Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem mindegy hogyan mondjuk a nevét, mert a végén még... Bővebben: Link
Erről a reklám jut eszembe:
Idézet: „Van, amit nem lehet pénzért megvenni. Minden másra ott a...” Ez a 17 millió Ft először is igencsak alábecsült, hisz ebből olyan 6-8 millió lehet csak a hardver. Topi munkáját, amit a kezdetektől fogva jó részt a szabadidejéből áldozott az oldalra (Ő maga írta valahol, hogy az elején nem működött úgy, mint ahogy szerette volna, és sok ideje ment rá a fúrás-faragásra), akkor nagyjából 3-szor ennyit érne az oldal. Node egyikünk sem az anyagi haszonszerzés miatt van itt, közelítsük meg nem-financiális oldalról. Én amúgy is utálom a pénzt (oké ez félreérthető, de 2 sorral lejjebb megértitek), mert reális eszköz. Ha abból indulunk ki, hogy az ember élete véges, és biza nagyobbik részét munkával tölti, hogy valahogy éljen, akkor bizony minden perc, amit sehogy sem, vagy nem eléggé fizetnek meg, örökre elveszett, azaz megfizethetetlen, mivel azt az időt a családdal, barátokkal is tölthetné (már ha fontos neki ez a része az életének). Emellett meg lehet nézni: az is baj, ha nincs, és az is baj, ha nagyon sok van. Bővebben: Nagy baj, ha nincs elég (ez szubjektív) , de ha sok van, egy idő után nem lesz "elég", nincs fék, és kapzsi, számító lesz az illető. Ez megfigyelhető egy rétegnél, aki lentről kapaszkodott fel, és elfelejtette honnan jött, vagy éppen: azért kapaszkodott fel, mert számító volt és kapzsi. Nem tisztem eldönteni, mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás. A leginkább szörnyű az az eset, amikor annyi pénze van, hogy azt már ép ésszel nem is lehet felfogni, csak annyit lát: a 100. nulla mögé kerül még egy tízes nagyságrend: a 101. Kevésbé sarkítva: Rokonaim között van olyan, akinek "felvitte az Isten a dolgát", és az a nézete nagyjából, hogy neki minden jár, nekem meg semmi... Elég az elméleti okfejtésből: A barátságokat, amikre itt tettem szert, nem lehet, és nem is kell pénzben kifejezni, sokan így vagyunk vele - épp ez volt a téma tegnap (egy ZH utáni napon) este msn-en. Az oldal számomra csak egy karakterhalmaz. A mögötte lévő humán tartalom, munka, és közösségi szellem a lényeg, az EMBER. E nélkül csak rideg karakterhalmaz. Az igazi lényeg: a kapcsolati háló. Ez nem egy kockafejű informatikai oldal, ahol megáll az igény a másik nickjénél, és az internet névtelenségébe burkolózó alakok beszélgetnek, akiknél az ellen oldal sokszor még a nemét és korát sem tudja. Aki nem értené mire gondolok, olvasson bele a Börze, vagy a csöves topikba, és bizonyíték erre a nagy sikerű E.H.E.T is. Tehát: értelmetlen az ilyen civil-humán oldalakat pénzben kifejezni. A google-t érdemes, a HE-t nem.
Támogatom amit írtál. Ha az oldal nem lenne nem ismerkedtem meg volna soha olyan embereket mint például Te, Zoli, imi65 stb.
Idézet: „zaklat” A baj az, hogy hivatalosan máshol kezdődik a zaklatás. Mármint, ha többször keresnek tök ugyanonnan, miután megmondtad nekik a frankót, hogy kopjanak le. Csak nem szállnak le, csak nem szállnak le, hívnak jópárszor, na az már zaklatásnak minősül. Addig sajnos nem. Törvényi értelmezés szerint legalábbis.
Én is! :yes: Csupa ilyet tudok mondani.
No meg az a kalkulátor is rosszul mér ám. A dedikált szerveren lévő, sok sok éve gondosan összerakott oldalamat 182 071,13Ft-ra becsülte. Az egyik, egy éve összecsapott, ingyenes (al)domainest pedig 82,20 Millió Forintra. Szóval... "nesze semmi fogd meg jól" stílusú ez az izé.
Ennek örülök.
A többire azt mondom: van ez így.
Ekkora marhaságot még elképzelni se tudokBővebben: Link
Na ne, napi 8órát fennt vagyok a HE-n és fennt is leszek! Aki nem Hobbielektrós azt megkérem, hogy a kényszer szünet miatt ne a neten lógjon
Dehogynem.
Mostmá'aztán, de mostmá igazán itt a világvége, minden összeomlik, taralékoljátok a bájtokat, meg a protonokat . . . meg menjetek a föld alá.
Na mi a mai menü!? (Túrós palacsinta ) Májki módra
Fórumtársak! Nem akarok pánikot kelteni, de mindenki üvöltse ki az ablakon, hogy
Idézet: „Mentsük meg a földet! Ez az egy bolygó az, ahol lehet sört kapni”
Mert túl kicsi a fantáziád. Láthatod pedig, hogy az emberi hülyeség határtalan.
Nekem kicsi a fantáziám?
Egyébként erre kíváncsi vagyok Bővebben: Link én lennék kísérleti alany, nagyon lusta ember vagyok
Na egy értelmes dolog, a nőknél új szoftver lenne
Bizony, 2012-ben itt a világvége: Link
Az a bemutató lejárt, ez jobb 2012 Magyarország a győzikés rész valami kegyetlen lett
Igen, jön mögötted a pusztulás, 300 km/ó -val, te meg szaladsz a szabadságba, visszafelé lövöldözve, hátha megállítod a pusztulást.
Legalább is izgalmas.
Szerintem ez csak kamu.
Ha nem ismerik az agy működését, akkor hogy a fra...ba tudnak az agyba, vagy gerincvelőbe implementálni egy ilyen küytüt, és rábirni arra, hogy az idegi impulzusokkal vezéreljék a billentyűzetet és az egeret? Ez is bitzos májkroszoft kompatibilis lessz szerintem, ezért tartani kell az agyhalálozás számának drasztikus növekedésével.
Majd jön svarci, és az ásztálávisztá bébi szövegével, és mégsem lessz világvége.
Sírva röhögök! Na húzok haza. Páááá!
Nyiss neki egy topicot szerintem itt biztos lesz valaki aki elkészíti és beépíti. Legfeljebb olyan esz mint az orosz kvarcóra. Mindent tud, de egy bőröndben kell vinni a hozzá való akkumulátort.
Üdv, és Jó utat.
Én már hallottam hasonlót, hogy két összehuzalozott csippel áthidalták egy irakban gericsérült katonának a sérűlését és legalábbis részlegesen helyreállították a mozgásfuncióját. (de jó lenne, ha igaz lenne)
Persze vannak már ilyen technikák. Például siketeknek is létezik már a belső fülbe építhető csip ami részben helyre állítja a hallást. Na de távirányító, meg egér szerintem marhaság. Legalábbis én nem hagynám magamba építeni. Az már csak egy lépés a beültetett nyomkövetőtől. Vagy a kutyák azonosító csipjétől. Hát igen a szép új világ.
Sziasztok. Azt megtudná valaki mondani hogy hogyan tudom kikapcsolni az értesítőket ha új válasz érkezik? Bekapcsolni akkor lehetett amikor hsz-t írtam. Ki is ugyanott kell? Köszi!
A végén felköhögte az itatót nagy nehezen.
Hamar kiszárad mindig, mert a szobában nagyon meleg van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |