Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   836 / 3607
(#) Georgee válasza wg_kezdo hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Érdekes akik régóta itt vannak (szinte a kezdetektől) senki se problémázik ilyenen.
(#) Szebence hozzászólása Dec 5, 2009 /

Sziasztok!

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a videó alatt lévő zenének mi a szám címe és ki az előadó? Bővebben: Link
(#) DuMatyi hozzászólása Dec 5, 2009 /

Ekkora idiótát, mint én... Eddig sosem használtam a figyelő szolgáltatást, mondván a kedvenc topikokat naponta megnézem. Volt, amikor hetekre elfeledkeztem róla, emellett kutakodnom kellett az emlékezetemben: mettől ismerős a szöveg, és honnan ismeretlen, azaz mi keletkezett azóta, hogy itt jártam. Na mondom egy próbát megér, felvettem párat a figyelőbe. Vastag kék sorszámmal jelzi, melyiknél voltam itt legutóbb. Milyen jó találmány, és eddig miért nem próbáltam ki.
(#) Szebence válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Én már nagyon régóta használom... Mikor hazajövök suliból és a figyelőbe befigyel vagy 30-40 téma... fuh, van mikor sok....
(#) Frankye válasza wg_kezdo hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Kedves wg_kezdo!
Én aztán igazán türelmes és jóindulatú vagyok, eddig is némi malíciával és megfelelő toleranciával néztem, amit itt műveltél, de ez már tényleg az idiotizmus határát súrolja.
Nem akarok megint az 1000 éves témához visszakanyarodni a "lépcsőmászó iskolatáskához", hogy nehogy a gyerek gerince elferdüljön, és az AVR-es napraforgóhoz, de még csak a honnan mit bontsunk témádhoz sem, de ez, amit Te itt állítottál, némileg felbosszantott.
Nem azért, mert a HEStore-t gyalázod, mielőtt még bárkiben felmerülne ez a vád. Ugyanis - még ha esetleg azt is hinnéd, hogy ez a helyzet - tájékoztatlak, hogy sem én, sem a moderátor társaim nem kapunk semmi extra juttatást azért, amit itt véghez viszünk. Nem is fogadnánk el, mert nem volna etikus!
A másik dolog, amiért úgy gondoltam, hogy most már az én türelmem is elfogyott a gyermeteg felvetéseid iránt, az az, hogy állítod, Te tudnál ennél sokkal jogg weblapot is összeállítani. Nosza, hajrá! Egyrészt: senki nem tiltja ezt Neked, szabadon teheted, ha ez a szándékod, és - állítólag - még értesz is hozzá. (Hozzáteszem, én még egyetlen, Általad összeállított weblapot sem láttam, vagy nem tudok róla, hogy az a Te műved, így sem pro, sem contra nem akarok e tekintetben állást foglalni.) Másrészt: Ha nem tetszik, amit itt találsz, nem kötelez rá senki, hogy látogasd az oldalt. Arra sem kényszerített senki, hogy ide gyere, arra sem kényszerít senki, hogy itt maradj, de arra sem, hogy elmenj innen, békével.
Ha úgy gondolod - és a szavaidból ezt szűröm le, hogy így gondolod - hogy Te képes volnál egy ilyen színvonalú oldalt megalkotni, és ugyan ennyi idő alatt ugyan ennyire felfuttatni, akkor bizonyíts! Készítsd el a honlapot, futtasd fel, és gyere vissza dicsekedni. Egy ilyen, egészséges versenynek - ebben biztos vagyok! - Topi sem lenne ellenére, és mindkét oldalnak csak javára válna. De hogy csak azért írj, hogy ganyáld a HE-t, bocs, de ebből én sem, és még nagyon sok más fórumtársunk - ebben is biztos vagyok! - nem kér.
Idézet:
„a kereső semmire sem jó vagy túl sok vagy túl találatot hoz mivel minden ömlesztve van a lapon.”

Tudod, erről az a mondás jut az eszembe, hogy arról, hogy a kacsa nem tud úszni, nem a tó tehet.
Idézet:
„múgy 1-2 moderátor okozza a problémát akik azt hiszik értenek egy oldal moderálásához.
Megnyugtatom őket üzleti alapon működő lapon hamar lapátra kerülnének”

Ezt viszont NE Te döntsd el. Az okfejtésedben egyébiránt több hiba, logikai bukfenc is van. Hogy csak példaként, egyet említsek: Ez az oldal nem kereskedelmi jellegű, nem üzleti alapon működik! Amúgy pedig, amíg az oldal tulajdonosának megfelel a mi munkánk, addig Neked ebbe az égegyadta szép világon semmi beleszólásod nem lehet! (Volt már arra is példa, hogy moderátorból valaki visszaminősült fórumtaggá, mert nem volt rá megfelelő.) Ha majd Ő nem lesz elégedett egyikünk vagy másikunk munkájával, akkor - efelől nyugodt lehetsz - ezt is el fogja mondani nekünk. Annyira van korrekt és egyenes.
(Mindenkitől elnézést kérek a hosszúra sikeredett hozzászólásért!)
(#) bigbazsi hozzászólása Dec 5, 2009 /

(#) sándor válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Szia! Gratulálok a "kis piros háromszögedhez"...!Először azt hittem te is elkövettél valami csúnyaságot amivel felbosszantottál egy Moderátort
(#) _ampervadasz_ válasza bigbazsi hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

[OFF]Üdv. Ha így adod meg, akkor még kattintást is fogja szábolni. Szerintem ezt nem ide akartad írni.
(#) DuMatyi válasza bigbazsi hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Ez micsoda? sima jpg kép egy számlálót mutat.
(#) sándor válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Esetleg eláruljátok hogy mi akar ez lenni, ha nem "hadititok"?
(#) CIROKL válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Zoli grat a 10E hozzászólásodhoz !
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Szia! Nem kaptál új billentyűzetet a HE jóvoltából? Még n x 10000-t kívánok!
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Váááá! Boldog 10001. hozzzászólást. Nem mindennap ír az emer 10001 hozzászólást!
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Pedig úgy figyeljétek, hogy az nem bináris 10001, hanem decimális!
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Ez jó volt!
(#) Ricsi89 hozzászólása Dec 5, 2009 /

Zoli gratulálok. Te aztán ontod magadból a hozzászólásokat. Lehet van valami csodakütyüd, ami nem billentyűzeten veszi be az adatot, hanem egyből amit mondasz azt írja le. Nem lepődnék meg ha lenne.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Végre egyszer rend lett az asztalodon. Örülj neki. :hehe: Az egyik komámnak vitt valami programot a bátyja (mellesleg informatikus). Egy óvatlan mozdulattal a C gyökérkönyvtárába telepítette. Hasonló eljárással a program mindent törölt a gyökérkönyvtárból, beleértve a rendszerfájlokat is. Az a kisebbik gond, hogy újra kellett telepíteni, a nagyobbik az, hogy az összes általa felvett film is elveszett, amit a legutolsó adatmentés óta vett fel. Fél évébe tellett, mire mindet pótolta. A következő tanulságok vonhatóak le: A programok többsége a telepített célmappájából mindent töröl. Oda ne tegyünk semmit. Minden adatot más partícióra, vagy más merevlemezre kell menteni. Informatikus testvért NEM kell a saját gépünk közelébe engedni.

Asztalon valahol jobbklikket kattints: ikonrendezés szempontja>asztali ikonok megjelenítése -re kattints rá.
Remélem így sikerül, esetleg lomtárban még benne lehet.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Már szét kellett szednie javítani a billentyűzetet, kikoptak a billentyűk. :hide:
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Akkor az aprogram egy szr, mert van egy olyan fálj hogy uninst.dat, instlog, uninst.ini stb., ami a telepített fájlok, és kulcsok infomációt hordozza. Nállam még ilyen nem fordult elő, viszont recovery programmal elő lehet varázsolni, csak az több napba is belekerülhet.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Akkor ezért bírta eddig a billentyűzete, mert már házi barkács.
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Már szétszedte párszor...De nálam is kell a laptop billentyűjét ütni mert nem mindig vesz be ezt azt már.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Akkor még nem voltak ilyen programok, illetve lehetőség, ahonnan le lehetett tölteni. Kb. 2002-2003 körül lehetett. Se internet elérés, se semmi, ahonnan információt lehetett volna vadászni.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Ha ráész kérd már el tőlle a kapcsolási rajzát nekem. Ami neki van biztos jó lehet nekem is, így megépíteném.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Létezett az már korábban is, csak más fájlnévvel, illetve az exe fájlokban kulcsokban tárolta és már win95 nél találkozni velük, de mindegy, nem szeretnék kici pirosz háromszöget.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 5, 2009 /

Hozzád nem ajándékot vitt a mikulás, hanem elhozott tőled pár apróságot, amit odaad másnak. Ide - ha kérhetném - a bikinis csajokat hozza! Mit akarsz, örülj, hogy legalább az megmaradt, és nem cserélte le mondjuk az én arcképemre, ami bíza bele ég a monitorba örökre. Én tudom egy kép nevét: pamela_anderson.jpg

Itt van egy kis progi. Ezt kibontod, és elindítod.
Utána rákattintasz a C meghajtóra, és vársz egy picit, míg megszkenneli a merevlemezt.
Ezután elmész a: C:\Document And Settings\felhasználóneved\asztal\ és itt meg kell találnod.
Ha nincsen, akkor felkiáltójeles Extra deleted mappában keresd az elveszett fájlokat.

Remélem ez már fog segíteni.

Undelete.zip

(#) Szebence hozzászólása Dec 5, 2009 /

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így bepofátlankodom, de erre tudja valaki a választ? Bővebben: Link
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Dec 5, 2009 /

Ahogy látni, csak úgy sziporkáznak a vérmodik!

Szivesen!
Szerintem még vissza lehet még állítani. Próbáld meg újból az egészet visszaállítani egy mappába, és onnan kihámozni az adatokat. Sose add fel, és mindig legyen nállad egy pendrive!
Következő: »»   836 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem