Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köhömm!
HE- a BEST!!! Ezt jegyezd meg! :yes: A billentyűzetet 2x sikerült megfejelni! ottmaradt a fejemen a WASD betű
Csaak... Akkor egyszer felkeltél !
Sziasztok!
Tettem fel Yutube-ra 1 videót. 2 bajom van vele: csúszik a hang a képtől meg Meg valami Thirdy party felismerte hogy az ő cucca is benne van a videóba.Volt már valakinek ilyennel gondja?Mert nemakarok fizetni a yutub-nak hogy fentvan a video. Üdv!
Milyen videóról van szó? Tedd fel ide a linkjé,t hátha jobban tudnunk segíteni.
A csúszás a nem megfelelő tömörítés miatt is bekövetkezhet. Ha nagyon betömöríted akkor, a stream processzornak sokat kell dolgoznia a videó kitömörítésén, és ez időt vesz el. Ezért késik a kép a hanghoz képest. Én is töltöttem fel videókat a youtube -ra, azok nem is rendelkeznek nagy tömöritési rátával így azok nem fognak akadni. Igaz tovább is tartott, mert így nagyobb lett a fájl mértete. Hamár témánál tartunk, van nekem egy "tonna" *.mkv típusú videóm. Nemtudom miért, de egytől egyig elkezdtek akadni, és a CPU -t teleírja a lejásztóm. JetAudiot használok a HD filmek lejátszására. Mi lehet a probléma?
Kéne programozásban egy kis segítség
Winamp-ból kéne kinyerni pár adatot, legfőképpen azt hogy hol tart a zene (másodperc...), esetleg vajon a spektrumanalizátor hogyan működhet benne. De kezdésnek elég lesz az idő hogy hol tart. A zene címét meg tudom szerezni a handle segítségével. Azt hiszem Topi mester foglalkozott ilyesmivel :hide: Idézet: „legfőképpen azt hogy hol tart a zene (másodperc...)” Azt hiszem frame-eket fogsz kapni, ami 100-al szorzandó, s az egy mp.
Nekem az is jó
És azt hogyan lehet kinyerni? Sőt hamár itt tartunk, a zene hosszát is jó lenne tudni, mondjuk ha megvan a kbps és a fájl mérete, abból ki lehet számolni.
Én csináltam.Diszkós zene van altatta és a ludasnapok-kor felvett videóból csináltam.Videó
Nem tapasztaltam semmi csúszást.
A videót szedd le, és vagy vágd meg (tehát ne teljesen az szóljon végig), vagy tegyél rá másikat mert szerzői jogvédelem alatt áll. Ajálom hogy ezt minnél előbb tedd meg. A $youtube mostanában eléggé bekeményített mindenhol. Nemtudom ismered e FreddyD videóit, ő az aki "rossz pc játékok" videókat csinálta. Letörölték a videóit, Acountját, egyszóval "megsemmisítették", de újból elérhetők a videói az indavideón jatekpartizan néven. Minden jót.
Letöröltem és rájöttem hogy a konverterem volt a hibás most fel fogom tenni a konvertálatlan verziot.
UI:Ismerem freddyD-t régebben néztem a videoit mostanában már anyira nem.
Ujabb videókat is rakott fel, én nemtudom emgunni.
Hali, én VSO avi to DVD-t használok, jó kis program.
Idézet: „emgunni” Ez meg mi a szösz? :eplus2:
Bocs egy kis CRC hibám volt akkor na.
emgunni = megunni Így is majdnem Visual Basic nyelven irtam le ide a hsz. -em.
Tudtok valami olyan programot ami zene ütemére villogtatja a billentyüzet ledjeit?
Kikötöd a ledeket, akasztasz rá egy komparátort mondjuk LM339N meg rálógatsz pá ellenállást, és kész a 3 ledes kivezérlés jelződ.
Jaj, ne sz*vatsd, winampra tudok.
Nekem 4 led van. :hide:
Jaj, ne flancoljunk kérem!
És F betű van alá írva, egy lakatban.
Szerk.: Ha megnyomom a gombját, az pirosan világít. De a többi rendes zöld! Csak azt nem tudom, mit csinál ez a gomb, ha megnyomom. Mert a betűk ugyan olyanok, mint voltak.
Nem veszem szivatásnak.
A winamposat megosztanád velünk?
Ha már ilyen szépen kéred.
Köszi.műKödik
Töröld majd ki az exe után a - jelet, csak így engedte feltölteni.
Köszi műkdik.Régi bIllentyüzetemet akarom átalakitani ahoz kellett köszi még 1x
Modding? Fotót kapunk majd róla?
Nem olyan modding inkább sufni tuning.A billentyüzet panelját kiszedem és teszek bele nagy fényerejű ledeket és azt a falra felteszem hogy jól nézzen ki.Egyenlőre gondjaim vannak vele:Tacskóék olyan jól megcsinálták az egérnek az usb kábeljét(A billentyüzeté elszakadt)hogy minden szín van rajta csak normális 4 szín nincs.Képek majd lesznek ha működik.
Erősen lobby szagú. Én 75 W-ös izzót használok. Idegesít az energiatakarékos. Az olvasólámpámban 60 wattos tungsraflex van. Emellett a magyarországi Tungsram gyárban 3.000 ember dolgozik. Pár hónappal ezelőtt nézegettem energiatakarékos izzókat. Az egyik: TUNGSRAM a hagyományos kék csomagolásban 20 wattos. Gyártási hely: Kína. Apró betűkkel, természetesen! Százból 99 ember nem nézi meg. Azt hiszi, a hazai ipart támogatja... mert olyan, mint a régi, de mégsem.
És hogy miért lobby? egy energiatakarékos izzó 1000 Ft-nál többe kerül. Az olcsóbb az nem spórol, mert villámgyorsan tönkremegy. Ha a 75 wattos fogyasztását Ft-ban, és az árát összeadom, nem jön ki kevesebb. A drága meg drága. Egyértelmű: kell az energiatakarékos. De: nem mindenhová. Padlásra is tegyem be az 1000 Ft-os izzót?! Évente 2-szer megyek fel... Ugyan már hadd döntsem el, mit akarok venni! Ezenkívül: biztos, hogy nagyobb terhelést jelent összességében az energiatakarékos izzó, mint az elektronikai hulladékhegyeket növelő kompakt fénycső? Én legjobban azt a 3000 embert sajnálom, aki munkanélküli lesz előbb-utóbb. Emellett: Edison forog a sírjában. Még egy zsenit sikerült arcon vágni. Olvastam egy cikket róla: Mindenki az izzót ismeri, mint olyant. De: Fonográf ( = Elektromechanikus hangrögzítés őse. Kossut beszédét is fonográf henger őrzi. "csak" 150 év az adatmegőrzési idő. Eddig mérve, és pereg a számláló.) Sok mást talált fel, vagy tökéletesített Edison ezen kívül. A Melno parki varázslónak hívták. A cikk
Elolvastam a cikket és ezek szerintem nem normálisak.Őrültek irányítják az európai uniót?Meg akarják vetetni szegéyn emberrek a 2000ft-os kinai sz@rt.Miért nem jó nekik a régi izzólámpa?Széndiokszidkibocsájtás?Abba az égőkbe higany van ami sokkal veszélyesebb az egészségre.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |