Fórum témák
» Több friss téma |
Nemakarok bénának és hülyének tűnni!Én ehhez tényleg nemértek.Ezért kérdeztem,hogy miért ilyen drága a lézer.
Azért, mert nem tudjuk megcsinálni itthon. De tényleg!
Aha,mind1 kössz
Hello,
Az normális, hogy a Popelscan4.2 proginál az output device választómezőnél csak none van? Igaz még nincs kész a hardverem, de gondolom akkor is kellene lenni valaminek, mert a hardver párhuzamos portra van, azt meg nem tudja érzékelni. Vagy?
szia!
szerintem a te lézered, az a kinai,azokba nincs galvó,azokba léptetömötorok vannak, mint a scannerekbe.ezekket soha nem fogod tudni felgyorsittani.a sujja miatt,föleg a nehéz tükrök miatt.az én galvoimon olyan vékony a tükör mint egy gyufaszál vastagságának a negyede vagy harmada.én is boszankodtam emiatt sokat.a lenti rajz pedig galvokhoz való ez analóg meghajtás, a léptetömotór pedig digitális ha jól tudóm.a kettő nem egy.a galvó az galvo, a léptetömotór az léptetömotór.
Nálam is ugyanez a probléma... Csak én laptopról teszteltem...
Ugyan ott vagyok. Valószínüleg a program DEMO.
Esetleg tudtok valami lasershow programot amit normálisan lehet használni?
Régebbi verziójú popelscan, vagy NLS(nekem nem jön be, de kezeli a DAC0832-t.)
Sziasztok!
A 4.2-es verzió nekem se működik. Próbáljátok ki valamelyik korábbi verziót. Bővebben: Link
A popelscan freeware program, az enyémnek az About-jában ez van.
A Mamba demot én is próbáltam, jó kis progi, kérdés, hogy kezeli-e a dac0832-es párhuzamos portos hardvert.
A fullos verziót honnan lehet megszerezni?
A régebbit leszedtem, a 2.9-et, az jól működik. A link kicsit feljebb van.
Itt van minden földi jó!Bővebben: Link
Tud valaki g20b to18-as lézerdiódát szerezni 20miliwattosat?Laserworld el40g tipusú lézerbe?
Ugyanis leszija a 3.7v-ot 2-re no meg halványan és pirosan világit aminek zöldnek kellene lenni
Sziasztok ha valakinek kell a mamba keressen meg privátban. Csatoltam egy másik dac kapcsolást.
Ehez mit szóltok? Bővebben: Link
Valaik épített már hasonlót?
Szia!
Ezt, már én is néztem, de nem nagyon lehet ezt megépiteni. Van egy külön téma nyitva ennek nézd meg. Cypress AN2135SC programozóBővebben: Link
Sziasztok!
Egyik haverommal gondolkozunk azon, hogy vennénk egy 100mW-os dpss lézert (vezérlő panellal, TTL: 0-30K, hullámhossz: 650nm) 12eFt-ért. Szerintetek ez sok érte? A helyi clubba szeretnénk használni lézershow-hoz. Válaszotokat köszönöm előre is.
Helló
Ma elkészítettem a lehető legegyszerűbb lézershow-t! 2 motoros, a linken van videó róla! Itthonra, meg kisebb buliba tökéletes,... YouTube Helló
Szia!
Milyen motorokat használsz? ami a dvd író ajtónyitója? vagy más motort? És esetleg egy linket kérhetek a motor vezérlésre? Köszi PeTi
Igen az az a motor én is próbálkoztam ilyennel de én a galvo mellet döntöttem
Helló
Igen DVD-ből származó motorok ezek, a motorvezérlést potival végzem feszültségosztós bekötésben, tudom ezt nem így kell megoldani, melegednek is a potik rendesen de egyenlőre bírják,... Én is szívesebben foglalkoznék a galvo motoros szkennerrel, de sajnos nagy titokban tartják ezeknek a szerkezeteknek a komplett leírását!! Helló
Nem is pont a galvókra értettem, hanem az elektronikákra, Én mindre egyben,... régen kérdeztem valakit azt mondta pénzért odaadja a komplett leírását, akkor inkább lemondtam a dologról, de még mindig építenék egyet magamnak,...
Köszi a linket helló
Te egy Galvó meghajtót akarsz építeni hát mondjuk relatíve egyszerű az előbbi linket áttanulmányozod igen okos ember leszel
|
Bejelentkezés
Hirdetés |