Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektronikai témájú könyvek újságok
Lapozás: OK   12 / 69
(#) Kacsavadasz hozzászólása Aug 14, 2009 /

Mi a véleményetek Dr. Kónya PIC mikrovezérlők alkalmazástechikája c. könyvéről? Meg lehet a 3. kiadásból tanulni C-ben PIC-et programozni belőle?
(#) lidi válasza Kacsavadasz hozzászólására (») Aug 14, 2009 /

Szerintem el lehet indulni nélküle is, a használni kívánt C fordító kézikönyvével. Meg persze a programozandó PIC adatlapjával, és család leírásával felszerelkezve.
(#) valve hozzászólása Aug 15, 2009 /

Van egy tucat Conex Club elektronikai folyóiratom, és arra gondoltam naponta bescannelek egy-egy folyóiratot, mivel ezeket sehol nem kaptam meg elektronikus formában és másnak is jól jöhet. Kérdésem az, hogy ilyen minőségben elég lesz-e mentenem/scannelnem?

Valakinek valami tapasztalat?

Nem szeretnék rájönni pár ezer oldal után, hogy jobb lett volna 250dpi helyett 450dpi-vel scannelni...
(#) gg630504 válasza valve hozzászólására (») Aug 15, 2009 /

* Szép.
* djvu készítés
(#) valve válasza gg630504 hozzászólására (») Aug 15, 2009 /

Köszi. Viszont inkább a PDF formátum mint a djvu. Nem látom előnyét az előbbivel szemben!? Érv?
(#) gg630504 válasza valve hozzászólására (») Aug 15, 2009 /

Lényegesen kisebb.
Konveráld mindkettőbe és kinek - mi tetszik.
(#) lapose válasza valve hozzászólására (») Aug 15, 2009 /

Szia!

Szerintem mindegy milyen a formátum, kinek mi tetszik.
A DJVU néha nehezen boldogul a képekkel.
Szkennelni szerintem 300dpi-vel érdemes.
(#) Taki33 hozzászólása Szept 2, 2009 /

Sziasztok!

Ha valakinek megvan a Hobby Elektronika újság 2002. Októberi számának a tartalomjegyzéke, nagyon megköszönném, ha le tudná fényképezni és megosztaná velem.
(#) Ronin válasza Taki33 hozzászólására (») Szept 2, 2009 /

Azt nem tudom megmondani mi van benne, de innen letöltheted a 2002-es évi számokat : Link
(#) Taki33 válasza Ronin hozzászólására (») Szept 2, 2009 /

Köszönöm!
(#) Doncso hozzászólása Szept 6, 2009 /

Helló urak, lenne egy kis olvasni valóm kezdők és haladók részére egyaránt, csak kellene egy ötlet hová lehetne feltolni hogy közkincs legyen, nincs valakinek ötlete?
Üdv.
(#) lidi válasza Doncso hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Pl ide: Bővebben: Link
(#) Doncso válasza lidi hozzászólására (») Szept 6, 2009 /

Oppá, ebben az esetben inkább nekem van mit letöltenem, amit feltennék azok már ott vannak, de köszönöm a linket. Szuper.
(#) SKY hozzászólása Szept 7, 2009 /

Hello!
Valaki tudna nekem olyan könyveket adni, amiben mágneses körök méretezése van? Amiben van olyan is, hogy több tér egymásra hatása, állandómágnesek, stb. Valami komolyabb kellene.
(#) webinas hozzászólása Szept 11, 2009 /

Sziasztok!
HE2008 év nincs meg véletlenül valakinek?
Legalább a 8-9-10 szám.
(#) Remci válasza webinas hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Szia!

A HE 2004-ben megszünt, nem?
(#) webinas válasza Remci hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Jajjj! Bocs!
Összekevertem a Rádiótechnikával!
De az megvan.
Elnézést!!
(#) sándor válasza webinas hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Szia! Neked megvan a rádiótechnika 2008.10,11,12 száma? Esetleg 2009.05.-től?
(#) webinas válasza sándor hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

A 2008-as igen. Egy pdf-ben.
(#) sándor válasza webinas hozzászólására (») Szept 11, 2009 /

Fel tudod tenni valahová esetleg ?
(#) lidi válasza sándor hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Srácok, nem is nagyon kellene visszaolvasnotok a topikban, és megtalálnátok amit kerestek.
(#) sándor válasza lidi hozzászólására (») Szept 12, 2009 /

Szia a 2008-as Rt csak 9-ig van ...Egyébként köszönöm ! Leginkább annak ki fáradságot nem ismerve létrehozta..
ui.:
elnézést bevallom hogy figyelmetlen voltam tömörített fájl ki kell csomagolni...
(#) gkari válasza sándor hozzászólására (») Szept 14, 2009 /

Lehet nyomulni,fent van a többi is!
Üdv:gkari
(#) sándor válasza gkari hozzászólására (») Szept 14, 2009 /

Köszönöm! De amit kerestem - megtaláltam...
(#) Taki33 hozzászólása Okt 3, 2009 / 4

Nem tudom voltatok-e már úgy, hogy kerestetek egy kapcsolást, amiről rémlett, hogy valamelyik elektronikai újságban olvastatok róla? Én már igen és ilyenkor jön a szokásos --> újság elővesz, tartalomjegyzék fellapoz és átböngész művelet! Ilyenkor milyen jó volna egy program, amibe ezen újságok összes tartalomjegyzéke szerepelne, és még keresni is lehetne köztük! Nos ez okból született meg a RT. Navigátor programom, mely tartalmazza a Rádiótechnika Évkönyvek (1968 – 2009), Rádiótechnika Újságok (1980 – 2009), és a Hobby Elektronika Újságok (1990 – 2004) tartalomjegyzékét, melyben különböző feltételek szerint lehet keresni. A program szabadon ingyen használható, terjeszthető!
Használjátok egészséggel!

RT. Navigátor letöltése.
(#) gg630504 válasza Taki33 hozzászólására (») Okt 3, 2009 /

Remek dolog, mert már másnak is eszébe jutott. Igaz, fizetős, de ha nekem kellene megcsinálnom, sok nagyságrenddel többe kerülne.
(#) Frankye válasza Taki33 hozzászólására (») Okt 3, 2009 /

A webhelyet "Támadó webhely"-ként azonosítja a Firefox...
Pedig nagyon hálás lennék a progiért!

Támadó.jpg

(#) Taki33 válasza Frankye hozzászólására (») Okt 3, 2009 /

Nyugodtan letölthetitek garantáltan vírusmentes! Egyébként megnézem a weblapom hátha tényleg megfertőzték valamivel! Amúgy tényleg sok időm ráment a progira, bár nem a programozás volt a sok, hanem a rengeteg adat bevitele, de azt hiszem megérte!
(#) Alkotó válasza Taki33 hozzászólására (») Okt 3, 2009 /

Nálam nem működik. Felvillan egy fekete ablak, és semmi más. (Ha nálam nem megy, vélhetőleg másnak sem fog)
Az alapprogram nálam is "bejelentett támadóhely"-ként tiltódik le.

Ha már ennyit dolgoztál vele, és meg akarod osztani velünk, nekem egy sima EXCEL táblázatban is megfelelne. Abban már eleve van elegendő keresési lehetőség, vagy ha valaki mást akar, akkor simán lehet adatbázisformába konvertálni belőle, onnan meg már csak fantázia kérdés a rendezési szempontok sokasága.
(#) gg630504 válasza Alkotó hozzászólására (») Okt 3, 2009 /

Idézet:
„nekem egy sima EXCEL táblázatban is megfelelne”

Így operációsrendszer-függetlenebb, nekem is jobb lenne. Persze a .csv lenne a tökéletes
Következő: »»   12 / 69
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem