Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Persze értettem én elsőre is. Köszi
Szívesen máskor is!
RF Modulátor kapcsrajzot keresek de nem találok sehol:banghead. Ha van valakinek
kérem külgye el:puszi: Kérem valaki külgyön!
Már egy ideje várok egy RF Modulátor kpacsolási rajzot.
Hiába keresek nem találok sehol Lehetőleg ic nélkül! Az e-mail címem: icmen@citromail.hu
Sziasztok! Idősebb dj-k talán láttak még ilyet. A neve szubharmonikus szintetizátor és állati basszusokat tud csinálni. Erről szeretnék rajzot vagy valami elvi működési leírást. Előre is köszönöm
Szervusztok.
Még az elején valki keresett OGIL TSO-3-as kapcsrajzot. Ez engem is érdekel. Kerestem én is, de még a gyártót és a terméket se találtam meg neten... Tudnál adni egy weboldalt ahol ezt árulják, vagy plusz információkat a termékről.
Sziasztok!
Én egy olyan kapcsolást keresek ami méri a rádióm frekvenciáját és lcd kijelző megjeleníti
Hi!
556-os időzítőhöz kellene nekem egy olyan villogó, mint az 555-tel!
556=2db 555 egy tokban... keress adatlapot!
trion tr-6301 5.1 hangrendszernek a kapcsolását szeretném mert leéget a trafója és nemtudom a feszülstséget menyit kapot
figy 1általán nem mozdul a fej ? cd berakása után nem pásztáza a cd-t? mert ha pásztázza és no disc akkor a lézer ha pedig nem is pásztázza akkor ellenőrizd a motort
Van egy Fulke 75-ös típusú müszerem de nem működik kellene valami kapcsolásirajz hozzá.
szervusztok! érdeklődnék, hogy valaki találkozott-e már a következő típusszámmal => A20B-0008-0030/0204C és közelebbi kapcsolatba került-e vele? / ez 1 fanuc hajtás orientációs kártyája / és kapcs.rajzot. hajtok hozzá!
köszi előre is
Hali!
Egy asztali dvd lejátszó rajzát keresem. A típus: THOMSON DTH250E Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném. Sőt, már most megköszönöm
Sziasztok!
Egy Peavey CS 800 végfok tervrajzát keresem tudtok benne segíteni mert nagyon fontos lenne. Ez egy nagyon strapa bíró erősítő csak már én is úgy vetem hogy meg volt ölve. A segítségeteket előre is köszönöm!
Adó, vagy vevő? Milyen frekvencián dolgozik?
dbx 110 szubharmónikus szintetizátor (basszus csináló csoda kütyü) rajzát keresem, vagy bármilyen infót a működéséről.
SZiasztok!
az EZERMESTER 1995/6 számának 20.-ik oldalán található az "infra hosszabító" nevezetű kapcsolás. Ha valakinek megvan a rajz és leírás, vagy link, hogy hol találom, vagy bármi hasonló rajz amivel az egyik szobából a távirányító jelét át lehet vinni máshova, az légyszi tegye már föl. Itt a fórumon is keresgéltem, de nem találtam ilyet, ha valaki tudja, hogy van, az légyszi adja már meg a linket. Köszi Ezer hála!!!
Sziasztok!
Szeretnék építeni 1 sztroboszkópot a szub-kimenetre és szeretném, hogy a sztrobi ütemre villogjon. Nem tudna nekem valaki segiteni??? Köszi
Én ezt úgy oldottam meg, hogy megcsináltam először a stroboszkópot, utánna egy ledes kivezérlés jelzőt, majd egy áramkört, ami levágja a 200Hz feletti hangokat. A stroboszkóp villanását egy optocsatolóval oldottam meg, és az optocsatoló ledjét kötöttem a kivezérlésjelző egyik ledjére. Elég jó, csak az a baj, hogy vannak olyan számok, amikben van olyan mély, hogy nem hallod, csak a hangszóró membárnja mozog, és arra is villog a strobi. Tehát kellene még egy olyan áramkör, ami levágja az 50Hz alatti hangokat is, és utánna már tutira jól működik
Rajzot mindenhez találsz a kapcsolási rajz gyűjteményben.
SZEVA HA VALAKINEK VAN EGY MZ 125-HEZ KAPCSOLÁSI RAJZ AZ ÉRTESITSEN
Huhuu!
Mellékelem, pdf-ben a kért oldalt! Üdv!
Igazán nincs mit, nagyon szívesen segítettem.
Meg is építettem, de nemm azzal az ic-vel, ami oda volt írva, mert nem volt olyanom, voszont egy videobol kiszedett kis előerősítőt tettem bele és aztán a két tranyó ésszuperül megy is, most már csak egy dolog van amit nem tudok, hogy a cikk szerint az enntenna kábel is használható, ha egy egy kondival leválasztom....de milyen értzékű legyen vajon a kondi? vértlenül nincs ötleted?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |