Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   725 / 3607
(#) DuMatyi válasza wattamper hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Nem panaszkodásképpen (dehogynem), de én idén vagyok végzős. Az a gond, közalkalmazotti létszámstop van. NEm tudok elhelyezkedni a szakmámban. Tanul az ember minimum 3 évet a felsőoktatásban,kifizet minimum 630 ezer forintot, plusz kolesz plusz nyelvizsga a tanfolyammal együtt kb. 150 ezer forint, máris egymillió forint fölött vagyunk (nekem szerencsére nincs tandíj, mert világéletemben hajtottam, mint a güzü, és államilag finanszírozott vagyok). Tehát súlyos százezrek, majd az ember végez, és NEM KELLESZ... Ezzel találkozom én. Emellett olyan helyekre várnak el diplomát (ugye a diploma letételének vannak a fent említett költség vonzatai),ahol egy jó eszű technikus is boldogulna. Negyven évvel ezelőtt úgy is volt. MA egy Barchelor diplomás azt a munkát végzi, mint 40 éve egy technikus. Hogy is van ez?! Én egy "érettségit" kapok újból kézhez. 1 millióért. Sarkítva, de a lényeget kiemelve. Társadalmi státuszában. Tehát: az sem kit, ha tanulsz.
(#) wattamper válasza wattamper hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Természetesen igaz ezmég a magyar nőkre.Gyönyörűek.
(#) KTobi hozzászólása Okt 6, 2009 /

Csak nekem ugráltak vissza az oldalon az ablakok "alaphelyzetbe"? Vagy másnál is?

Már azt hittem, "testesek" :hide:
(#) Action2K válasza KTobi hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Csak Nálad
(#) vicsys válasza KTobi hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Szerintem csak nálad.
(#) KTobi válasza wattamper hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Hát, öhöm, km. Sajnos már ez is eléggé megváltozott. Nem annyira természetes dolog már.

Erre felénk biztosan. A nők/lányok elvárásai lettek túl magasak, vagy a férfiak akarnak mást, vagy mindkettő. De egyre több a vegyes házasság. Bár, nem egy esetről tudok, anyám korában, mikor Romániából hoztak magyar nőket feleségnek. Azóta sem vált el egyik, sem.
(#) wattamper válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Következő félévben végez a "nevelt"nagylányom a BME-n ,vegyészmérnöki kar,biomérnökként.tavalyóta nem kap diák"hitelt"mert túl lépett a10 fél éven.+ albérlet+költő pénz.És minden elismerésem az övé.Mert jók az ered ményei,és van célja.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Én a Gedeon Bácsi című örökbecsű szövegére utaltam : Házi bort visz néki minden héten Gizike, Micike...

ej -ej,nem méretében.MINŐSÉGÉBEN.
(#) sprofan válasza sprofan hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Úgy oldottam meg, hogy átraktam AVI-ból dvd-be közben ráment a felirat, majd dvd-ből visszaraktam AVI-ba, de ez így eltart 2 órát, nincs erre valami rendesen működő progi? (virtualdub kivéve)
(#) KTobi válasza vicsys hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

sütik töröltem, majd újra bejelentkeztem, visszaraktam ahogy szoktam használni a dolgokat (Fórum témák;Saját menü; Figyelő; stb ) Egyelőre úgy maradt, de ettől még nem értem a hiba okát. Az eddigi évek alatt ilyesmi nem fordult elő.

Jó ,hogy valaki tud aszociálni SzÉCSI pÁLRA

Most szólnak a számai. Ott tart a zenelejátszó.

Holnap leszek ezer napja regisztrált tag

Konkrétan ezért hagytam ott a vegyészi pályát. Volt célom, ambícióm. Az intézmény abban volt érdekelt, hogy minél tovább ott tartson, kapja meg a fejkvótát. Nem tartom magam gügyének, de ott azt akarták rólam bebizonyítani, hogy semmire sem vagyok alkalmas. Idejében váltottam. Váltottam egy olyan szakmára,amit HA van állásod DIPLOMÁVAL 75 a nettód. Azaz csak szerelemből lehet csinálni, de hát az én választásom. Az már egy kicsit túlzás, hoyg ennyiért elvárják a 2 nyelvtudást... MAJD HA MEGFIZETIK!
Apropó: elindult egy kezdeményezés a nyelvvizsga a diplomához dolog reformálására. Többet babonából nem árulok el, de reméljük eltörlik a kötelezettséget. Ne az állam várja el hanem a piac. Nagy társadalmi nyomás van mögötte! Én is felvettem a kapcsolatot az illetővel, szeretnék aktív szervező lenni, mivel érinti a dolog a pénztárcámat!

Laci koma is, csak ma valószínűleg nem ugrott be neki. Ő (is) fél szavakból érteni szokott, de biztonság kedvéért elmondom a teljes mondatot. Többször is! Aki ismer, tudja mire vonatkozott eme önirónia :hide:
(#) wattamper válasza KTobi hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Barátom,te is "kovács"vagy valahol.gratuit az 1000 day-hez
(#) Action2K válasza KTobi hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

én még az 500-at sem értem el, de, hogy mennyit dumáltam ezalatt, 3620 hozzászólás.
(#) Müszi hozzászólása Okt 6, 2009 /

Holnap lesz a harmadik HE-s születésnapom, ezért a modiktól szeretnék kérni egy elakadásjelző háromszöget, nem a hópihés fajtából.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

421 nap alatt 1386 hozzászólás (+1:ez). Nyomodba se érek (ilyen téren sem)
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

A nóta ismerős, csak nem fújom betéve.
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Illetve adjanak hópihéset, de mellékeljenek hóláncot is hozzá. A KRESZ bizonyos országokban előírja! :hehe:
(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Idézet:
„nem a hópihés fajtából”
Pedig itt az ősz, jönnek a deres hajnalok, tiszta aktuális lenne, nem? :hide: Amúgy: Happy 3th HE birthdays!

Idézet:
„Barátom,te is "kovács"vagy valahol.”
Mármint a nevemre gondolsz? Mert nem. 4-5 generációra visszamenőleg, egy magyar ősöm sincs (lengyel, horvát, stb annál több). Kis szórendcsere így érthetőbb.
(#) Müszi válasza Action2K hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

A készülő csöves majd átmelegítt a hideg téli napokon
(#) Müszi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Te csak úgy öntöd a szavakat MZ/X
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Jaj azt tudjuk, hogy Te egy pletykafészek vagy! Isten tartsa meg jó szokásodat!
(#) wattamper válasza Action2K hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Na most a számokat olvasva elsunnyogok aludni,hogy holna ismét erősiteni tudjam a nép gazdaságot.Örültem mindenkinek.A kettős szigetelés vigyázzon reátok,elektron függők társasága . :vigyor2:
(#) Müszi válasza wattamper hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Idézet:
„A kettős szigetelés vigyázzon reátok”

Mindörökkön örökké,

Enter!

(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Okt 6, 2009 /

Könnyű neki ha csak: Kapcs ford. min szó csa az ele mon. És pe min me ér belő. Ugy 3Z?
Következő: »»   725 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem