Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Egy olyan problémára keresek orvoslást, hogy a navigációs kütyü egyszer csak lefagyott munka közben és a beépített rezet után sem éled újra. Bekapcsol, bejön a logó és nincs tovább. Típus: Navigo A-N318 Op rendszer: Windows CE 5.0
A lefagyást hogy szüntetted meg? Vagy akkor nyomtad meg a resetet és akkor csinálja ezt?
Az akku-t próbáltad kivenni belőle és vissza és úgy bekapcsolni?
Aksi kiszedésen túl vagyok, meg úgy is visszaraktam az aksit, hogy közben rezet gombot lenyomva tartottam.
A készülék oldalán van egy On/Off állású mikrókapcsoló.
Szia!
A navigonra egy NK.bin fájlt kell felrakni a gépre.Az oldalán van egy On/Off állású kapcsoló. A tetején pedig egy altató gomb.
Szia!
Elvileg egy külföndi fórumban azt olvastam a hard resetre, hogy nyomd meg a reset gombot és tartsd benyomva, közben kapcsold be a készüléket! Reset gomb benyomva bekapcsolás után még kb 5mp-ig, majd elvileg a led villogni fog, hogy jelezze, hogy sikeres volt-e a hard eset. Remélem ez megoldja a problémádat! Üdv
Van kiút a halott alphá-ból egy Nk.bin file. Ezen van az egész lelke a navinak, ha csak a logóig jut el, ezt kell keresni. Felső gombot nyomni+oldalsó főkapcs és telepíti.
Ez az Nk.bin jó, ha megvan mindenkinek, ha baj van. DE NEM MINDEGY MELYIK MERT KÖNNYEN VÉGE A KÉSZÜLÉKNEK!!! Vagyis típustól függ,1 vagy 2 gombos,3 vagy 6 ikonos, plusz a száma se mind egyforma. Rom frissítés menete: - Töltsd fel a készüléket teljesen - SD kártyát formázd FAT32-re - Másold rá az NK.bin-t - A kártyát tedd a készülékbe - Felső Power gombot tartsd nyomva, közben kapcsold be a főkapcsolóval - Automatikusan indul a frissítés, elengedheted a power gombot - Kb. 2 perc és újraindul a készülék
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék ,hogy a Navigo A-N318 as hoz tartozó NK.bin-t honnan lehet letölteni segítségeteket előre is köszönöm
Az enyim meg azt csinálja 3 gombos . A közéső ahol a win van nem lehet megnyitnni mit tehetek:
Az enyim 3 ikonos . Gondolt egyet és s középső ikonnál csak homokoráig jut el . Vagyos nem lép be a Win be ha frisitem az nk bint megjavulna?
Vagy felejtsem el? Atőbbi müködik , Beállitás, navigáció az ok.
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy honnan tudok ingyenesen használható gps mappát tölteni a telefonomra? samsung s8000 Jet. Ha valaki tudna segiteni annak nagyon örülnék. Előre is köszi
Sziasztok
Van egy BECKER BE7914 navigáció. A következő dolgot, hogy tudom megoldani a navigációmmal? """Ha a GPS-t elindítom, a Windows automatikusan elindít egy "felhasználóbatárabb" főmenüt, ahonnan el lehet indítani a navigációs szoftvert"""
Sziasztok! Olvasom a hozzászólásokat,nagyon sok hasznos tanáccsal lettem gazdagabb.Nekem az lenne a problémám,hogy az Apha Navigo A-N318 GPS-em javításához,sehonnan nem tudom letölteni az nk.bint.Nálam is a Navigo logo,zöld betöltő csík,homokóra,.....és utána a nagy semmi....
A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |