Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   820 / 3607
(#) bankimajki válasza pucuka hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

ÁÁÁÁ, akkor ezért nem bírok elhízni, pedig kitűztem a 80 kilós célt, most 65 és 70 között ingadozik.
(#) pucuka válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Ne aggódj, csak próbáld ki. Reggelire 6 tojásból szalonnás rántotta, vacsorára (úgy 10 körül) 3 tányér csülkös bableves, utánna böllérmáj.
Garantáltan meghízol
(#) Georgee válasza pucuka hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Amióta ott hagytam a sulit (több mint 2 éve) azóta rendszertelenül eszek, és érdekes módon nem hízok ( pedig jó lenne nekem is egy kicsi fölösleg)
(#) bankimajki hozzászólása Nov 24, 2009 /

Most egy kicsit nézelődtem és megállapítottam hogy elég sok HE-s tagnak van weboldala. Régen én is belefogtam egybe, de abbahagytam. Mennyi időt szántok a weboldalatokra napi szinten?
(#) zolika60 válasza pucuka hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Én legfeljebb csak vadakat álmodnék tőle. Harminc éve 60 +-1-2Kg vagyok. pedig hihetetlen mennyiségűt eszem. A genetikának is jelentős szerepe van abban, hogy valaki mennyire hízásra hajlamos.
(#) bankimajki válasza pucuka hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Koliban sajnos ez kissé nehezen kivitelezhető, de amikor hazamegyek általában bepótolom (Kb csak enni járok haza )
(#) Georgee válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Részemről csak blogolok, ha eszembe jut valami megosztom a nagyérdeművel, az oldalamat napi szinten látogatom, de mostanság nem nagyon jut eszembe új dolog.
(#) Ricsi89 válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Nekem is van oldalam, de mivel látogatottság egyenlő a nullával, így nem is csinálok semmit, max ha valamiről, valakinek kell valami leírás, stb akkor megcsinálom, vagy mint múltkor a prog órák anyagát tettem fel egy kis lapra, hogy bárki leszedhesse a csoportból ,akinek nincs meg. Egyébként meg inkább fájlmegosztásra használom a helyet. Ha valakinek kell valami, vagy képet akarok mutatni valakinek, akkor oda felrakom és belinkelem. Szóval részemről ennyi az oldal. :yes:
(#) Stadi válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Így van, ez hajlam kérdése. Én keveset eszem, mégsem fogyok, más meg vékonyabb nálam, többet is eszik, mégsem hízik.
(#) Stadi válasza pucuka hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Én akkor kezdtem erősen hízni, mikor még háromszor ettem naponta, de azt úgy, hogy sokszor későn is. Pl. 19h: ebéd, hajnali 2: vacsi. Na, így garantált az eredmény, ha valaki plusz kilókat akar.
(#) Stadi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Idézet:
„Nekem is van oldalam, de mivel látogatottság egyenlő a nullával, így nem is csinálok semmit”

Arra nem gondoltál még, hogy ez így egy öngerjesztő folyamat?

Különben én is kb. az általad írtakra használom a személyes honlapomat.

Most esik le: a nevedben a 60 a kilókra utal?
(#) Ricsi89 válasza Stadi hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Lehetséges, hogy öngerjesztő, de mivel már az elején se nézte senki, plusz honnan is tudták volna, hogy olyan is van, meg minek nézett volna meg egy alap oldalt, ahol alig van valami. pedig a címe elég egyszerű. Hirtelen mást nem tudtam kitalálni ,de szerintem elég találó. Szóval felhagytam a csinálgatásával. Ha kell valami, azt minta alapján gyorsan meg tudom csinálni és feltenni.
(#) zolika60 válasza Georgee hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Ma már másodszor botlom bele. Úgy látszik ez lesz az új divat.Bővebben: Link
Bár még mindig feleslegesnek tartom.
(#) bankimajki hozzászólása Nov 24, 2009 /

Ha van egy tök jó ötletem, amit a telefonoknál lehetne alkalmazni, azzal kihez forduljak, hogy nekem is hasznom származzon belőle? (Beugrott egy nagyon tuti kis fejlesztés, egyszerű és nagyszerű)
(#) zolika60 válasza Stadi hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Lehetne úgy is, de ennek történelmi oka van. Eredetileg zolika59 voltam, ami a születési évemre utal, de valami máig tisztázatlan technikai gubanc miatt nem tudtam egyszer csak bejelentkezni. Akkor újra regisztráltam zoika60 néven. Topi annak idején felajánlotta, hogy vissza állítja az eredeti állapotot, de írtam neki, hogy jó lesz ez a nick is.
(#) Stadi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

A Google egy idő után automatikusan indexeli az oldalad. Tehát ha olyasmit teszel fel, amire más rákeres, ott lesz az oldalad a találati listában. Így fognak érkezni a látogatók előbb-utóbb. Persze ha olyasmit teszel fel, amire senkinek nincs szüksége, akkor nem, de ilyet elég nehéz kitalálni (az üres oldalon kívül, természetesen).

Akkor idén mindketten kerek évfordulót ünneplünk.

Én 20-szal fiatalabb és ugyanennyivel nehezebb vagyok.
(#) zolika60 válasza Stadi hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Én már túl vagyok az ünneplésen.Egy i8dő után már nem is olyan érdekesek az évfordulók. Viszont sokkal gyorsabban követik egymást.

Ez nagy igazság! :yes:
(#) zolee1209 hozzászólása Nov 24, 2009 /

Sziasztok!
Nem volt neki külön téma, nem is igazán elektronika, remélem itt elfér!
Képformátumok kódolására lennék kíváncsi, BMP, JPG, illetve GIF... A BMP-ről találtam egy keveset wikipédián, de nekem nem elég részletes, illetve példával nem illusztrálja a folyamatot, emiatt még kicsit zavaros. Ezt találtam. Ilyesmi kellene JPG és GIF formátumról. Valaki tud segíteni?
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Furcsa dolog az évforduló. Akármilyen hihetetlen, nem szeretek a középpontban lenni. Sámson hol vagy? Tartsd a plafont kicsit, mert leszakad! Írom ezt olyan értelemben, hogy nem volt bennem az a várakozás, hogy születésnap, névnap. Sosem vártam, illetve azért vártam, mert Anyu tortát süt nekem. Nem az ajándékok miatt. Valahogy rossz szembesülni azzal, hogy ennyi idős vagyok, másnak mije van (például felesége, gyereke) A karácsonyt meg a család miatt szoktam várni. Ilyenkor tényleg lassítunk. Kifejezetten szeretem a rokonlátogatásokat - már amelyiket, de ez más téma. Az embernek nem kell minden családtagja nyakába borulni, csak azért, mert rokon. Épp olyan ellenérzésem lehet, mint bárki más felé.

Más jeles alkalmak: Ammpikém kérdezte, lesz-e valami ünneplés, ha lediplomáztam. Tuti, hogy nem. Nem méltó az ünneplésre, már ez sem ér semmit. baráti-családi találkozóra máskor is lehetőséget lehet keríteni. Szóval: valahoyg nem szeretem, ha engem ünnepelnek. A középiskolai ballagásomon is volt 8 ember, és slussz. Utána puszi-puszi, és viszlát. Kicsivel később volt egy nagy családi találkozó, ennek apropóján, de nem elsősorban ezért. Valahoyg nemigen tetszett, hoyg az én (semmit nem érő) érettségim apropóján gyűltünk össze, nem is volt az a mesélj faggatózás, akkor kimenekültem volna a világból.
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Zolikám, kívánságod számomra parancs!
JPEG

GIF1

GIF2

JPEG és GIF

Sajnos csak angol találatot tudtam linkelni, ha esetleg kell magyar ujságcikk, és találok, akkor szólj. Addig nem keresem. Ezeket kevéske angol tudással meg lehet érteni!
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Jóestét mindenkinek.

Idézet:
„Más jeles alkalmak: Ammpikém kérdezte, lesz-e valami ünneplés, ha lediplomáztam”

Írtam is Matyikém, hogy én nem úgy gondoltam. Tehát a szerettekkel, egy jó ebéd, beszélgetősdi, egy kis ellazulás. A Profil zserű ünnepeket én sem tartom számon, és verem közepesdobra se.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Hehe. Adtál egy ötletet.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Apropó középiskolás ballagó. Amúgy a ballagó még az érettségi előtt van pár nappal, így nincs is miért ünnepelni. Mi van, ha valaki megbukik az érettségin??? :hide:
(#) Norberto hozzászólása Nov 24, 2009 /

Ajjajj. Nagy a baj.

Egy elég közeli rokonom manapság elég durván rá van kattanva a TV-zésre estefelé. Sajnos főleg az olyan műsorokat nézegeti manapság, mint annak az idióta Benkőnek az "előadása". A plusz probléma, hogy annyira érdekli őt ez az egész ügy, hogy már a szereplők nevét is kívülről fújja, tisztára úgy nézi, mint egy érdekes és értelmes sorozatot. Közben pedig egyáltalán nem az, sőt. Butííííííít.

Van valami ötletetek?

Szerintem az már elég nagy probléma, ha valaki önszántából néz ilyen bugyutaságokat ahelyett, hogy Nat. Geo-t vagy Animal Planetet vagy hasonlókat nézne/hallgatna...
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Szia!
Köszönöm szépen, igyekszem tanulmányozni! :yes:
(#) Stadi válasza szamóca hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Kit kell bulival meg hülye kérdésekkel elüldözni?
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 24, 2009 /

Ó, kedves Lidl Ricsárd, a ballagás a középiskola végét jelzi! Érettségizni meg nem kötelező, arra külön kellett jelentkezni. Azaz: elballaghatsz Te, és simán megbukhatsz az érettségin, mivel semmi közöd nincs az iskolához. Legjobb tudomásom szerint ugyanez igaz az államvizsgára: ha megszerezted a jogosultságot, elvileg bármely intézményben leteheted, ahol van ugyanolyan szak.
Következő: »»   820 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem