Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ne mond meg neki hogy Székesfehérvárról mész majd a Délibe! Nehogy megtudja!!!
Valakinek esetleg nincsen fölösleges Power LED -je amitől szívesen megszabadulna, és eltudná hozni a bőrzére?
Aztatat ki mondja meg hogy melik a "nagy börze"?
Jó drága lesz ez a börze, már látom előre .. tavaly karácsony előtti börzén is hirtelen megugrottak az árak, aztán hiába hivatkoztam karácsonyra, meg válságra nem engedett senki ...
Idézet: „megbízni 3vicc nyilvános hangos elmesélésével.” Úgy olvastam elsőre hogy Idézet: . „elemzésével” Na az lenne csak a kemény ! Lehet minden ingyen a miénk lenne.
Az embör anyósának nem ilyen éles a nyelve, pedig vején vagy köszörűkövön élezi. Ti meg rajtam... Tartsátok meg jó szokásotokat!
Matyeszem!
Te olyan központi elem vagy. Ha nincs miről beszélni, ott vagy Te.
Ebben egyetértek! :beka3: Éljen mókaMatyi!
Ez nagy volt!
Itthon már mindenki hülyének néz, mert egyfolytában magamban röhögök, na persze! Olvasnák a HE -t akkor máris világos lenne a képlet nekik is.
Idézet: „Éljen mókaMatyi!” Vigyázz mit mondasz! Holnapra már ez lessz a nikneve!
Én jó ideje így hívom!
Ez övön aluli volt...
Csak vicc, ne hogy komlyan vedd! Általában így szokott lenni nem?
Tévedés. Ha nincs miről beszélni, majd beszélek én a semmiről Még 3 nap.
Ahogy érzem az is izgalmas lessz.
Urak, nincs valakinek 4 szépséges PCL vagy inkább ECL 86-ja? Legjobb az új lenne, jóárasítva, a börzén átvenném.
Üdv.
Matyikém, ha jól ismerlek, nálad az a kifejezés, hogy "nincs miről beszélni" nem létezik.
Nekem akad pcl86-om! nem újak,de nincsenek agyonhasználva! Ha érdekelj,írj!
Jól van TriálMatyi, majd találkozunk a börzén.
Már nem TiálMatyi, mert már átváltott teljes verzióba és felfrissült v2.0 MókaDumatyi soft -ra, mert a próbaverzió lejárt.
Csak kerülj a kezem közé...
Beszélj a Barnával ő a PCL86 nagyhatalom és a börzére is megy.
Azt a pillanatot várom én is hidd el. ezt nem tudtam kihagyni
Jelentem én lassan elteszem magam holnapra,mert hosszú napom lesz! Kezdve a börzével! :beka3:
BagolyMaty is feküdjön le, mert lekési a reggeli buszt! :yes:
Nem mert van telefon. Abban lészen egy ébresztő funkció.
Ezt most megkaptad!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |