Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Rendezvény-hangosítás (PA) hangtechnikái
Témaindító: sound.man, idő: Nov 25, 2007
Témakörök:
Szerintem ez az adat nem igaz! Én nem vennék Stage Line terméket!
Itt van pontosabbanBővebben: Link
Ahogy pl13 mondaná " Írni akármit lehet mérés a hivatalos"
Sokallom azt a 105 dB-t
Szerintem is sok de ha igaz akkor eleg jo hangszoro.Vagy inkabb vegyek P.Audio hangszorot?
Igen azok biztos jobb hsz-k és hihetőbb adatokat közölnek. :yes:
E15-350 P.Audio hangszoronak csak 3,9 oz magnese van 2,5''lengo tekercs 2,4kg az SP-15A/350NEO ennek 9oz magnese ami majdnem haromszor nagyobb mint a masik hangszoronak meg 3'' tekercs 4kg.
Meg arban is eleg jo 1 monacor hangszoro helyet majdnem 4 p.audiot tudok venni
Na látod! Már nem is lenne olyan jó üzlet a monacor. ITT találsz P audio hsz-at
Kosz a linket csak en Romaniaban elek mert ide szulettem.Itt a link ahonnan tudnam rendelniBővebben: Link
Át tudnád számolni magyar forintra ezt: 675Ron
Kösz!
Meg valami lenne amivel nem vagyok tisztaban a neodim jobb mint a normal magnes?Ezek kozul melyket ajanlod?Bővebben: LinkBővebben: Link2
HP 15 S
Ennek jobbak az adatai. A neodim mágnes lényegesen kisebb tömegű de sokkal erősebb mint a ferrit.
Erre gondoltal?Itt vannak a legjobb arak Romaniaban a p.audio hsz-kBővebben: Link
Latom a linket amit adtal azon 54490 ft es itt legalabb 10000ezerel kevesebb itt van a C1860Lf-es testvereBővebben: Link
Szerintem ez jobb lenne meg melyebre megy.Kb50-53ezer ftBővebben: Link
Ezekbe kellene és ezt ajánlja bele. Azért kérdeztem.
>>>> ITT <<<<
Igen! Biztosan annyi. A max SPL se piskóta.
Semmivel sem jobb a Neo, csak kisebb a tömege. Meg a középtartomány torzításait másképp alakítja.
Hát ún úgy látom ebben a P Audióban még kevésbé bízhatsz, mint a monacorban, és mielőtt hangszórót választanál itt a sok link egyikéről, azt kell megnézni, milyen dobozba kerül, illetve mire fogod használni...
Ha nem zsákbamacskát hanem tuti biztosat akartok, akkor nézzétek meg az "EMINENCE KAPPA PRO-15" -öt.
Ár -érték arányban, és megbízhatóságban is a lehető legjobb, és a 101dB-es érzékenység se csak rávan írva, hanam az tényleg annyi. Én még nemhallottam embert aki rosszat mondott volna róla.
Üdv mindenkinek. Volna egy kérdésem. Mennyire bonyolult hangszórón kicserélni a membrán szélén a szivacsot? Ha valaki tudja megköszönném.
Pont ezt akartam írni, ha már ennyi pénz forog kockán, legyen Em. hsz. De az sincs 101, vagy 2-3-al kevesebb. Azért még mindig jó.
Javítós topik. Hangszóróüggő, mennyire nehéz.
Sima 20cm-es vidi hangfalból való mély.Javítos topik alatt mire gondoltál?
Ez Mid-bass-ra kell.Bővebben: Link Egy par ilyen hangfalba mert ami benne van az nagyon nem erzekeny,de hat enyi penzert nem varhatsz 103/db/w-ot.Hogy szamitotak ki ezt a 98 db/w/m,talan igy 1 hsz 92db,2hsz 95db+3db(hangdoboz) szerintem igy jott ki nekik.
Jó, azt viszonylag egyszerű, ott központba húzza a pille a lengőrendszert, csak annyi a tikta, hogy alulról kell a szélt rögzíteni. Megfelelő alkatrészt meg a H2000-től lehet venni. Viszont vigyázni kell, mert kétféle 200-as hangszórójuk volt, ezért kétféle habszél is létezik, előtte le kell mérni a membrán átmérőjét.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |