Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem én voltam!
Te csak stabilizáld a tápfeszültséget nickedhez méltón, ne olvasgass... Ifjú vagy még az ilyesmihez....
Evvel egyet kell értemen, a 7805 csak +5V ot tud stabilizálni, és ez +18 -as tartalom.
Nyugodj meg, Norberto biztosan nem írogatott a te nevedben!
Ott a pont! Ha 7805 pár év múlva 7818-cá lép elő, akkor majd olvasgathat ilyen tartalmakat! Nem érvényes csalni, azaz zénerrel megtalpalni a testpontot, hogy 7805 7818-nak tűnjön! Diszkvalifikálást von maga után. Azaz: Diszk Valéria az orrát túrja.
Ehhez mit szóltok?Bővebben: Link
Mondjuk nekem néha nem akarnak bejönni a képek akkor rá kell frissíteni.
Csupán olvasott a saját nevében. A látottak ellenére nem adott warnt, amit hálásan köszönök...
Egy fran....., csak mélyen a zsebébe nyúlt. :hehe:
Hello
Nem olyan nehéz, ilyet már én is csináltam, amelyik gépről most írok abba kellet cserélnem, mert már égett foglalattal kaptam a lapot. Hőlégfúvós pákával kiszedtem a foglalatot, a lyukakat pedig vákuumos kiforrasztó pákával kitakarítottam, és már mehetett is bele a másik foglalat. Kb. fél óra alatt meg van az egész, és még nyoma sincs mert a végén nitroval lemostam, a forrasztás meg jól sikerült Üdv! Idézet: „A moderátorok istene veled van” Mikor állítanak nekem először szobrot és hol? Látni akarom!!! :yes:
Ilyet én is csináltam már, én tüzhhely fölé raktam az alplapot, és elkezdtem fűteni, azóta van úgy körülbelül 100 db PCI 35 körül ISA bus csatlakozóm, kicsi nagy egyaránt, még van 3 darab LGA775 glalatom is. Illetve egy kiskartondoboznyi Paralell /Serial csatlakozóm, mini din stb. Ezzel a lökettel nem is nehéz, mert felhevítem, és és egy koppanás, és leesik az összes alkatrész meg féldeci ón.
Amúgy mi a baja a SD RAM foglalatnak, hogy kiakarod cserélni? zoz11 hozzászólásából már sejtem miért
Bocs de ezt nem tudom kihagyni
Fogpiszkálóból építek egy Norberto-t és kitteszem a bérház elé ezzel a szöveggel a "a moderátorok istene" Ui:.egy fényképet önarc képpel kérhetek? Idézet: „Fogpiszkálóból építek egy Norberto” Majd írd meg, hány millió darabból jöttem ki!
Idézet: „Fogpiszkálóból építek egy Norberto-t és...” Már megválaszolta! Neki egyből csak, egy kell. Vannak még tehetségek be kell ismerni.
Na erre nem írok inkább semmit, de valaki biztos írni fogja, amit akartam. :hide:
Farönköt használok fogpiszkálónak azért jó project lenne néhány 1000-fogpiszkálóból ki ö9s jönnek egy 180-190-centis ember hogy mennyi nem tudom..
Még csak most fogtam fel Lehet egy fa rönkből is ki faragni egy embernagyságú fát
Ez se rossz, egy frarönkből egy rendes fát. És a lombkoronáját hogy faragod ki?
Csinálj fatököt, az egyszerűbb. rossz az aki rosszra gondol. :eplus2:
Hát igen A lombkoronából pont kijön egy ember
Ahogy Matyi mondá nekem mindig.: Mars* lefeküdni. És ezt is teszem most.
*=ez nem reklám volt!
És jó az, aki jobb akar lenni!
Idézet: „Mikor állítanak nekem először szobrot és hol? Látni akarom!!!” Norbi! Ugye tudod, hogy élő embernek nem állítanak szobrot?! :hide: :peace:
Sziasztok!
A hup.hu-n van valakinek regisztrációja? Nekem még nem küldték reg-emet, és kapcsolatba kellene lépnem ennek a hirdetésnek a feladójával.
Ajjjaj akkor leállok a szobor tervezéssel
Üdv!
Kaptam ma 2db 10 Ohm 100W-os ellenállást. Na ezzel már lehet jó kis műterhelést csinálni. Vadi újak, most bontottam ki a csomagolásból. Közben lassan készülget az erősítőm doboza is. Hát ahoz képest, hogy ez az első fával végzett munkám elég jó lesz. Teljesen derékszögű minden, milliméterre pontos mindenhol minden. Na de most jön a neheze. Csiszolás, csiszolás, csiszolás, csiszolás... De előbb meg kell száradnia a ragasztónak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |