Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jóólett
Mindenki épületben van? Csak én HE-zok kamionból?
Én, például augusztus 9.-én egy dunai szigetről HE-ztem, egy "okostelefonról".
Akarod mondani, a telek portájából?
Na, már újra itthon vagyok.
Sziasztok!
Játék kódokra lenne szükségem. Pontosabban egy ismerősömnek. Én megígértem neki, hogy szerzek mert amíg áram van minden van még játék kódok is. Sate of War : Warmonger című játékhoz. Az angol nyelvű és magyar játékhoz megvannak a kódok. Viszont nekem német nyelvű játékhoz kellene. És ahhoz nem jók ezek nem jók. Valakinek van esetleg? Köszi a segítséget.
Sziasztok
Nemrég ugye fellőtték az STS-128-at. Néztem élőben a kilövést, és olyat láttam amit már régebben is de nem tudom még mindig mi ez. Csatoltam egy képet. Arról a "fénylő karikáról" lenne szó, nem tudom mi ez és mitől van... Valaki esetleg meg tudja-e nekem mondani? Köszi
Az a hajtómű kicsapó lángnyelve. Erre gondoltál?
Végülis találtam egy 2009-es Cheat kód gyűjteményt.
Ha esetleg valakinek kellene akkor itt megtalálja.
Neem, nem arra, hanem a fehér körre gondoltam.
Ez biztos nem a hajtóműből jön mert egy bizonyos magasságban látszik csak, pár percig.
Fene tudja.Kérdezd meg a NASA-t!
Egyébként ha a napot fényképezed telefonnal, akkor lesz egy fekete folt,körülötte pedíg egy fehér
gyűrű.Lehet hogy itt is ez a jelenség játszik.
Szép majdnem estlét mindenkinek!
Ahogy elkezdődik a suli, én külső gyakorlatra megyek. Hétfőn megyünk a kamarába, de most halottam hogy a gyakorlati foglalkoztatáshoz kell adókártya, ami nekem nincs, Tényleg kell? Mert ekkor egy hét csúszásom lesz... Tud erre valaki választ? Előre is köszönöm! Üdv!
Ezen a képen pedig ez az. Ha pedig a jelenség után látsz egy leváló fokozatot, akkor az a jelenség látható, amikor begyújt a következő fokozat. Úgynevezett hibrid hajtás, szilárd és folyékony hajtóanyagból áll.
Helló!
Szerintem át kellene írni a topic címét, hogy "sajnos itt a suli", vagy hasonlóra.
Miért ki az aki szereti az iskolát? :hide:
Ez olyan hülye dolog, mindenki azt mondja hogy utálom stb..
Közbe meg van amit élvez benne. Én pl a gyakorlatot, szakmai órákat szeretem. :yes: Éppezt olvasgatom látom hogy Mátészalka felé tartott, aztán bevillant mintha te nem ott laknál
A "Space Shuttle" űrhajónak nincsenek fokozatai nem?
Nem értem hogy jöhet a meghajtóból. Olyan mintha egy bizonyos magasságon, egy bizonyos sebességnél "jönne elő". Csak azért sem értem hogy jönne a meghajtóból mivel ugye 3 darab van egy űrhajón, ez pedig egy nagy teljes kör, nem három kisebb. Csatoltam mégegy képet. Itt látni hogy az űrhajó - bár lehet inkább űrsikló - már rég "messze" van, és hogy a tartály mögött is van ez a "valami".
Ezt nem állítottam, csak ha tényleg kell, akkor szólhattak volna hamarabb is.
Zár a buli, vár a suli! Jhaaj de fáj Azé' jó...
Látom megváltozott a téma címe. Nagyon ötletes.
Pont kedden voltunk Debrecenben, ugyanazon az úton mentünk (más nincs is). Szóval az az út tele van éles, beláthatatlan kanyarokkal, sokszor még 60-as tábla is ki van rakva, van ahol 40-es van. :yes: Még nappal is figyelni kell, mert keskeny is és elég hepehupás. És sokan vannak, akik ezzel sajnos nem foglalkoznak és azt hiszik autópályán vannak. És ő is biztos nem először járt erre, tudhatta volna, hogy milyen az út, de ahogy ebből látom nem igen foglalkozott vele. Bár most mondták a tv-ben, hogy még nem tudják hogy történt pontosan. Mondjuk ha egyenesben történt az ütközés, akkor akár a biciklis is lehet a hibás. De ha valaki gyorsan hajt, akkor az már eleve bűn.
A "Space Shuttle" űrhajónak nincsenek fokozatai, de a hordozórakétáknak igen.
Hogy a nyavaja vinné el!
Holnap után már koptathatom a padokat Rohadna ketté alattam valamennyi amelyikre ráülök
Most még ezt gondolod. De majd 10 év után rájössz, hogy milyen jó is volt a suliban, és milyen jó lenne még ott lenni...
Ne mérgelődj, kolléga! Egy kicsit én is ezt gondolom, de ez van. Ez a mi dolgunk! Én széken ülök, de a kényelmi szintje össze sem hasonlítható a számítógép előtti bőrfotellel, amiben most is ülök . Meg ihhon tanulni... Ha házi nem lenne, nem lenne semmi gondom az iskolával.
Azért Mineral-nak igaza van. Bár attól (is) függ, mit dolgozol majd... -Szerintem- |
Bejelentkezés
Hirdetés |