Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Persze értettem én elsőre is. Köszi
![]()
Szívesen máskor is!
![]() ![]()
RF Modulátor kapcsrajzot keresek de nem találok sehol:banghead.
![]() kérem külgye el:puszi: Kérem valaki külgyön! ![]()
Már egy ideje várok egy RF Modulátor kpacsolási rajzot.
![]() Hiába keresek nem találok sehol ![]() ![]() ![]() Lehetőleg ic nélkül! ![]() Az e-mail címem: icmen@citromail.hu ![]() ![]()
Sziasztok! Idősebb dj-k talán láttak még ilyet. A neve szubharmonikus szintetizátor és állati basszusokat tud csinálni. Erről szeretnék rajzot vagy valami elvi működési leírást. Előre is köszönöm
Szervusztok.
Még az elején valki keresett OGIL TSO-3-as kapcsrajzot. Ez engem is érdekel. Kerestem én is, de még a gyártót és a terméket se találtam meg neten... Tudnál adni egy weboldalt ahol ezt árulják, vagy plusz információkat a termékről.
Sziasztok!
Én egy olyan kapcsolást keresek ami méri a rádióm frekvenciáját és lcd kijelző megjeleníti
Hi!
556-os időzítőhöz kellene nekem egy olyan villogó, mint az 555-tel!
556=2db 555 egy tokban... keress adatlapot!
trion tr-6301 5.1 hangrendszernek a kapcsolását szeretném mert leéget a trafója és nemtudom a feszülstséget menyit kapot
figy 1általán nem mozdul a fej ? cd berakása után nem pásztáza
![]()
Van egy Fulke 75-ös típusú müszerem de nem működik kellene valami kapcsolásirajz hozzá.
szervusztok! érdeklődnék, hogy valaki találkozott-e már a következő típusszámmal => A20B-0008-0030/0204C és közelebbi kapcsolatba került-e vele? / ez 1 fanuc hajtás orientációs kártyája / és kapcs.rajzot. hajtok hozzá!
![]() köszi előre is ![]()
Hali!
Egy asztali dvd lejátszó rajzát keresem. A típus: THOMSON DTH250E Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném. Sőt, már most megköszönöm ![]()
Sziasztok!
Egy Peavey CS 800 végfok tervrajzát keresem tudtok benne segíteni mert nagyon fontos lenne. Ez egy nagyon strapa bíró erősítő csak már én is úgy vetem hogy meg volt ölve. A segítségeteket előre is köszönöm!
Adó, vagy vevő? Milyen frekvencián dolgozik?
dbx 110 szubharmónikus szintetizátor (basszus csináló csoda kütyü) rajzát keresem, vagy bármilyen infót a működéséről.
SZiasztok!
az EZERMESTER 1995/6 számának 20.-ik oldalán található az "infra hosszabító" nevezetű kapcsolás. Ha valakinek megvan a rajz és leírás, vagy link, hogy hol találom, vagy bármi hasonló rajz amivel az egyik szobából a távirányító jelét át lehet vinni máshova, az légyszi tegye már föl. Itt a fórumon is keresgéltem, de nem találtam ilyet, ha valaki tudja, hogy van, az légyszi adja már meg a linket. Köszi Ezer hála!!!
Sziasztok!
Szeretnék építeni 1 sztroboszkópot a szub-kimenetre és szeretném, hogy a sztrobi ütemre villogjon. Nem tudna nekem valaki segiteni??? Köszi
Én ezt úgy oldottam meg, hogy megcsináltam először a stroboszkópot, utánna egy ledes kivezérlés jelzőt, majd egy áramkört, ami levágja a 200Hz feletti hangokat. A stroboszkóp villanását egy optocsatolóval oldottam meg, és az optocsatoló ledjét kötöttem a kivezérlésjelző egyik ledjére. Elég jó, csak az a baj, hogy vannak olyan számok, amikben van olyan mély, hogy nem hallod, csak a hangszóró membárnja mozog, és arra is villog a strobi. Tehát kellene még egy olyan áramkör, ami levágja az 50Hz alatti hangokat is, és utánna már tutira jól működik
![]()
Rajzot mindenhez találsz a kapcsolási rajz gyűjteményben.
SZEVA HA VALAKINEK VAN EGY MZ 125-HEZ KAPCSOLÁSI RAJZ AZ ÉRTESITSEN
![]()
Huhuu!
Mellékelem, pdf-ben a kért oldalt! Üdv! ![]()
Igazán nincs mit, nagyon szívesen segítettem.
Meg is építettem, de nemm azzal az ic-vel, ami oda volt írva, mert nem volt olyanom, voszont egy videobol kiszedett kis előerősítőt tettem bele és aztán a két tranyó ésszuperül megy is, most már csak egy dolog van amit nem tudok, hogy a cikk szerint az enntenna kábel is használható, ha egy egy kondival leválasztom....de milyen értzékű legyen vajon a kondi? vértlenül nincs ötleted?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |