utasítást / parancsot. Na most van a Jetaudió, és még ennél is jobb szoftverek, ami (-k) saját intengrált MIDI készlettel rendelkeznek. Ez lejátszón belül marad, nem integrálódik a windozba. Amiről beszéltünk az egy felügyelet nélküli telepítő. Miért jó ez? Teljesen egyénre szabható. -intengrálhatóak a driverek, ez hasznos ha RAID / AHCI Sata eszközt használsz, és szeretnéd, hogy a windóz lássa. Továbbá, hogy a telepíési folyamat alatt felismreje , telepítse is az eszközöket külön Driver lemez alkalmazása nélkül. -rengeteg windóz szolgáltatás van a rendszerben ami konfigurálható, vagy teljesen eltávolíható. Előnyős mert rengeteg erőforrást kimélsz meg. -teljes előkonfigurálás, téma, rendszer, biztonsági, teljesítmény, user, és kernelmódú beállítások, és előkonfiguráció. -csökkentheő a lemezméret, és telepítési idő, egy szem fölöslees fájl sem kerül agépre, csak aszükségesek. -az előző ebből adódik, rengeteg sémafájl, játék miniprogram található meg, illetve ősrégi driverek amiket nyugodtan el lehet távolítani. Ráadásul védelmet ís nyújt, mert jónéhány vírus a windóz segédprogramjain át fertőznek, vagy férnek hozzá a rendszerhez, és veszik át az irányítást. Az átlagos felhasználó, meg úgy sem fogja használni, csak az olyan windóz buherátor, mint én.
Ennyire off voltam, hogy senki nincsen itt?
Én itt vagyok ,csak nem értem miről beszélsz, mi a kérdés
A lényeg, hogy nem értek annyira az ilyenekhez.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |