Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tisztára T om & Jerry!
Gondolj bele, tegyük fel megcsinálta a 95%-át, és el kellett otthonról mennie, közben megérkezett haza az anyja, és összepakolt.
dadogós ember bemegy a boltba és ezt mondja :én kérek egy zsö zsö zsömlét erre a pultos m m maga m m most csu csu csufólódik velem :banplz:
T.A. szamóca
Erről nekem is eszembe jutott egy. Dadogós ember bemegy a boltba, ké-ké-rek egy zsö-zsö-zsö-zsö... jó lesz a kifli
Hatalmas szívás az amit a vákuum szivattyú amit művel!
Kemény video, csak erős idegzetűeknek, állatvédőknek főleg nem ajánlott!!:Bővebben: Link
Azt hiszed, ez vicc. A századom technikai helyettese is dadogott. Reggel az eligazításon a következő hangzott el:
- A so-so-so-so A so-so-so-so gk-sok a telephelyre.
Nem rossz géped van, de még nem volt pénzed LCD monitorra? De a rádiód is jó a sarokban.
Bocs félre értettem. Azt hittem, hogy egyáltalán nem iszol.
Erre utalok a második mondatban.
Kómában van a férj, lóg a lélegeztető gépen. A feleség sírva kérdezi:
- Doktor úr, meddig lesz így az uram? - Az első áramszünetig...
Helló!
Lehet, hogy már valaki linkelte, de ez elég extravagáns. Hogy vicc-e? Hát ha orraesel vele, akkor biztos az lesz. Vacuum Tube Necklace
Ez jó! Ilyet én is fogok csinálni börzére!
Honnan tudja a vak ejtőernyős, hogy közel van a földet érés?
Meglazul a vakvezető kutya póráza...
A felháborodás jogos, egyetértek a kedves levélíró hangnemével, illetve az Internet szolgáltatókat ismerve... meg egyáltalán az összes szolgáltatót. Olyan szerződést iratnak veled alá, amiben benne foglaltatik: csak nekik lehet igazuk, de ha még sincs így, akkor sem tartoznak kötbért fizetni neked.
Na ezért van nekem hűségidő nélküli netem.
Hiába próbálták rámbeszélni, hogy mennyivel olcsóbb. Mondom, köszönöm, de inkább fizetek többet, 1-2 ezer forinttal, minthogy egy esetleges szerződésbontásért fizessek 30-40 ezret. Arról nem is beszélve, hogy ha valami gond van, akkor én diktálok, mert nem köt hűségidő, és fenyegetőzhetek szolgáltatóváltással. Különben is, ha valamit hűségidővel akarnak a nyakamba varrni, az számomra azt sugallja, hogy a szolgáltató tisztában van a jövőbeni gyér szolgáltatásával, és ezzel akarja elérni, hogy adott időre mégis legyen bevétele.
Még egy dadogós vicc:
Éjszaka elindul a dadogós a patikába. Hiperolt akar venni. Bekopog az ügyeletes patikusnak. Kis idő múlva álmosan az ablakhoz jön, majd kinyitja. A dadogós rá is kezdi: - Hip Hip... - Hurrá Mondja a patikus, és becsukja az ablakot.
Azt tegnap este ettem. :finom:
Sajnos ezt megint megettem. Ez a muzeális billentyűzet néha nem akar l betűt írni és ha értelmes szó marad eredményül a kis piros vonal sem figyelmeztet. Így néha átsiklom az ilyen hibák felett. A szalonnás tojás egyébként jó ötlet. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |