Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Pár szösszenet
Doktor úr, félig megsüketültem. Olyan nincs. Valaki vagy süket, vagy nem. Ismételje , amit a fülébe súgok:S Nyolcvannyolc. Negyvennégy. - Apu, az ufók a barátaink vagy az ellenségeink? - Miért kérded, kisfiam? - Mert az előbb az udvaron leszállt egy csészealj, és elvitték a nagymamát... - A barátaink! Menő csaj odamegy a diszkóban a bárpulthoz: - Kérek valami rostosat! - Bútorlap jó lesz? Chat-es relikviák: - bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos - vasárnap van, ember - milyen a kapcsolatod édesanyáddal? - 384kbit-es - vki nem tud mp3 as lejátszót? - winamp - hordozhatót. kicsit. - winamp.zip - kell kabát? - mennyiért? - kell-e kabátot venni kinntre? h*lyegyerek küldhetek valakinek hó végén 100 000 Forintot? - nekem - no. mégiscsak látszik, amit beírok.... köszi a segítséget!
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy levestészta.
VÁÁááááá, ba..meg. Teli tenyérrel az arcomba csaptam mikor megláttam ezt a képet...
Hú! Ilyen rossz hírem lenne?
Sziasztok! A mai napon egy EKA gyártmányú utcai lámpatestet kezdtem felújítani egy barátommal, nos közben nekiálltunk hülyülni kicsikét. A műanyag másolatot, kiskoromban csináltam, látszik, hogy sárga már a doboz. A karácsonyfa izzók elég régiek, de még mindíg üzemelnek!!! A következő képeket csak erősidegzetű olvasóknak ajánlom!!!
:banplz: (Persze véglegesen majd vissza kerül a 2db 125W-os HG lámpa bele)
Angolok magyarul:
- What can there (Vadkender) - Hole one a wait say? (Hol van a WC?) - One Kate Lee bumm (Van két libám) - All cut race (Alkatrész) - Hot show race (Hátsórész) - Kitchen get neck (Kicsengetnek) - New see one up road? (Nyuszi van apród?) - One hut one Kate catch came (Van hatvankét kecském) - Hut are row Zoe saw (Határozószó) - Sun cow (Szánkó) - Sir one a you come on (Szőr van a lyukamon) - This no all (Disznóól) - Kate no mud touch cow one a bock Ron tool. (Két nomád tacskó van a bokron túl.) - Beer luck! (Bírlak!) - Soul a new! (Szól anyu!) - Tap ate a. (Tapéta.) - Fog peace call low. (Fogpiszkáló.) - Tape at war you one a fun. (Tépett varjú van a fán)
Na ez kész! Nagyon durván jól összeválogatottak a szövegek
Nagyot röhögtem a csaj kérdezi, hogy kell lefordítani
Idézet: Válasz„RIA RIA HUNGÁRIA” Idézet: „RY RY HUNGARY”
Egybe, vagy szeletelve?
Becsomagoljam, vagy helyben fogyasztja? :hide:
:eek2:
Ez a Dubai toronyház akar lenni?
Régen, a (sztahanovista világban), egy oktatási központ előadásán hangzott el a következő.
„Emberek, maguknak az lesz a feladatuk, mint fiatal mérnököknek, hogy a gépek és eszközök hatásfokát javítsák. Például, a legjobb transzformátoroknak, még mindig csak 97% a hatásfoka, ezt is legalább 102%-ra kell növelni.” (Az előadónak fogalma sem volt arról, mit is beszél, de meghalgattuk…)
Daruról tekercselve . Hátast vágtam, a gyerek tud valamit! klikk És végül egy HOT-DOG-os kép
Oké, Ti akartátok!
Jó étvágyat! Akkor inkább már hamburgert..
Csak ne felejtsd el kimosni kaja után a szádat, mint ez a csaj.
Idézet egy 17. századi kínai építészmérnöktől:
"Hogy mit csináljunk?!?!?!"
Megéheztem..A dogokat meg inkább fogatba!
Az egész Testnevelési Tanszék készülődött az „őszülő” olimpikon fogadására. Az előadást előre megszervezték, nem lehetett semmi gond, csak az utolsó pillanatban derült ki, kell videó és egy projektor is hozzá. Már csak néhány perc, és itt az olimpikon, de még mindig nincs videó, és projektor sem. Szóljunk át az informatikára a Sándorunknak. Ő mindig megoldja a legnehezebb feladatokat is. Szóltak. Sándorunk gyorsan össze is szedte a kellékeket, és egy ott szédelgő informatikus hallgatót bevonva, el is indultak a szomszédos épületbe átvinni, beállítani az eszközöket.. Sándorunk hóna alatt a projektorral, nyomában a hallgatóval, mit sem sejtve benyit az előadóba. Óriási tapsvihar fogadja, el sem tudta képzelni mi történhetett, ennyire még sehol sem köszöntötték, vagy örültek volna egy projektor beállításának. Zavarában nem is tudta hirtelen, mit is kellene most tenni, csak bambán mosolygott a szűnni nem akaró tapsolók felé. A hallgató sem értett semmit, de nagyon örült, hogy a Sándorunk segítségére volt, aki ennyire népszerű itt a Tanszéken. Az első sorban ülő szervező tanárok próbálták csitítani a hallgatóságot, ami szép lassan be is következet. Közben nyílt az ajtó, és csendben belépett az „igazi” olimpikon is, aki kissé csodálkozva gondolta, mennyire érdektelenek ezek a mai gyerekek, még csak nem is köszöntik, vagy tisztelik meg személyét...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |