Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Olvasd el ezt!
Idézet: „hát már aztán ez aztán már tényleg már aztán hát már.”
Na jó, kapaszkodjatok:
Építkeznek a Románok, és találnak egy nagyon régi réztáblát.Jelentik is a helyi szakértőnek, hogy előkerült egy régészeti lelet,egy öreg réztábla amelyen az áll: ÁVE CÉZÁR VAVAN Hatalmas felhajtás, vére egy római kori lelet, amellyel a származásukat bizonyíthatják, folytatják is az ásatásokat ezerrel. egyedül azt nem tudják megmondani alegjobb szakértőik sem, hogy mi lehet az a "VAVAN". Arra jár egy öreg székely, és megkérdezi: ugyan mi ez a nagy felhajtás. Meg is mutatják neki a táblát, a nagyszerü leletet. Erre az öreg a hasát fogja a röhögéstől, úgy röhöh hogy alig kap levegőt. Mire fenyegetően kérdőre vonják: hogy meri kiröhögni ezt a csodálatos leletet, mit képzel magáról?? Mire az öreg, továbbra is röhög, és azt mondja: A táblára az van írva, hogy: A VÉCÉ ZÁRVA VAN.
No comment!
Rendőr vizsgázik történelemből, kihúzza a tételt.
-Mi a tétele?- kérdi a vizsgáztató -Ív Béla. -Mi az hogy Ív Béla?! Az negyedik Béla maga szerencsétlen! Húzzon haza és addig ne is jöjjön amíg meg nem tanulta a római számokat! Következő alkalommal a rendőr újra vizsgázni megy. -Tétele? -Hatodik Lenin.
Megmondom őszintén abszolút nem ilyen jellegű naptárra számítottam
Nem rossz, de én nem így ismerem:
Rendőr bemegy vizsgázni. Kihúzza a tételt. -Olvassa föl! -ÍV Béla. -Karó. hívja be a következőt! Rendőr kimegy, szól a következőnek, mire vigyázzon. Következő kihúzza a tételt. -Olvassa föl! -Hatodik Lenin. -Karó, hívja be a következőt! Rendőr kimegy, szól a harmadiknak mire figyeljen, mert nagyon beugratós kérdéseket tesznek fel. Harmadik bemegy, kihúzza a tételt. -Olvassa föl! -Marx. -Nagyonjó, folytassa! -Tehát Marx, és most kiemelném az x-es tagokat.....
Hmm Mikulás alkalmából este kapni fogtok valamit tőlem! :beka3:
Értem én a célzást!
NEEEEE! Kovbojokat neeee! :help: :banplz: :no:
Képzeljétek, tegnap pár sör után megnézem a mailemet, hát én is megkaptam ezt a télapós okosságot köbzolitól, tudni kell rólam, hogy ilyenkor nagyon lelkis vagyok, nos én olyan komolyan vettem azt a feketével kiemelt részt, hogy hajajj, teljesen rosszul esett, mondom magamba, mivel bánthattam meg köbzolit, na reggel elolvastam mégegyszer, aztán rájöttem, hogy miról van szó, hogy a szöveg egy automata szöveg, csak beilleszti a nevet háát, mondom, milyen lampi vagyok, jót nevettem rajta, el is küldtem a cimborámnak persze ő is ugyanezt a szöveget kapta.
Persze tegnap nem nevettem rajta.
A Duna TV-n most vetítik "A vasálarcos" című filmet.
A három legendás testőr: Athos, Porthos és Aramis ismét háborúba keveredik. Ezúttal azonban nem D'Artagnan oldalán állnak. Új szövetségesük egy rejtélyes férfi, akinek arcát örökké álarc fedi. De hogyan borotválkozik?
Úgydöntöttem hogy hagyom hogy helyettem beszéljen a kép! :beka3:
Ezt frissen kaptam egyik ismerősömtől,gondoltam megosztom veletek is!
Az Afrikai-vadász meséli az unokájának:
- Emlékszem, egyszer puska nélkül nyolc felbőszült, vad oroszlánnal kellett szembeszállnom. Az életem volt a tét... - De nagyapó, pár éve még csak hármat mondtál! - Mert még túl kicsi voltál ahhoz, hogy megtudd a véres igazságot. Horgászok beszélgetnek: - Tudjátok ki volt minden idők legirigylésreméltóbb horgásza? - Ki? - Noé apánk. Mert neki csak le kellett ülnie a bárkája végébe, és annyit horgászhatott, amennyit akart. - Te csak azt gondolod - szállt vele vitába egyik társa. - Hiszen összesen két gilisztája volt.
Ha már Noénál tartunk,akkor itt egy rövidke videócska :hide:
Na hát ez a videó nagyon ott van!
Ez ugyan melyik honlap ahol ilyeneket lehet olvasni?
A "gyakori kérdések.hu". De lehet falnak mégy, olyanok vannak.
Akkor ezek szerint "Napsugár"-nak hívnak ott? az említett oldal toplista első helyezett
De ha nem is akkor az első tízben benne vagy ugye?!
Azt se tudtam hogy van "Top listájuk" idáig.
De néha akkora ökörségeket lehet ott találni hogy röhögök rajta percekig. Kár hogy az ilyen kérdéseknek, nem szalonképes a zöme.
Karácsonyi lőlapok ( PDF )
Hát én ezt délután (ja már az van) kipróbálom.
Nem tudom volt-e már nekem tetszett Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |