Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   813 / 3607
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

A sláger még nyomja net-en keresztül. (csak a szerver nem bírja a terhelést )
(#) zoly15 hozzászólása Nov 19, 2009 /

(#) highand válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Én még friss vagyok itt, magam is botladozom, nem érzem a netes csevegés határait. Az biztos, hogy a mai fiatalok nem arra büszkék, ha saját erőből feldolgoznak valamit, hanem inkább az a csodálat tárgya, ha valaki minden erőfeszítés nélkül jut értékekhez.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Idézet:
„sem időm, sem kedvem nincs gyakorlatilag egy elektrotechnika könyvet az alapoktól begépelni”

Egyébként ez jogos. Előbb-utóbb úgyis tanulnak a kárukon (több, mint valószínű, hogy a többség utóbb).
(#) mark.budai válasza szamóca hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Hallgattam én is délután egy kicsit, meg is lepődtem, hogy miért szól még. A Danubius nem találta, illetve hibásnak a fájlt.
(#) Ricsi89 válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Igen a Sláger folytatni fogja/akarja másik frekvencián, ami egyenlőre csak a fővárost és környékét fogja egyenlőre lefedni. Majd akarnak terjeszkedni is, de hát ki tudja mi lesz belőle. A Danubius egyenlőre leállt teljesen.
(#) Doncso válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Vazze! Majdnem megállt a szívem.
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Bochiékat átvette volna a Neo, de több mint 60millát kértek volna per kop. És ezt nem tudták volna kigazdálkodni állításuk szerint.
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

És akkor hogy tudják kigazdálkodni azt az összeget, amivel megnyerték a pályázatot? Amúgy meg szerintem nem is szívesen mentek volna át, a jól összeszokott csapatot nem hagyták volna ott.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Ricsi koma, pont ezt akartam mondani! Arra van pénzük, amire akarják. Azaz nem akarták igazán átcsábítani Bochkorékat.
(#) mark.budai válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Remélem a Danubius is folytatja majd. csak már bennünk volt a frekijük, most majd újat megtanulni..
(#) Georgee válasza Doncso hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Tudtam, hogy lessz benne valami érdekes
(#) hapro hozzászólása Nov 19, 2009 /

Néztem ezt a kis filmet, és amikor a közepe felé megérkezett a másik nő akkor azon gondolkodtam, hogy most milyen magyar találmányt fognak bemutatni? az óvszert vagy grupit?
Egyébként szépen elkészített film. Mindent a magyarok találtak fel.
A legvégén meg azt vártam, hogy a tűzijátékra is kitalálnak valami magyar nevet.
Bővebben: Link
(#) szamóca hozzászólása Nov 19, 2009 /

Ejha!
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Szerintem neked más interneted van mint nekünk.
más csatornát fogsz rajta mint mi, és ömlik a hülyeség feléd. Ez a szalámi nem semmi, azért kíváncsi lennék az ízére.
De lehet, hogy van egy beépített szűrőd ami csak az idétlen dolgokat engedi be hozzád plusz a he-t.
(#) Szebence hozzászólása Nov 19, 2009 /

Hali mindenkinek!

Nézzetek már rá erre a linkre legyetek szivesek és írjátok már meg, hogy mi jön be nektek. Elméletileg egy lézerrel foglalkozó oldalnak kellene bejönnie, még kb egy órája be is jött, aztán most, hogy nézem egy teljesen másik odlal jön be... Nektek is?
(#) levii válasza Szebence hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Nekem egy lézerekkel foglalkozó oldal jött be
(#) sprofan válasza Szebence hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

A hiba az ön gépében található.
Nekem rendesen bejön.
(#) Szebence válasza sprofan hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Hát akkor ezt nem hiszem el.... Én ha rákattintok, de már mindent csináltam, már kézzel pötyögtem be, már IE-vel is próbáltam berakom a linket enter és akkor ez jön be nekem: Bővebben: Link
De hogy miért??? Életemben nem láttam ezt az oldalt, azt sem tudom mi ez... Hogy jön ez nekem be, ha arra a linkre megyek amire ti is? Mindjárt nyomok egy CTRL + F5-öt hátha megoldja a problémám...

Szerk: Váá teljesen megőrít... haladnék erre ezt csinálja... szétgyilkolnám most az oldaltm eg a gépemet...
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

A szaminet csak nálam fogható.
Mint anno Európa első sztereó adása, ami a harmadik birodalom vezérének dolgozószobája és a rádió épülete közé kifeszített 4 szál vezeték végén elhelyezett hangsugárzókból volt hallható. Egyetlen hallgatója volt.....
(#) hapro válasza Szebence hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Próbáld ki, hogy sütik, és böngészési előzmények, gyorsítótár, és minden amit csak lehet törölj, hátha megjavul, ja és próbáld másik böngészőből megnézni.
(#) Szebence válasza hapro hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Másik böngészővel is ugyanezt csinálta. Igen gondoltam már rá, de a sütiket nem szeretném törölni De minden mást törölni fogok. Mindjártm eg is csinálom.
(#) Szebence válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Nem, nem az csinálja.

Na kitöröltem mindent a cookies-on kívül és ugyanúgy nem működik... Megőrít... Ez tiszta vicc

Na jó, mára ezt hagyom és megyek feküdni.. Van most elég más bajom is.

Jó éjt midnenkinek!

Szerk.: a sütiket azért, mert mindenhova be kellene írni a jelszavamat meg a felhasználónevem... (kb 30-40 helyre és majdnem mindne jelszavam más... Le van mentve melyik regisztrációmhoz milyen felhasználónév - jelszó páros tartozik és most nincs energiám ezt végig csinálni)

kipróbáltam, hogy a végéről a "report_e.html" tagot kitöröltem, és engem is oda dobott amit írtál. Gondoltam ha egy mappával feljebb kezdenéd vagy kezdeném el a böngészést, akkor onnan is ide lehetne irányítani, de ez így nem jött be.
Viszont próbáld ki, hogy csak a legelejét írod be "http://elm-chan.org/"
Úgy is mennie kell !

szerk: nekem simán megy úgy két lépésből eljutok a cél linkhez.
(#) nagy hoho válasza hapro hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Szia! Már többször láttam ezt a filmet és az a véleményem, hogy végre alkottak valami normálisat Magyarországról. Nekem meg van az összes Magyar találmány arcképekkel rövid leírásokkal. Ha magyarok nem lettek volna az emberiség még barlangba lakna és nyersen enné a kaját!
Kár,hogy nem szólt hozzá senki.
(#) hapro válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Hát ha nem is ennyire drasztikus, mint neked, de hasonló a véleményem, hogy tettünk le az asztalra valamit. És okosak vagyunk. De én nem vagyok ennyire elfogult magunkkal, mindig azon az állásponton voltam, és vagyok hogy bárki bármikor bárkitől tanulhat, és ilyen szemmel járok, és próbálok minden gyereket rávezetni erre akivel csak dolgom van.
Azt aki el van szállva magától azt élből megvetem.
Előítélet. Tudom. És? Ez az én dolgom. Majd ha valaki bizonyít, majd akkor...
Mindenkihez és mindenhez kritikusan állok hozzá első körben, ha átment a "vizsgán" akkor onnantól jön a teljes befogadás és adás részemről.

Húú de elkalandoztam...

Szerintem ha én rámegyek arra a linkre amit te most adtál, már akkor sem az jön be nekem mint ami neked...

Nekem ez jön be: Apache 2 Test Page powered by CentOS

Érdekes

Próbáld http nélkül utánna csak www- vel majd http és www-vel együtt írni a linket, majd minden nélkül.

Már minden variációt kipróbáltam. Nem tudom mi lehet a probléma... Majd valahogy megoldom, úgy is csak le akarom menteni azt az oldalt meg a hozzá kapcsolódó linkeket, file-okat. Majd suliban megoldom (remélem)

Azért köszi a tippeket, Jó éjt!
(#) Action2K válasza Doncso hozzászólására (») Nov 19, 2009 /

Én tudtam, hogy ilyen lesz. Aztán beadta a képet. Mármint a hajósat. Jaaaa, ez tényleg normális teszt. Kerestem is vadul a lényeget. Aztán:
Idézet:
„Vazze! Majdnem megállt a szívem.”
Következő: »»   813 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem