Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt a klórosat: ja persze meg az sem árt ha megfőzzük előbb, mert tényleg csak bor+rum lessz belőle.
Ezt bankimajkinak is mond el Ő issza naponta az 1 liter E betűt!
Idézet: „Naponta min. 1 liter tejet iszom” Szerintem ez se tejesen egészséges azért. Ha nem is most, de 10-20 év múlva olyan kőtermelő leszel, hogy bányát lehetne nyitni. :yes:
A végén már azt is vízporból fogják gyártani.
Én a tehéntejről beszéltem amit a feleségem barátnője fej minden nap a két kis kezével. Jó viszonyba vagyok a tehénnel is.
És a feleséged barátnője??
Mert a tehén még rendben lenne.
Azért mást is eszek ha van rá lehetőség ( Mi az a kőtermelő )
Vesekő
Ha két veséről van szó akkor az már ipari méret.
Ezek után elgondolkodtató a bika fogalma.
Értelek. Elnézést a félreértésért.
Szerinted ha bolti tejet innék, akkor megkérdezném, hogy milyen lehet VÍZZEL?
Mi tehéntejet iszunk... (forralásnál jó sok föle van... ) Amúgy elkészült az első JAVA programom , kb két óra alatt, és annyit tud, mint a képen, és a forrásfájlt (.java) jegyzettömbben lehet megnyitni...
Annyi biztos. Tejesen jó az élet.
Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólókhoz: a Tej - az amit a tehénből kifejnek , és nem csinálnak vele semmit (max a forralás) semmi szeparálás porlasztás szárítás stb... A többi csak tejnek nevezett fehér folyadék. Tudom - tejüzemben dolgoztam. Van még egy tasakos folyadék, amit "zsákos porból" készítenek, na ezt már ők sem merik tejnek nevezni(..)Amikor lemegyünk anyuékhoz mindig hozok 4-5 üveg igazi Tejet !
Idézet: „A többi csak tejnek nevezett fehér folyadék. Tudom - tejüzemben dolgoztam.” Erről mesélhetnél még bővebben, engem érdekel! :yes:
Húsüzem...XXXX délhús. Zöldellő virsliket, nem kell mondjam mitől zöldek, leugrasztják róla burkolatot, a műbőrt, újra darálják, és megy párizsinak, vagy ismét virslinek.
Egy gépbe bemegy a gyors érlelésű szalonna, ott megszúrja sok tű, úgy száz darab. A szalonna kijön úgy 4/3-ad méretűen, azonnal vákumcsomagolás, így nehezebb is, könnyebben megpenészedik, és nagyobb is lett. Ja meg levet is tud ereszteni, ami szintén penészesedésre adhat okot. Nagyker boltjában...na ez lejárt, akkor ma bent maradtok és újracímkézitek. Másnaptól akciósan meglehet már venni. Párizsi massza keverőgépbe egér esett, na nem baj, majd bedarálja oszt jólvan. Némelyiket saját szememmel láttam, némelyiket ott dolgozó mesélte. Mindemellett a délhús termékek a jobb minőséget képviselik a kapható hústermékek közül. A Zim..o termékeket még véletlenül sem érdemes megvenni. Hasonló kategória az alfö..d hús. Dehát nagyüzemről beszélünk..kicsire nem lehet adni, hatalmas mértekről és mennyiségekről beszélünk...éves szinten több ezer tonna eladott hústermék a nagykerben, és még jóval több feldolgozott az üzemben.
Én átálltam tehéntejre, olcsón hozzák. Multkor nekem 5 napig elállt a hűtőben. Ha valaki még nem ivott ne kezdje csak ha otthon van .
Garantált hasmenés a menne lévő jó pár baktérium miatt. Aki már megszokta, semmi baja nincs tőle. Hát igen, aki bolti tejen nevelkedett kevésbé ellenálló.
Nem saját tapasztalat
Igen, nekem enyhe hasmenés volt csak. Én is tehéntejen nevelkedtem. Azért pár liter szemét is legurult a torkomon. Most itt van tehéntej ezért ezt iszom, meglepődtem mennyire gyorsan visszaállt a szervezetem. Multkor tehéntejet ittam előtte meg paradicsompürét ettem natúr, és semmi hasmenés.
Nyíregyháza anno a 80-as években II.sütőüzem.
Levél érkezett az üzemvezetőségre, miszerint köszönik az új terméket a "tepertős zsemlét. Döbbenet az arcokon, hisz nem gyártanak ilyet. Vizsgálat. Kiderült hogy az egyik pék disznóvágásról kapatosan ment be dolgozni és a dagasztó csésze felett a bemenet ideiglenesen átvette a kimenet szerepét. Megsütötték.
Na de kérem, azért ez elég undorító
Amikor még errefelé nem volt házi tej, addig belém is nyomták a boltit, majd amikor lett azóta csak házit. Ennek már 10 éve, és semmi bajom nem lett tőle. Attól függ, hogy a szervezet mennyire van felkészülve. Nincsen e gyógyszerekkel bombázva, és gyengítve, vitaminok és a többi. Betegséget, fertőzést meg a nem megfelelően tisztított tároló edényzet okozza. Rengetegszer ittam meg forralás nélkül.
Megsütve már semmi bajod nem lesz tőle, kivéve ha tudod az eredetét.
Nem rosszabb mint gilisztát enni. Csak nem szoktuk meg.
Meg sem bírnám inni forralva.
Akkor meg sem szólaltam.
Ahhoz hogy tejet adjon nem kell bika. Vagy most melyik bikára gondoltál? A behemótra?
Csak viccelődünk, nem kell elnézést kérned.
Pesten is van tehén? A XI. kerületben? Mik vannak?
Nem is tudod mennyi?! Csak szállj fel egy villamosra
|
Bejelentkezés
Hirdetés |