Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy ilyen mikulásnéni már igazán meglephetne valamivel
Az asszony tudja hogy mukulásdudásjányokkal múlatod az időd, ahelyett hogy komoly matek feladatokat oldanál meg? Kezdj hozzá, itt az első feladat.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Ez nagyon elvetemült Van még?
Hohó valaki Májki, azaz Miklós! Boldogat! Banki, azaz gazdag.
Régen oldottam meg fizika feladatokat, így hát ez is kifogott rajtam, de elakadtam. A levezetésben a "nyik-nyik" kitételig eljutottam, de ott elakadtam, mi legyen a következő lépés? A házasság rendhagyó kikötést igényel (hűség), az élettársi viszony járhatóbb útnak ígérkezik...
Köszönöm , de a banki az a Bánki-ból származik
Régen aztatat "vadházasságnak" híták Matyatyenkuszom.
Már akkor is felmerült bennem, hogy az aztatat jelentheti-e vajon hogy egymásnak esnek mint a vadállatok? Rendeltél a HES-től valamit mostanában?
Ha Matyi rendelte, akkor miért hozzád vitte a kisasszony a csomagot?
Ellenőriztem hogy megfelelő-e a csomagolás.
Csak nem a nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Középiskola?
Aha-aha...
Vagy csak Matyi volt olyan rendes, hogy "véletlenül" a Te címedet adta meg szállítási címnek. :crazya: Magának sokkal tutibb alkatrészeket rendelt.
Kukkold csak meg a csomagon a nevet.
Tutibb alkatrészeken ilyesmire gondolsz?
Szívesen tesztelnéd igaz?
Rezonanciamérés, vizuális feszültségnövekedés, egyéb növekedés, stb.
Ajjajj... legalább megkérdezted a kép felrakása előtt a barátnődet, hogy felrakhasd a képét a Zinternetre?
Igen arról volt szó még 2 éve , azóta már nem. Szamóca ki engedte meg hogy feltedd a barátnőm képét?
Nem hiszem el, fölvettek a suzukiba munkásnak
Már három hete készülök a Mikulásra (étlen, szomjan), és mostanra el készült a mű. Van benne minden amit szeretnétek!
Idézet: Bővebben? vízszint mérés esetleg van benne? „egyéb növekedés”
Nem volt nehéz észre venni. Karácsonyra fenyőfát forrasztópákával az ágán [OFF]
simpi!
Majd ha vasalsz nyákot ezzel az újonnan vásárolt tonerrel, raksz fel az eredményről képet? Ugyanis én leginkább emiatt (vasalás) vennék tonert, ha vennék.
Magának üres dobozt rendelt, a kisérő kedvéért. :hide:
Itt járt a mikulás Jött 2 mikuláscsajszi is
Valaki meg tudja mondani, hogy házilag hogy tudok ilyen fekete bevonatot készíteni fémre (vasra, vagy acélra)?
Festés kilőve.Bővebben: Link
Jóreggelt mindenkinek!
Sziasztok.Nem tudnatok megmondani hogy hogyan lehetne aluminiumon forraszthato bevonatot kepezni ?
Helló!
A vásárlás, hol kapható topicban pont ma írt valaki, aki vett olyan forrasztóónt ,amivel az alumínium forrasztható, csak keres olcsóbb megoldást. Nála érdeklődj, hogy hol vette.
Van speciális forrasztóón, neve:alusol. Az nedvesíti az aluminiumot. Ha nincs és lemezre kell forrasztani: óvatosan megmelegíted és megolvaszatsz rajta sima gyanta nélküli forraszt. elkezded egy megfelelően kiképzett csavarhúzóval kapargatni az ón alatt ott, ahol fognia kell majd az ónnak. Az ón megvédi az oxidációtól. Ezt ha egyenletesen terül, lesöpröd. Új ón már forgács mentes lesz. Kicsit vezsélyes, de működik! láttam róla vagy videót vagy képet, google a barátod.
Üdv. Zoli. :kalap:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |