Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Daytech 707 tipusú dvd lejátszó hiba
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Moka hozzászólása Nov 9, 2009 /

Sziasztok!

Van nekem egy daytech 707 tipusú dvd lejátszóm. Bekapcsoláskor kiírja hogy HELLO és itt meg is áll a történet. Erre esetleg van valami ötletetek hogy mi lehet a baja?
Üdv: Moka
(#) pivi1 válasza Moka hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Hello!
Szerintem kezd a táp szekunder elkóit átnézni,feszültségeket megmérni hogy pontosan meg vannak-e.
(#) nikovics válasza pivi1 hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Igaza van elkók.
(#) Moka válasza pivi1 hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Hy!

Lefényképeztem a nyákot. A piros fekete fekete sárga csatinál megvan aminek meg kell lennie 12 és 5 V , viszont a másik csatinál a piros (Fl+) Fehér (Fl-) nem tudom mekkora fesznek kéne lennie ha 3,5 V a zöld (-24V) nál viszont csak 21 V ot mértem . A kondikat meglestem és jonak tüntek, a 20 mikro alattiak tuti jok (eddig mér a müszerem, ami ennél nagyobb volt(1000 mikro ott kiakadt a möüszer. Azt nem értem hogy a gnd re mér nincs kötve vezeték, vagy annak a dvd fémburkolata a "vezetéke", mert rávan kötve a házra.

üdv: Moka
(#) Moka válasza Moka hozzászólására (») Nov 13, 2009 /

Az előző hozzáoszlásomban nem fejezetem be egy mondatot:

Így szól:

A piros fekete fekete sárga csatinál megvan aminek meg kell lennie 12 és 5 V , viszont a másik csatinál a piros (Fl+) Fehér (Fl-) nem tudom mekkora fesznek kéne lennie ha 3,5 V nak akkor jo mert ennyit mértem. A zöld (-24V) nál viszont csak 21 V van .
(#) Moka hozzászólása Nov 16, 2009 /

Sziasztok !

Kicseréltem az összes elkot a szekunder oldalon de még mindig csak a hello van...

valami ötlet?
(#) patexati válasza Moka hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Nézd meg a lemezmeghajtó motor vezérlője nem e meleg mert ha nagyon meleg a motor zárlatos és a túl nagy áramfelvétel miatt lefagy a cucc Kiadja a lemeztányért?
(#) Moka válasza patexati hozzászólására (») Nov 17, 2009 /

Helló!

Nem adja ki a tányért, és egyik gombra sem reagál. Minden funkció led világít és kiírja hogy hello. egyit csinál.
Ha hazajövök a suliból megnézem a motorvezérlőt
(#) solymosi válasza Moka hozzászólására (») Nov 17, 2009 /

Ilyen topic is van:Bővebben: Link
(#) attrax hozzászólása Nov 17, 2009 /

"HELLO" az én régi dvd-mmel is ugyanez volt hello és annyi ki is dobtam proci halál
(#) kadarist válasza attrax hozzászólására (») Nov 17, 2009 / 4

Sziasztok!

Ilyenkor nem tudja a szoftvert betölteni a flash-ből a bootloader. Kuka... Esetleg memóriacsere vagy ilyesmi.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem