Fórum témák
» Több friss téma |
Nálam sem akar elindulni az alaprogi nálam is "bejelentett támadóhely"-ként tiltódik le. ha meg ,,lapose" verzióját nyitom meg akkor felvillan egy fekete ablak, és semmi más.
Nem tudom mi a baj nálam is?!
Na most akkor mi, nem megy? A letöltés vagy a telepítés vagy a feltelepített program? Egyébként kipróbáltam Win 98-on, Win XP SP2-őn, és Vistán nálam mindegyiken gond nélkül futott!
A Telepítő csinálja ezt a fekete ablakos manővert. Nem jól lett felrakva az oldaladra a szoftver, nem egészében, lehet, hogy megszakadt a telepítő feltöltése valamiért. Akár 1 bit is hibát okozhat, szóval tedd fel az oldaladra még egyszer, vagy ide a HE-re, tömörített verzióban.
Akkor felteszem ide, töltsétek le, tömörítsétek ki és installáljátok!
Hoppá, nekem ezt írta erre a fájlra ki a rendszer.
Taki mester!
Nagyon szépen köszönöm, a többiek nevében is, ez egy piszok jó kis program, gondolom rengeteg munkád fekszik benne, hát nem volt hiába, nagyon szuper! Köszönjük.
Köszönöm hogy megjutalmaztatok 50 ponttal, remélem előbb utóbb csak sikerül mindenkinek a telepítés. Norberto, ha lehetséges törölhetnétek lapose által feltett állományt, mert az valóban hibásan van csomagolva!
Még egy sikeres telepítésről adhatok számot. Letöltöttem, amit ide tettél fel, fel is települt, és gyönyörűen működik!
Hálás köszönetem érte , és minden elismerésem! Nem kis munka fekszik benne, az egyszer már biztos.
Hibátlan! Ez már működik.
Most már csak az a baj, hogy ha megtalálok valamit, akkor még mindig keresnem kell magát az újságot. Állítólag ez is elérhető évenkénti bontásokban. Erről van valakinek információja? Hol lehet ehhez is hozzájutni?
Pár oldalt visszalapozol és ha szemfüles vagy, megtalálhatod a kincshez vezető utat (linket).
Kutakodok, de csak részmegoldásokra és zsákutcákra bukkantam. A globális "kincs" nincs meg. Esetleg egy kincskereső (vagy inkább kincstaláló) "térkép" segítene.
Nagyon szuper a programod Taki! Köszönöm hogy megosztottad e nagyszerű szellemi termékedet velünk.
Jártam honlapodon és letöltöttem még a szervíznapló, ellenállás kódoló és alkatrész nyilvántartó progidat is, de sajna azokat sem tudom telepiteni, mert csak egy üres DOS-os ablak villan fel pár másodpercre, aztán kilép.
Virust talalt a AVG ezen az oldalon !!! Nem hegyeTem le milyen "thred"-et irt mert rogton lec
suktam az oldalt.
Na, ennek fuss neki még egyszer, légy szíves, mert így egy szó nem sok, annyit nem érteni a hozzászólásodból!
Ennek elkerülése végett, légy szíves, az alábbi, nem túl nehéz szabályokat tartsd be: - Tegyél a szavak közé szóközt - Használj ékezetes magánhangzókat - Használj írásjeleket - A mondatokat és tulajdonneveket kezdd nagy betűvel Ha ezeket betartod, akkor mi is érteni fogjuk, amit közölni szerettél volna.
Virust talált az AVG a belinkelt BÉKA oldalon ,ezért rőgtőn kiléptem .Nem jegyeztem meg milyen virusgyanus
dolgot talált. A LED lámpa oldalokon jött a figzelmeztetes.
Én már többször meglátogattam azt az oldalt, de semmi baja nincs, nem jelzett egyetlen vírusirtó sem.
Látod, így már érthető, mit szerettél volna írni...
Olvasd végig a topikot és megtalálod más forrásból a könyveket.
Azóta Béka barátunk már leszedte a könyvek egy részét vagy lehet, hogy az összeset. Viszont az AVG géplassító nem virusirtó...
Itt egy kis base64 dekóder programocska.
Fordítás: gcc base64dekod.c Futtatás: ./a.out (kisebb)he_tartalom.dat (nagyobb)he_tartalom.txt
Nekem nagyon tetszik. Kis munkával rendezett adatokká alakítható, és azzal már mindenki úgy "gazdálkodik" ahogy programozói korlátai engedik.
Ez viszont semmit sem sem von le Taki33 érdemeiből. Szégyenlem megkérdezni, de minek a rövidítése az EK?
Pletykából hallottam, hogy létezett valamikor egy "Hang és Technika" (vagy valami ehhez hasonló) című kiadvány. Talán csak néhány száma jelent meg belőle, de állítólag nagyon színvonalas termék volt. Ennek a példányai elérhetőek valahol? Nagyon szívesen beleolvasnék.
EK: Évkönyv...igen, beszéltem is Takival ezügyben, elindult az agyam nekem is, ha néhány ügyes adatbázis kezelésben jártas programozó összedugná a fejét, ezt, a karakterek (karakter kombinációk) azonosításával, tovább lehetne fejleszteni. Például, rákattintva a kívánt cikkre meg is mutatja azt. Gondolom sokunknak az a formátum van meg, ahol a lapok JPG-ben vannak és a fájlok nevei tartalmazzák az oldalszámot, a mappájuk pedig az évfolyamot és a hónapot. A Djvu és a Pdf formátumok pedig darabolhatóak...Ezt a munkát akár fel is oszthatnánk....
Nem tudom mi lehetett ,az is lehet hogy valami ismeretlen nem "signalt" programrészt lát az AVG virusgyanusnak .A masik "4sharing" vagy milyen nevü oldalrol mindent letoltottem es még egy magám oldalrol
vagy 3,5G irományt .Persze az RT tartalomjegzyek is érdekes lenne .Örököltem egz részleges RT gyüjteményt es egy pár összekötött évkonyvet is . Ha találok kiadványokat letöltöm mert sokmindennel megjartam az össyegyüjtött link-ek már megszüntetett oldalakra visznek igy ujra kereshetek a neten. Volt most vagy két három éve hogy egy hánapig szabadon letölthetö volt mindenféle könyv ,egy párat letöltöttem ,avval az volt a baj hogy nem ismertem a kiadványok cimét igy nem tudtam elég gyorsan és hatásossan keresni. Masik oldalrol jut eszembe.Nem emlékszem ay oldal nevére -cimére de az idén indult az év elején mintha egy EU project keretén belül egy FREE Enciklopédia europai kultura-tehnologia-fejlödés ismertetésére .Mikor probáltam kiadott egy oldalt amibe bocsánatot kéretek hogy nem möködik a dolog mert leblokálodtak a szerverek. Milliók akarták egyszerre kapcsolni..Gondolom azóta már megoldották csakhogy én elvesztettem a cimet ay XP ujrainstalálásakor. Eyen kell legyen rengeteg információ.
Én a Hi Fi magazin-rol tudok ,az is igen nivós kiadvany volt.Sajnos csak egy pár példányom van .
A hi-fi magazin nem az, abból nekem az első nagyon sok szám megvan "élőben" (sőt azt hiszem mind)
A "hang és technika" időben később volt, és még csak beszélni hallottam róla, de még senki sem látta valójában. (pl. a HT A-30 erősítő is ebben az újságban jelent meg, és ez egy elég jó kis konstrukció a maga nemében, tehát léteznie kell, csak én valami miatt látni is kívánnám)
Második pici programocska csv formátummá alakítja base64dekod.c kimenetét. Így már egyszerű betölteni táblázatkezelőbe.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |