Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok lenne egy nagy kérdésem mert ehez a témához nem nagyon értek.
Van nekem egy PCI 0150 A001 es (150w)os meghajtóm ami egy MHR 150N izzót hajt meg. A kérdésem az ,hogy ezzel a meghajtóval tudok e kissebb más tipusú fémhalogént működtetni,ugyanis ez az izzó kb 35-38000 Ft. Előre is köszi. :help:
Hopsz!
Utána néztem. Az eredeti lámpa 33 ezer lumen-es volt. Fémhalogénhez tápot venni, vagy csinálni érdemes?
Hello!
Hasonló gondom lenne de szerintem kezelhetőbb! Én egy xenon 35W-os autóba való égőt szeretnék meghajtani valahogyan! esetleg egy egyszerüen és olcsón megépíthető kapcsolási rajzal tudnátok segíteni? Köszi!
Van egy xenon izzó autóban, aminek a trafója elszállt.Raktak bele egy szintén autóba való más fajta trafót.Azóta az autó, renault laguna, hibát jelez ha nincs felkapcsolva a világítás.Ha betolom a NYÁK-os kulcsot, ebben ilyen az indító kulcs, akkor el is mondja angolul, hogy lámpa szervíz szükséges, és ki is írja.Talán nem stimmel a tekercs ellenállás értéke, és ezért jelzi hibának?
hegusp
Sziasztok!
Hol kapok jó és olcsó elektronikus meghajtót 150 wattos fémhalogénhez, esetleg még reflektort? Milyet érdemes vásárolni? Használt is lehet érdekelne.
Szia! Osram Powertronic a neve, ehhez nem nagyon tudok forrást a bolton kívül, ott pedig undorító az ára.
Viszont tudok ajánlani egy embert, aki Magnetec előtétet szerintem tud neked szerezni. Ennek is a bolti ára olyan 15 000 Ft. Itt van a link:Bővebben: Link Itt érdeklődj, hogy tud-e neked szerezni 150W-os típust. Biztosan tud majd neked segíteni
Thx, megtaláltam aproneten is a hirdetését, és elég segítőkész telefonban, van neki, és ki is okosított.
E téren a legjobb emberhez vezettelek Az a lényeg, hogy sikerült szerezned
Üdv!
Autóba gyári Xenon szettről lenne szó. Eddig tökéletesen működött, most kezdte el azt csinálni, hogy bekapcsoláskor a bal oldali izzó nem gyújt be. Újrakapcsolom, mondjuk 2X-ra sem, és harmadszori próbálkozásnál az is bekapcsol. Minek a hibája lehet ez? A Trafóé? üdv: Dávid
üdv mindenkinek! Tudna vki segiteni? 1 VALEO VELARC gyujtotrafoba elpattant 1 smd ellenállás,és a szinkód sehogy sem stimmel (narancs-fekete-ezüst--barna).kb7mmx2mm-es majdnem középen van.ha van vkinek szétszedve,kérem segitsen és mérje meg,örök hálám lenne érte! Előre is köszönöm! zoli
Üdvözletem!
Van 2db XHP 500 xenon izzóm. 1984-es bontatlan csomagolásban. plexi védőpajzsom is van a cseréhez. Ha érdekel valakit, szívesen eladom. edu88@t-online.hu Üdv mindenkinek: Edu
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy autóba való xenon izzóhoz hogyan lehet valami áramkört csinálni egyáltalán mit tartalmaz az az áramkör? Vagy valami közelebbi adatot mint hogy hányvoltrol megy az emlitett izzó? És hogy esetlege lehet -e ilyet épiteni othon?Mármint a hozzá való áramkört! Ha esetleg valakinek van valami rajza hozzá megksözönném!
üdv! Nem akarlak lebeszélni róla,de nem érdemes épitéssel bajlódnod,csak nyügöd lesz vele,az időröl nem is beszélve! jobb ha bemész egy autósboltba,v neten keresgélni,8ezerért már hozzájutsz komplett szetthez.kár belebonyolódni feleslegesen!
Sziasztok,
ha érdekes még a téma. Nekem van pár darab mágneses fójtóm a Phillips MSD 200, MSD 250 és MSD 250/2-es fémhalogén izzokhoz. Tovvábbá van pár elektronikus fojtó, gyújtó elektronika is MSD 200-től HTI 400-ig.
Sziasztok!
Van nekem autóba való xenon izzóm több is, univerzális xenon szetthez való, de nincs rajtuk csatlakozó, le lett vágva a kábel végről.. A lámpák teljesen újak, viszont mind a két drót fekete.. Hogy lehet eldönteni egy autós xenon lámpáról, hogy melyik a +, és melyik a - lába? Gondolom ha fordítva kapja a tápot, hamar megolvad az egyik elektróda.. tönkretenni nem akarom őket a próbálgatással.. köszi!
üdv! holnap ha nem felejtem el,megnézem neked.de jobb lenne ha tudnám a tipusát! általában a csucsa a +,de az ördög se tudja,ahány izzó annyi féle! zoli
Szia!
Sajna típus nincs.. semmi felirat nincs rajta, kb. szappanosdoboz méretű kartonban vannak, ugyan úgy néz ki, mint az összes "gagyixenon" szett, csak vastagabb drótok, és "több anyag" van érezhetően benne.. ha fénykép segít, lefotózok egyet, de nem látszik semmi extra...
Most sikerült felrobbantanom egy 70 wattos fémhalogént, projektorba akartam volna betenni, be is gyújtott de ment kb 5 másodpercet...
A projektorba eredetileg 260 wattos való, lehet azért tette tönkre ezt mert nagyobb áramot engedett ár a projektor? Sajnos a projektor izzójáráól csak annyit tudok, hogy 260 wattos, semmi mást nem. (egyen vagy váltófesz? kis nagy nagyfeszültségű gyújtás?, stb...) Mondjuk ha a kétvégénfejelt lámpát begyújtotta akkor tuti nagyfeszsel gyújt szerintem. Bele merjem tenni esetleg a 250 wattos lámpát?
sziasztok !
lenne egy kis problémám,egy volvo kamionba szeretnék berakni egy xenon szettet.minden oké,kivétel egy apro problémát,mivel az izzó csak 35 w-os (az eredeti 70w) a müszerfal azt jelzi,hogy kiégett az izzó. Szeretném ha segítenétek hogyan tudnám megoldani a hiányzó 35w terhelést. A segítséget előre is köszönöm
Mivel fagyasztva van a fényforrásos topic ezért ide dobálok fel egy-két képet
Az első 2 kép Ge CMH-70/NDL a műhelyben, majd 35W-os fémhalogének, végül 70-es CMH a kertben
35-ös fémhalogén nagyot világít azért 40W-os fénycsőfojtó meg LSI hajtja.
Lehet nem jo helyre irok de itt felmerült a CMH izzo.aki tud ilyet szerezni nekem kérem szoljon.Amugy akit érdekelne van 2 hmli 80W- higanyégöm 1 trafoval kondival vmint 2 Tcf nátriumizzom.Lámpagyüjtögetöknek tudom ajánlani az ocskapiacot mostanába elég sok rézfejelésü izzot látok ott gondolom régiek de nem vagyok oda érte inkább a nátrium és az mh izzok érdekelnek.
Heló
Van egy 35W-os gépkocsikba használt xenon izzó-m Ezt szeretném meghajtani 230v-os hálózatról. Ehhez milyen elektronika kell mert sehol sem találtam semmi konkrét dolgot. Van itthon Na lámpához szükséges folytó és gyújtó de nem mertem kipróbálni szerintetek menne vele? Remélem tudtok segíteni előre is köszi Üdv.: Tamás
2007-ben egy agilis topiktárs Örült Ödön örömködött egy akkor új "izzónak" A CMH 20-nak.
Elterjedt ? KI tud róla? Mi az hogy a fényforás topik jegelve ? |
Bejelentkezés
Hirdetés |