Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Nyugi Zotya, majd megsimogatjuk helyetted a csöveket.
A szép csajokat meg majd megsimogatom én
Jóét mindenkinek. Mára én is kivonom magam a forgalomból, habár reggel 5 óráig nincsen sok idő, de addig kitudom magam pihenni, mert aztán az én Matyikémmel együtt fogunk elindulni a börzére.
Jelezném, hogy otthon hagytam a bilétámat, ezért aki nem ismer fel, az magára vessen. Persze nem változtam semmit, csak levágattam a hajam. Nálam már az is nagy változás, persze szebb nem lettem tőle. Úgyhogy nő ügyben mellesleg nem fogok előrébb jutni.
Jelezném, nem késte le! Itt vagyok rá tanúként.
Helyes!
Hát uraim, újfent egy jó börzét tudtam be, vásároltam amit akartam, találkoztam kedves kollégákkal, megismertem személyesen ampit is, és egy orbitálisat röhögtünk GG-vel , Hapro barátommal, és a többiekkel.
Üdv mindenkinek.
Egyet kell értsek Doncso kollégával, és örülök, hogy végre én is megismerhettem. Aki nem volt ott a börzén, bánhatja.
Igen, valóban jó volt ez a Börze is, a csúcspont nekem mindig Matyi barátom, de Hapro mester ma odatett a 760c sztorival, jó volt nevetni egyet .
Azért meglepődtem milyen árkülönbségek vannak, egyik kisöregnél vettem EABC80 at 200Ft ért, de kellett volna még egy, a sarki teremben, skót úrnál érdeklődtem, mire találtunk egyet, nála 1500Ft volt, mindkettő új, de azt mondta az övé dobozos, mondom akkor a doboz 1300Ft?
Azaz, ami átüti a csévetestet vasig. Éljen a világító rácsfröcskölt G807
Hehe, ő a lehúzós öreg, aki azt mondta, hoyg jobb lesz, ha nem ódalog itt, mert mindent drágának talál... Nem veszi ám észre magát, hoyg nála mindenki olcsóbb, és náluk sem igen fogy a portéka. Így csak a benzint pazarolja a kijárásra (úgy sem fogy semmije, meg nem is túl barátságos), de nem az én pénzem...
Bakker, én azt hittem jövő szombaton lesz ! A francba ! Bocs mindenkitől, akinek ígértem valamit ! Majd Posta ... Viszont én is sajnálom a 4u7 remix kondikat , karácsonyi jaándék lett volna :guluszem1: :rinya:
Benézted Kócikám, majd csak jövőre lesz már.
A "majd csak jövőre" immár elérkezett: holnaphoz egy hétre lesz az idei első börze! Jó előre szólok minden elalvósnak (név nélkül: zolee1209) és mindenkinek, aki "elnézi a dátumot", és külön neked Doncso, mivel "jövőre tessék minden börzén ott lenni!".
Majd igyekszem Matyikám, igyekszem.
Üdv.
Annyi biztos, hogy elmegyek a börzére én is, lesz ami lesz!
Én nem leszek akkor Butapesten, elvileg pont másnap megyek fel, de a "nagyra" tuti megyek, mert most csak "turkálóra" van pénzem
Még most jelzem van egy kib****** nagy szkópcsövem ágyúcsővel, amit eladni úgysem tudok, de csak a helyet foglalja, én "begyújtani" sosem fogom, ha kell valakinek, nagybörzére elviszem, de CSAK ágyúcsövestől adom. A cső kb 60-70 centi hosszú, 15 cm átmérőjű az ágyúcső 1-2 kg. MÜSZINEK "elővételi" joga van, ha lemond róla, akkor lehet "licitálni" (nem a ki ad többetre megyek, hanem az első jelentkező nyer, nem akarok nyerészkedni). persze mivel válság van, nem ingyen! valami "jelképes" dologért (csőért, olajpapír kondiért, vagy UX5 foglalat(ok)ért ) Persze lehet addig még hatszor összetöröm, mert felbukok benne, akkor ugye sztornó de mondjuk ha valaki felajánl érte két db 3 cm-es új KS csövet, egyforma típust, akkor elgondolkodom, hogy nyert
na csak sikerült pirosra varázsolni az utolsó mondatot
Mi a cső tipusa? Esetleg több infó, azonkivül, hogy kib...szot nagy
nem tudom fejből, és 180 km választ el tőle, de valami 13 BPxx
De mondom, csak úgy "kalkuláljatok", ha Müszinek nem kell, mert vele már anno "beszélgettem" erről a csőről, aztán számból ***** nem csinálok
csak ágyúcsövestől jár, de olvastad a "szabályt" !
Az ágyúcső mit takar? A szabályt olvastam!
az ágyúcső az egy, a KS csőre "húzható" permalloy, vagy mumetal lemezből tekercselt "cső", ami védi a KS csövet a külső mágneses zavaroktól. gyakorlatilag ez rögíztve van fixen a sassziban, és előlről "dugjuk" be a csövet, amit hátul a foglalat, és elől az "ablak" rögzít, de pl 3KP1-hez van olyanom is, amibe a csövet hátulról dugjuk be, elül filccel bevont "ablak" van, és így az előlap felől betolva a sassziba hátulról a foglalat, előlről 3 db csavar rögzíti
(még a kérdés az , hogy fogom kimetrózni, meg kiszáznyolcvanegyezni, hogy ne törjön el
Vagyis az árnyékoló- búra... Oké, nem hallottam még ágyúcsőnek!
sziasztok
a szombati börzére érdemes elmenni szerintetek?Mi a különbség a "sima" és a "+ nosztalgia" között? Azért kérdem mert meggondolandó az a 400km-es autókázás. Ki jönne egyébként?
Én megyek az tuti, Zoleee1209 is jön, ha nem alszik el. A Nosztalgia aza nagy csöves. A normálokon nincs akkora tolongás, de annyi cső sem.
Gondolkozom még rajta, és hogy mit adjak cserébe
üdv
Ha valakinek van olyan toroid trafója amitől megválna, és a következő paramétereket tudja, akkor elcserélném vele, akár pénzre is (vagy egy mosolyra): 2X, de jobb lenne 4X12-15V 150-200W, ha elhozza a következő börzére. És esetleg még ilyen toroid is érdekel: 4X23-25V 150-200W.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |