Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köhömm!
HE- a BEST!!! Ezt jegyezd meg! ![]() ![]() A billentyűzetet 2x sikerült megfejelni! ottmaradt a fejemen a WASD betű ![]()
Csaak... Akkor egyszer felkeltél
![]()
Sziasztok!
Tettem fel Yutube-ra 1 videót. 2 bajom van vele: csúszik a hang a képtől meg Meg valami Thirdy party felismerte hogy az ő cucca is benne van a videóba.Volt már valakinek ilyennel gondja?Mert nemakarok fizetni a yutub-nak hogy fentvan a video. Üdv!
Milyen videóról van szó? Tedd fel ide a linkjé,t hátha jobban tudnunk segíteni.
![]() A csúszás a nem megfelelő tömörítés miatt is bekövetkezhet. Ha nagyon betömöríted akkor, a stream processzornak sokat kell dolgoznia a videó kitömörítésén, és ez időt vesz el. Ezért késik a kép a hanghoz képest. Én is töltöttem fel videókat a youtube -ra, azok nem is rendelkeznek nagy tömöritési rátával így azok nem fognak akadni. Igaz tovább is tartott, mert így nagyobb lett a fájl mértete. Hamár témánál tartunk, van nekem egy "tonna" *.mkv típusú videóm. Nemtudom miért, de egytől egyig elkezdtek akadni, és a CPU -t teleírja a lejásztóm. JetAudiot használok a HD filmek lejátszására. Mi lehet a probléma?
Kéne programozásban egy kis segítség
![]() Winamp-ból kéne kinyerni pár adatot, legfőképpen azt hogy hol tart a zene (másodperc...), esetleg vajon a spektrumanalizátor hogyan működhet benne. De kezdésnek elég lesz az idő hogy hol tart. A zene címét meg tudom szerezni a handle segítségével. Azt hiszem Topi mester foglalkozott ilyesmivel :hide: Idézet: „legfőképpen azt hogy hol tart a zene (másodperc...)” Azt hiszem frame-eket fogsz kapni, ami 100-al szorzandó, s az egy mp.
Nekem az is jó
![]() És azt hogyan lehet kinyerni? Sőt hamár itt tartunk, a zene hosszát is jó lenne tudni, mondjuk ha megvan a kbps és a fájl mérete, abból ki lehet számolni.
Én csináltam.Diszkós zene van altatta és a ludasnapok-kor felvett videóból csináltam.Videó
Nem tapasztaltam semmi csúszást.
A videót szedd le, és vagy vágd meg (tehát ne teljesen az szóljon végig), vagy tegyél rá másikat mert szerzői jogvédelem alatt áll. Ajálom hogy ezt minnél előbb tedd meg. A $youtube mostanában eléggé bekeményített mindenhol. Nemtudom ismered e FreddyD videóit, ő az aki "rossz pc játékok" videókat csinálta. Letörölték a videóit, Acountját, egyszóval "megsemmisítették", de újból elérhetők a videói az indavideón jatekpartizan néven. Minden jót.
Letöröltem és rájöttem hogy a konverterem volt a hibás
![]() UI:Ismerem freddyD-t régebben néztem a videoit mostanában már anyira nem.
Ujabb videókat is rakott fel, én nemtudom emgunni.
![]()
Hali, én VSO avi to DVD-t használok, jó kis program.
Idézet: „emgunni” Ez meg mi a szösz? :eplus2:
Bocs egy kis CRC hibám volt akkor na.
![]() emgunni = megunni Így is majdnem Visual Basic nyelven irtam le ide a hsz. -em. ![]()
Tudtok valami olyan programot ami zene ütemére villogtatja a billentyüzet ledjeit?
Kikötöd a ledeket, akasztasz rá egy komparátort mondjuk LM339N meg rálógatsz pá ellenállást, és kész a 3 ledes kivezérlés jelződ.
![]()
Jaj, ne sz*vatsd, winampra tudok.
Nekem 4 led van. :hide:
![]()
Jaj, ne flancoljunk kérem!
![]() ![]()
És F betű van alá írva, egy lakatban.
![]() Szerk.: Ha megnyomom a gombját, az pirosan világít. De a többi rendes zöld! Csak azt nem tudom, mit csinál ez a gomb, ha megnyomom. Mert a betűk ugyan olyanok, mint voltak.
Nem veszem szivatásnak.
![]() A winamposat megosztanád velünk?
Ha már ilyen szépen kéred.
![]()
Köszi.műKödik
![]()
Töröld majd ki az exe után a - jelet, csak így engedte feltölteni.
Köszi műkdik.Régi bIllentyüzetemet akarom átalakitani ahoz kellett köszi még 1x
![]()
Modding? Fotót kapunk majd róla?
Nem olyan modding inkább sufni tuning.A billentyüzet panelját kiszedem és teszek bele nagy fényerejű ledeket és azt a falra felteszem hogy jól nézzen ki.Egyenlőre gondjaim vannak vele:Tacskóék olyan jól megcsinálták az egérnek az usb kábeljét(A billentyüzeté elszakadt)hogy minden szín van rajta csak normális 4 szín nincs.Képek majd lesznek ha működik.
Erősen lobby szagú. Én 75 W-ös izzót használok. Idegesít az energiatakarékos. Az olvasólámpámban 60 wattos tungsraflex van. Emellett a magyarországi Tungsram gyárban 3.000 ember dolgozik. Pár hónappal ezelőtt nézegettem energiatakarékos izzókat. Az egyik: TUNGSRAM a hagyományos kék csomagolásban 20 wattos. Gyártási hely: Kína. Apró betűkkel, természetesen! Százból 99 ember nem nézi meg. Azt hiszi, a hazai ipart támogatja... mert olyan, mint a régi, de mégsem.
És hogy miért lobby? egy energiatakarékos izzó 1000 Ft-nál többe kerül. Az olcsóbb az nem spórol, mert villámgyorsan tönkremegy. Ha a 75 wattos fogyasztását Ft-ban, és az árát összeadom, nem jön ki kevesebb. A drága meg drága. Egyértelmű: kell az energiatakarékos. De: nem mindenhová. Padlásra is tegyem be az 1000 Ft-os izzót?! Évente 2-szer megyek fel... Ugyan már hadd döntsem el, mit akarok venni! Ezenkívül: biztos, hogy nagyobb terhelést jelent összességében az energiatakarékos izzó, mint az elektronikai hulladékhegyeket növelő kompakt fénycső? Én legjobban azt a 3000 embert sajnálom, aki munkanélküli lesz előbb-utóbb. Emellett: Edison forog a sírjában. Még egy zsenit sikerült arcon vágni. Olvastam egy cikket róla: Mindenki az izzót ismeri, mint olyant. De: Fonográf ( = Elektromechanikus hangrögzítés őse. Kossut beszédét is fonográf henger őrzi. "csak" 150 év az adatmegőrzési idő. Eddig mérve, és pereg a számláló.) Sok mást talált fel, vagy tökéletesített Edison ezen kívül. A Melno parki varázslónak hívták. A cikk
Elolvastam a cikket és ezek szerintem nem normálisak.Őrültek irányítják az európai uniót?Meg akarják vetetni szegéyn emberrek a 2000ft-os kinai sz@rt.Miért nem jó nekik a régi izzólámpa?Széndiokszidkibocsájtás?Abba az égőkbe higany van ami sokkal veszélyesebb az egészségre.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |