Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   979 / 3595
(#) Ricsi89 válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Vagy havazásos jelre a túl sok pont miatt. Válság van azon is spórolni kell.
Amúgy új vonatpárt kaptunk. Remélem hamarosan én is mehetek vele. Bővebben: Link Mostmár tudom, hogy tegnap mi volt az a nagy felfordulás az állomáson, meg a sok rendőr, tv-s, meg kiöltözött ember. Ma láttam is a vonatot, amikor bevártuk a szembejövő vonatot az egyik állomáson és a megszokott M41 és 3 kocsi kombináció helyett ez jött. Azt hittem, hogy képzelődök. De miután hazaértem utánanéztem és ezt találtam.
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 26, 2010 /

Ennyi pontatlan embert... Akarom mondani pontkórász embert...
(#) tiggersoft válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Hmm. visszaszedték a jutalmakat és végkielégitéseket vagy majd ebböl adják?
Hópelyhet idén már látni sem akarok. Utálom kilapátolni az autót a hó alól...

Nem tudom honnan szedték ezt az összeget ,de ez már kellett ide és a pályafelújítás is kellene, mert elég forgalmas szakasz ez. :yes:
A hópehelyről: Azt hallottam ma a rádióban, hogy még jöhet hó a héten. Meg jó hideg is. A műhelyben a kályha meg ontja a füstöt magából főleg amikor hideg. Ma észrevettem, hogy a füstcső a kémény csatlakozásnál sz@rrá van rohadva és ideiglenesen egy alufóliával helyettesítettem a csövet, hogy egy kis meleget csiholjak.

Pár éve még én is jártam vonattal Bp.-Szolnok, Törökszentmiklós vonalon. Egyetlen szó jut eszembe azóta is a vasuti közlekedésröl: SIRALMAS
Remélem csak mutatóba lesz hó, mert megint ott parkolok ahonnan a multkor lapáttal ástam elö az autót. Nem tudom hogyan de abba a kis utcába 5x annyi hó jut mint a melette lévöre...
(#) DuMatyi válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Oda fújja a hóhányógép...
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Vagy éjszaka oda hordják teherautóval a gazdag negyedből, ahol nincs tél.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Esetleg tiggersoft vizet ivott és reggelre havat hányt

Bp. belvárosába egyetlen utcába hogyan tud 35-40 cm hó esni mikor mindenhol 10-15...
(#) zolee1209 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Olvasom irományod első sorát és nem akartam elhinni, amit látok! Kocos kolléga jutott eszembe! Utána persze rájöttem, mi a szitu, de ettől függetlenül a szívbajt hoztad rám! Mindenesetre kellemes OFF-olást kívánok Pesten!

A "gazdagrészről" pénzért megvették a felhők haladási irányát és átirányították abba az utcába. Így neked jut az a megtisztelő feladat, hogy eltakarítsd azt a havat is, ami másnak lett volna a feladata.

Nagyon szivesen lemondanék erröl a "megtisztelő" feladatról...Ha gazdagéknak tellik felhőirányitásra akkor hólapátra is meg hómunkásra...
(#) llaci56 válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Idézet:
„Utálom kilapátolni az autót a hó alól”

Miért nem a havat lapátolod ki? Könnyebb lenne!
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Itt vagyok! Az idő 9:10.
(#) Action2K válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Tudjátok milyen fárasztó a plázázás. Fhúúú... még ezt a pulcsit is megnézem, meg azt a póló is de cuki, meg nézd milyen olcsó ez a 9999Ft-os polár alsó...
Aztán meg: Gyere már... minek nézed meg a TV-t hátulról is, meg úgysem veszünk olyan projektort... Bár a laptopokat, mind végignyomkodta. Azért a 9 órai vacsorázás, meg az utána jövő mozizás jó volt! 2:10-re haza is értünk.

Huhh, még szerencse, hogy nemsokára vége a hó-napnak.

Dehogy szúrtad el, csak az az áldott jó szíved nem engedte, hogy többet írj. No meg az együttérzés is.
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Régebben nem volt üzlet a moziban, (vagy nem az üzletben volt a mozi?) - max. egy büfé.
Szerencsére a nejem utál vásárolni. (A párválasztás fontos dolog!) Ha ruhaneműt kell venni, az 3,5 perc alatt meg van, ebből 2,5 -t a pénztárnál álltunk sorban. Ha nincs ruha vásárlás, akkor nem nézegeti a cuccokat. Ajándékozási ötletszerzésre mindenféle trükkel kell becsalni a kabát vagy egyéb ruhanemű osztályra. A műszaki részt meg vévgigjárja velem, és nem türelmetlenkedik.
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Ideális feleség! Hol terem ilyen manapság?
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Nem, itt sem a moziban volt az üzlet, ezt nem is említettem. A mozi a 3. szinten volt. Azért nálunk sem ilyen drasztikus volt a vásárlásozás, csak kicsit túloztam, hogy sajnáltassam magam.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Hát nem is értettem, hogy hogy lehet abban a polár cuccban járni. A bipoláris az már érthető, hisz nekünk is két lábunk van. Őőő izé, a fetes? Az a harmadik lábunkra van?

Nem! Oda nem megyünk! A kaszinó az tabu.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Az a négylábú jószág, amelyben csak egy irányban tud folyni az anyagáram - azaz a száján be és máshol ki, a graetzkecske nevet kapta az azt felfedező zoológusoktól.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Én kell MOS ni?
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Ez miért nem jó?
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

40 éve termett, itt Solymáron.
21 éve találtam.

Akkor cMOS...
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Visszafelé olvastam, és azt hittem, hogy tényleg keresel. Akkor még nem tudtam, hogy megint mindenkinek elmentek otthonról.

Ja, - nehogy félreértsd:
(#) llaci56 hozzászólása Jan 27, 2010 /

Néha rátalálok ilyen topikokra...
Az ürge - összesen 7 hozzászólásával, annak is 2 éve, - azt hitte, hogy megoldotta a problémát. Utolsó hozzászólásában vigyorogva mondta, hogy működik...
Hogy meglepődhetett, amikor megkapta a villanyszámlát!

Néha ki is esik egy-kettő, mert ugye van még hatásfok is... A kettő együtt tán 50%...
Azon mulattam, hogy az üres 500 W-os generátort nyilván vígan hajtotta a 180 W-os motor.
Vajh mikor értette meg?
Következő: »»   979 / 3595
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem