Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Valaki nem tudná megmondani milyen típusú led szegmentes kijelző van a MATRIX MPS-3003L-3 esetleg MATRIX MPS-5005L-5 (azthiszem ez a nagytestvére) labortápegységben? Az enyémben egy szegmens kiégett a master feszültség kijelzőjén, és ki szeretném cserélni, de nemtudom milyen típus jár bele. Azt tudom hogy zöld, még esetleg letudnám mérni hogy hányas, de se a lábkiosztást nemtudom se azt hogy közös anódos vagy katódos. Sokat segítene ha valaki bármi segítséggel hozzá tudna járulni, mert ha lehet nem akarom kétszer szétszedni (és akkor is lehet potyára lenne). Elég zavaró hogy nemtudom pl. hogy 12,3 V vagy 12,9V van. Köszönöm.
Szia!
A kijelző oldalán szokott lenni típusjelzés, nincs rajta?
Szia!
Köszi, hogy ránéztél a témára, egy ismerősöm és nem tudja használni a TXT-t, mert nem találtunk olyan adattartalmat... VT? CCU-04 a processzor típusa. Várom a választ ![]() Steve
Köszi, kipróbálni a jövő héten tudom, mert akkor találkozom vele!
![]() Steve
Üdv!
Tud valaki MERKLE ügyileg segíteni? Esetleg egy tipikus IGBT-s vezérlés leírást küldeni, amibe 4db IGBT és 2db dióda vesz részt? Köszi...
Hogy erre én miért nem gondoltam
![]()
Tiszteletem mindenkinek.
Kellene nekem egy kapcsolási rajz. PIC-es megoldást csak legvégső esetben, mert nehezen tudom beszerezni. PIC-es megoldás esetén inkább a program érdekelne. A lényeg: Van egy TTL impulzusom. 8,2 Hz-es. Azt kéne megoldani, hogyha ez az impulzus jelen van, akkor egy zöld LED világítson. Folyamatosan. Viszont, ha az impulzus frekvenciája lecsökken, akkor is világítson a LED. A másik feladat: Ha x. idő után nem érkezik impulzus (1 másodperc), akkor egy piros LED világítson folyamatosan. Próbálkoztam logikai áramkörökben is gondolkodni, de nem jutottam túl sokra. Előre is köszönöm! 002
1sec-re beállított újraindítható monostabil megoldja a gondod.
Jó estét kívánok mindenkinek!
Szükségem lenne egy olyan kivezérlésmérő kapcsolásra, ami 220-as égőket hajt meg ![]() Megtervezném én magam is csak sajnos nem tudom, és ráadás hamar kellene ez a kpcsolás(egy iskolai renzdezvény szíbesítésére) Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv: Izeg.
Sziasztok!
TEL-MES TT-1301 típusú, csöves, szelektív mérővevőhöz keresek kapcsolási rajzot, kérem, aki tud, segítsen. Előre is köszönöm. Üdv.
Nagyon szépen köszönöm, már csak az a kérdésem, hogy optotriaknak jó-e a moc3063, triaknak pedig a tic 236?
Sziasztok!
Blaupunkt SC202 es rádióhoz keresek kapcsrajzot / szervizkönyvet, aki tud, segítsen. Előre is köszönöm. ![]() Üdv.
Szia!
Azt hiszem ezt keresed. Üdv. ![]()
Szia VRubenX,
Köszönöm szépen a rajzokat, igy már meg fogom találni mi a bibi. Üdv Mackó
Szívesen sok sikert!
Üdv!
Sziasztok !
Az EMG-1644 /TR-5260/ nixie csöves frekimérő,számláló rajzát keresem. Nagyon köszönöm előre is !
sziasztok. én egy philips as 135/30 vagy egy philips ft 9400 hifi végfok kapcsolási rajzát keresem. nagyon megköszönnöm. ugy emlékszek hogy asszimetrikus tápja van. és bdxxx tranzisztorok vannak benne. bár nem biztos. mert mikornekem volt egy ilyen, akkor még kicsi voltam, és nem értettem ehhez,
Üdv!
JVC R-S33L típusú erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot! Kép mellékelve. Előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Támadt egy kis gondom az egyik atx tápommal. A táp egy LITEON ps-5251-08-as. Alapvetően jó de van benne egy kis panel amin van egy pár megpörkölődött alkatrész. Az elején egy ic és egy tranzisztor a hátán egy pár smd alkatrész. A gond az ic-vel és az smd-kkel van mert nem tudom leolvasni a tipusukat. H a van valakinek kapcsolása megköszönném. ![]()
Sziasztok! Samsung tv-be való SMR40200C kit kapcsolási rajza érdekelne ha valakinek megvan!Bővebben: Link Köszönöm előre is!
![]()
Hello!
Tolmácsolnám Sebi gondolatát.. ![]() üdv! proli007 ![]() Szép lett... Kár, hogy a kérdező nem tért vissza.
Üdv !
Skoda Favoritot motort akarok átalakítani injektorosra. A Felicia 1.3MPI cuccai jók hozzá. Ehhez keresek kapcsolási rajzot, valami építési leírást vagy szervízkönyvet. Segítséget előre is köszönöm. ![]()
Üdv kollégák!
Sikerült beszereznem egy multimétert,de nem müködik.A tipusa Normameter MP13. semmi doksit nem találok róla.elem be,se kép,se hang. elég sok funkcioja van,és szeretném megjavitani. Ehhez kellene kapcsolási rajz. Köszönöm a segitséget!
Szia Zoli! Jó lett az erősítő bemenete a 10 kohmokkal. Köszi
Kapcsolási rajzot keresek
Dynacord Eminent II. erősítőhőz. előerösitő tranzisztoros a végfok csöves Nagyon szépen szól amig, müködött, de sajnos megadta magát. Köszi a segitséget.
Hát, barátom ez van... a semminél többet ér. Sajnos majdnem mindegyik Dynacord rajzom ilyen...
Nagyon köszönöm. A hiba valahol a végfok táp környékén van, a rajz segitségével már könnyü lesz kimérni.
Köszi ![]() Sajnos csak egy erősitőm van igy csak mono hangzás van, de teljesen másképp szól mint a Quad Kell épitenem egy sztereo végfokot.
Ha elakadnál, gyere át a csöves erősítő topikba.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |