Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nekem ez a kedvenc macskás videóm. Ez nagyon jellemzi őket. Lusta dögök. Többek között ezért imádom őket.
Jaaj ezt a "Sportmacskát" akartam feltenni elsőnek, ha már cicákról van szó, csak nagy volt a video mérete, és nem tudtam feltölteni. Ez tényleg az egyik legjobb.
Annak örömére hogy végre leesett idén az első hó,így belinkelek egy pont ide passzoló zenét,méghozzá ezt
Nem tudom vicces kategória, vagy inkább ahogy Besenyő Pista bácsi mondaná, "Komolyan mondom, ez nem normális"! Avagy , így lehet a ...ból is pénzt csinálni.
Aha...de létezik még kis p.ncikönyv és kis f.tyikönyv is. Darabonként kb 2000Ft-os áron.
Ezen mindjárt besz@....
Nem hiszem el, hogy még ilyen és létezik és megveszik. Szer.: Hapro: az nem semmi!
Na ez a kemény! A fentebb tárgyalt könyvek semmik ehhez képest: Bővebben: Link
Végig olvastam!
Szerintem ez nem kicsit beteg.
Jó!
Chuck Norris 8*10-es funérlemezt használ WC-papírnak.
Azért ez a kép sem semmi. Elfogadnám szívesen.
:eek2: Mi ez, egy rakéta kilövő?
Ez marhajó!
Ez egy szerver park, egy aprósága lenne. Itt tárolódnak az adataid, igaz már egy kicsit öregecskének néz ki, mert én már láttam tízszer jobbat is ennél.
Próbálta volna inkább fenyőfával, az még szálkás is.
Chuck Norris nem köpül vajat. Fordulatból pofánrúgja a tehenet, és abból egyből kijön a vaj.
A mozgássérült parkoló nem azt jelenti, hogy ott csak a mozgássérültek parkolhatnak. Ez valójában egy figyelmeztetés, és azt jelenti, hogy az a Chuck Norris parkolója, és mozgáskorlátozott leszel, ha ott parkolsz. Nagasakira soha nem dobtak bombát. Chuck Norris ugrott ki a gépből és ütötte meg a földet. Chuck Norris egyszer lelőtt egy német vadászgépet, rámutatott és annyit kiáltott ""bumm!"" Az a jelenet, amelyben Bruce Lee legyőzte Chuck Norrist, a filmtörténet legdrágább vizuális effektje volt. Inflációval korrigált értéken számítva, ez az effekt többe került, mint Paraguay éves bruttó nemzeti összterméke. 1940, Chuck Norris születése óta a fordulórúgások általi halálozások száma 13.000%-al nőtt. Dögös külsejéért és páratlan harcművészeti tehetségéért cserébe Chuck Norris eladta a lelkét az ördögnek. Az üzlet megkötése után röviddel Chuck Norris fordulórúgással arcbaküldte az ördögöt és visszavette a lelkét. MacGuyver össze tud rakni egy repülőt egy rágógumiból meg néhány iratösszetűzőből. Cuck Norris viszont képes körbepörgőrugni a fejét egy falba és elvenni tőle. Chuck Norris tudja a pi utolsó számjegyét. Chuck Norris pacalból is tud buborékot fújn Amikor Chuck Norris fekvenyom, nem magát nyomja ki. A földet nyomja le. Chuck Norris egyszer egy egész doboz altatót vett be. Egyet pislantott. Chuck Norrisnak nem kell a tévéjéhez távirányító. Csak ránéz és az átvált. A golyók félelmükben kikerülik Chuck Norrist. Chuck Norris úgy döntött, hogy nem mossa többé a ruháit az óceánban. Túl sok lett a tsunami áldozat. Chuck Norrisnak van 3 pitbullja és 2 dobbermanja, mégis a házánál egy táblán csak ezt látod: "Vigyázat, Chuck Norris!" Isten megteremtette a Földet majd az embereket. Az emberek túlnépesedtek, ezért Isten megteremtette Chuck Norrist. A víz gyorsabban felforr, ha Chuck Norris nézi. Földönkívüliek léteznek. Csak addig várnak a támadással, amikor Chuck Norris meghal. Chuck Norris tele tárral is játszott már orosz rulettet. És nyert. Az ókorban Chuck Norris azért nem lehetett Gladiátor, mert az Oroszlánok nem egyeztek bele. Chuck Norris az ötöd-ölőt négy lépésből megnyeri Azóta van zsiráf, amióta Chuck Norris nyakon vágott egy lovat. Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba. Chuck Norris a betonba is. Chakie Chan egy másodperc alatt háromszor fordul a tengelye körül a pörgőrugáskor, és ezt képes fokozni is. Chuck Norrist ez nem érdekli. ő képes egy másodperc alatt három nővel szeretkezni.... és közben kitörni Chackie Chan nyakát. Chuck Norris minden nyelven beszél. Az a nyelv az angol. Ha nem tetszik, lerúgja a fejed. Chuck Norrisnak nem volt apja, őt a midikloriánok nemzették. Egyszer visszaküldtek egy terminátort a jövőből, hogy megölje a még óvodás Chuck Norrist. Aztán küldtek még hármat... Mint utóbb kiderült, Chuck Norris maga küldte vissza a terminátorokat, mert emlékezett, mennyire unatkozott aznap az óvodában. Chuck Norris egyszer BigMac-et kért egy Burger Kingben... És kapott! Idézet: „Chuck Norris pacalból is tud buborékot fújn Amikor Chuck Norris fekvenyom, nem magát nyomja ki. A földet nyomja le. Chuck Norris egyszer egy egész doboz altatót vett be. Egyet pislantott.” Ezek a legjobbak, de a fekvenyomóson nevettem a legnagyobbat.
Ez nagyon jó volt! Volt egy ehhez hasonló verzió telefonra, az ütött is rendesen.
Idézet: „Ez marhajó!” Ez már hajó? szerintem inkább valami polc lehet
Te tudod, én csak az elektronikához értek.
Ezt nézzétek:Rádiómániás
Aszta ku.....
Kíváncsi lennék a fogyasztásra. Ezeknek a kütyüknek már az indítóárama meghaladja az akkumlátor maximális kapacitását. Habár oroszok megoldották!
Azért érdekelne hogy egyszerre mennyin tud beszélni?!
Légiforgalmi irányítónak elmehetne. Úgy a Föld összes járatát irányíthatná
Idézet: „Vagy a képernyőt hátulról nézed, mert akkor a bal oldal a jobb...” Hát zöldüljek meg ha nem vágta ki nálam ez a biztosítékot! |
Bejelentkezés
Hirdetés |