Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lehet, de ha nem a szerintük jó választ adom meg, akkor akár ahányszor próbálkozok nem enged be. Ilyen kis piti kérdésen akadok fent, bezzeg a képletes kérdések kapásból megvannak. A nagyfesz kondi szerintem nem szolgáltat akkora energia mennyiséget hogy megöljön, viszont bekapcsolt állapotban való méregetés igenis előfordulhat.
Ezek szerint nem jó az "igen" válasz?
Szerk.: Én kérek elnézést, a kérdésben nem szerepelt, hogy ki van húzva az adapter. Nekem olyan kérdésem volt, ami kihúzott készülékre vonatkozott. Így viszont egyértelműen igen a válasz a Neked feltett kérdésre. Azt latolgatni meg, hogy "mi lenne, ha" (mi lett volna, ha), szerintem nem érdemes.
De hiába jelölöm hogy igen, azt írja hogy van 1 hibás válaszom (a többi kérdés biztos hogy jó, afelöl nincs kétség)
Hát ezek szerint nem
Nekem sikerült elsőre, gond nélkül
Üdv, sok sikert!
Nem azért, de a 4-es kérdés képén levő alkatrésznek olvasható a felirata? Mert az simán lehet nagyáramú dióda... :yes:
Idézet: „hogy javítanád, ha nem szeded szét?” Ívesen...
De én megnéztem kinagyítva (2SC5584)
köbzoli Igen ezt én is tudom De láthatod a 4. kérdésen is hogy milyen kaliberű volt a többi kérdés... Azé annyira nem vagyok hogy elrontsam 3 nappal ezelőtt is kaptam ugyan ezt a kérdést, akkor is kitöltöttem hibátlanul és mégis lett egy hibám. Ma megint megkaptam ezt a kérdést megint kitöltöttem hibátlanul és megint volt egy hibám, mind a 2x igen jelöltem...
Dehogynem. Van rajta min. másfél méter zsinór. Azzal megpörgeted, aztán "kalapácsvetés". Zúgva száll majd, mint a győzelmi zászló.
Köszi, hogy szóltál
Ha mégjobban utána nézel, megtalálod a linkeket is a letöltéshez. Mind a 8 DVD elérhető rippelve, plusz a Kerekek és lépések (1990-91). A Másfélmillió lépés... az MTV videotárban is fent van. Ajánlott olvasmány
Engem Erdéllyel kapcsolatos filmek érdekelnének. Mit ajánlotok? Megvan az M2 Szabadlábon Erdélyben c. sorozata, illetve van még egy Erdély című 2004-es turistafilm DVD, amit nemsoká szedek le. Más?
No itt a példa mit gondoltam a lámpákra. Nem a legjobb, látszik, még kezdő vagyok-e téren. Berajzoltam melyik területen lévő foltokra gondolom, hogy az lehetetlen. Az én szemszögemből.
Hurrá!
A W.B.C. szervezetnek új világbajnoka van, Madár, azaz Erdei Zsolt személyében! :taps:
Erdei Zsolt ismét világbajnok. :yes:
Elképesztő ez a pali... Affene... Lassú voltam, mint az olasz.
Jobb oldalt az a piros háromszög?? Az is gyári, oda nem nyúlkáltam. A fényszórók pedig háát, szerintem teljesen élethűek. Ránagyítás után is csak a nagyon mazoisták vesznek észre talán valamit. Én csak a felnire gyanakodnék...
Viszont hozzá kell tennem hogy türelem hiánya miatt kb 5 percig csináltam a képet
És akkor mit mondasz a Muzsikás + Sebestyén Márta kombóra? Pl.: Link
Erre most csak azt tudom mondani, hogy ez is egy remek alkotás. Idézet: „Szóval az egyes tájegységek kultúráit nincs, aki továbbvigye.” Vannak hagyományőrző csoportok, csak keveset hallani róluk, mert a kertévéken menő "tehetség"kutató műsorokba nem férnek bele, külön műsort meg nem adnak nekik. Esetleg a "királyi" adókon láthatók néha. De megnézhetjük a hagyományos mesterségeket is. Kovács, suszter, szűcs stb. Ki tanul ma ilyen szakmát? És lassan azt is kérdezhetem, kitől? Idézet: „Én legalábbis azt érzem legbelül, hogy ezt valahogy igényelném.” Szerintem ezt valahol legbelül mindenki igényli, csak nem mindenki tudja (tudatosan). Idézet: „nem is igazán találnék megfelelő társakat sem a megvalósításhoz” A korábbi hsz-odhoz is pont ezt akartam írni, csak aztán befogtam a pofám, akarom mondani, a billentyűzetem, hogy ne legyek negatív. Meg a környezetedben levő emberkéket sem ismerem. Csak az igény bennem is megvan, és ugyanígy én sem találok hasonló gondolkodású ismerőst. Ráadásul, ha most nehéz összeszedni pár embert közös programokhoz, természetjáráshoz, számíts rá, hogy később még nehezebb lesz. Férj/feleség, gyerek mellől nehezebb elszakadni; ezek egyúttal jó kifogásként is szolgálnak, ha valamire nemet kell mondani... Idézet: „ezek egyúttal jó kifogásként is szolgálnak, ha valamire nemet kell mondani...” Milyen igaz... :szomoru1:
Hasonló gondolkodású vagyok, mint leírtad, és képzeld én találtam ilyen embereket akik szintén így gondolják az "életüket" akikkel meg tudom tenni hangsúlyozom! "alkalom adtán", és amikor úgy alakul, hogy elmenjünk túrázni, elmenjünk ahova éppen gondoljuk, és csak azzal foglalkozzunk amitől éppen akkor jól érezzük magunkat, akiknek az a fontos, hogy de szép a táj, és hogy itt milyen jól érzem magam, az a fontos nekik, hogy egymással most éppen jól érzik magukat, és nincs semmi más, az a fontos nekünk, hogy adjunk és segítsük a másikat. Én találtam ilyen embereket! Hidd el vannak. Ha elmész pestről akkor meg tömegével találni ilyeneket. A legtöbben mint ahogy Stadi is mondja valamelyik hozzászólásában, -igaz nem idevonatkozóan- nem tudják magukról, hogy ilyenek. Bekebelezte őket a fogyasztói társadalom. Vagy legalábbis egyenlőre még a felszín és a pillanatnyi tudata mást mutat, de belül az érzéseket nem lehet átverni, az van. Egy érzés az van, és azon nincs mit szégyellni, és elhazudni, meghamisítani. Úgysem lehet, az van és kész. Az a valóság az érzés, amit gondolounk a racionális logikánkkal az illúzió, vagy van köze a valósághoz, vagy nem 50% esély..de az érzések az 100%-os.
Véleményem és tapasztalatom, az, hogy az embereknek meg kell mutatni, hogy igenis hagyatkozzanak jobban az érzéseikre, mert így "kinyílik " előttük a világ, új távlatokat látnak majd, és lehetőségeket, (nem csak azt amit a racionális gondolkodásukkal lehetségesnek tartanak, "úgysem sikerül", "de nem elég", "ez csak ennyire jó", "ennyit tudok", "ennyire vagyok képes", "ennyi pénzem van", "ez csak erre elég" típusú kijelentések... Azt igényli mindenki (szerintem) legbelül, hogy nyugalma legyen, meglegyen az elismerése, szeressék, tudja kamatoztatni tudását, azaz ne csak a levegőbe lógjon, és biztonságot, talán nem hagytam ki semmi fontosat. Ezeket úgy gondolják hogy csak pénz által lehet megszerezni, és a pénzhez társítják már a "rengeteg munka" vagy "csalás, hazugság, tisszességtelen eszközök" fogalmát az emberek. Ezt plántálták belénk az utóbbi sok évtizedben. A "rendszernek" mi a jó? az ha dolgozunk, az ha van bűnözés, az ha betegek vagyunk, az ha vannak buta emberek, buta gyerekek, és az ha van háború. Ezekből tud mégtöbb pénzhez jutni a rendszer...Ezért hallgatnak el előlünk olyan sok mindent amit régen tudtak az emberek, már ösztönből! Most is bennünk van, és fogalmunk nincs sokmindenről, miért van bennünk belső viszály...hiszen ott van ez az "őstudás" most is mindenkiben, csak a racionális agyunkkal ezt elnyomjuk, azzal a gondolkodással, amit a médiákból nyomnak a fejünkbe erőszakkal. Azt gondolák az emberek nagyrésze, ha beteg akkor majd a rendszerhez fordul, és megy orvoshoz az meggyógyítja. Ha társadalmi viszály van akkor a rendszerhez fordul, és majd az megoldja, ha bármi problémája van akkor majd a rendszer megoldja...Hát nem fog megoldani semmit, amíg a rendszernek "beteg" tagjai lesznek addig maga a rendszer is egy beteg rendszer lesz. Amíg az embereknek beteg a felfogásuk addig egy beteg felfogású rendszer lesz, és amíg a rendszer beteg addig hogy tudna segíteni a tagjain, már aki igényli. Nagyon felszín kapargatósan írtam véleményt, és csak töredékét írtam, mert így is esszé jellegű lett. Szívesen folytatnám mert sok érdekes gondolatom van, ami lehet mások számára is hasznos lehet. Igaz valószínű csapongva írtam és helyenként értelmetlen lehettem, de csak írtam mint a gép és az éppen a bennem létrejövő érzéseket próbáltam rendszerbe foglalni és leírni, a saját gondolatimmal és tapasztalataimmal kiegészítve.
Már nem emlékszem ki ajánlotta a firmware frissítést, de köszönöm neki azóta a Pioneer DVD íróval már egy újraírható CD-n leteszteltem, és tökéletesen ír!
Egy pontot odaítélek neki!
Nekem megvan divx-ben, ~9óra 9percnyi adás 3db 1,36Gb méretű fájlban. Az egész kifér ilyen formában 1 DVD cd-re.
Tudnál segíteni egy kicsit jobban olyan rávezetés képen hogy hol találom a letöltő linkeket? Megmutathatnád, mer nem találtam meg.
Jah értem, ez ami nekem megvan meg pár p2p oldalon az az ....és még 1 millió lépés magyarországon.
Az előbbi részeit én sem találtam..
és még egymillió lépés
Ez 5DVD. másfélmillió lépés Ez 3DVD. kerekek és lépések Ez 5DVD. Ez így már összesen 13DVD.
Viszont velük együtt is lehet menni!
Én nagyon szeretek a családommal (asszony+gyerekek) kirándulni. Ha jó idő van, mindig kimozdulunk valahova. Sajnos a helyszín megközelítéséhez, kénytelenek vagyunk autót használni. Itt a Bükkben nagyon szép helyek vannak, Jávorkút, Szentlélek, Látókövek, Jókai emlékmű, esetleg Lillafüred. Régen kerékpárral mentem mindenhova, az volt a legjobb... (Ja, ha erre jártok és jó idő van, szóljatok, mehetünk! )
Megint teremtettem egy jó kis számítógép problémát. Csak azért nem a vicces topicba írok, mert itt több hozzáértő olvassa.
simpi kolléga beültette a bogarat a fejembe, hogy miért nem húzom fel a procit a gépemben...a következmény, hogy be sem indul már a gépem. A memóriánál egy szorzót 100%-ról 150%-ra tettem, és a procinál a szorzót meg 11-ről 12-re. minden mást bántatlanúl hagytam. Most kivettem belőle az elemet, hátha elfelejti azt amit tettem vele, és hajlandó lesz beindulni. Mit tudok tenni vele, hogy ismét legyen egy számítógépem? Igen most nem arról írok, hanem egy laptopról.
Keresd a cmos resetet. A gépkönyvben vagy a luzer manuel-ben biztosan le van írva a menete.
Szerintem ez az elemes módszer jó lesz. Egy tüske is van mellette amit, ha összezársz rögtön kisül, és törlődik a setup...
Vigyázz, ha sokat hibázik a processzor azt nem szereti az xp. Lehet, hogy újratelepítés lesz a vége! Mindezt 15-20%-nyi látszólagos teljesítményért nem érdemes. |
Bejelentkezés
Hirdetés |