Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Vettem régebben egy TELTONIKA GH 1201 típusú GPS trackert, amit akkor nem sikerült beüzemelnem GPRS módban, pedig a gyártó adatai szerint is GPRS képes a készülék. Akkor mérgemben bedobtam a fiókba a többi kacat közé, most láttam hogy itt is van ilyen készülék a kínálatban. Előkotortam és szeretném kérdezni van e valakinek gyakorlati tapasztalata e készülékkel kapcsolatban? Úgy a beüzemelés mint a használat terén. Én anno áttúrtam az összes elérhető linket és fórumot a GPRS beállításokkal kapcsolatban de semmi használhatót nem találtam, mindenhol a GH1202 favorizálják. Ott már elakadt a dolog hogy a készülékhez mellékelt szoftwer nem is kinál fel ilyen beállításokat (IP/domain / server port / APN setting...stb) Újabb szoftver verziót sem találtam sehol, a gyártó letöltő oldala elérhetetlen, 2 hete próbálgatom. Tudna valaki segíteni aki ismeri a készüléket?
Köszi, ezek azok a technikai adatok amik mindenhol fent vannak a cuccról. Itt is azt írják hogy "GPRS class 10".. de bővebb tamogatása (firmware / szoftver) itt sincsen. Neked esetleg van / volt ilyened?
Igen próbálkoztam más fórumokon is. Csak azért kérdeztem rá itt is mert megláttam a kínálatban. Reménykedtem hátha vett már itt valaki ilyet és ismeri a készüléket. Sebaj, megy vissza a fiókba...
Üdv!
Szerintem kellett kapnod hozzá némi tartozékot, pl. CD -t. Ha nincs meg, írj a gyártónak. Próbáltam csatolni a User manualt, de túl nagy, de innenletöltheted.
Van hozzá CD, csak a rajta lévő szoftverben nincsenek a GPRS re vonatkozó beállítási lehetőségek. A gyári manualja is megvan. Azzal a szoftver verzióval amit mellékeltek hozzá egyszerűen nem lehet a GPRS t konfigurálni. Találtam egy orosz nyelvű user manualt, abban egész más verziójú szoftvert irnak, de olyat meg nem találok a teltonikánál sem. Sőt, röhej hogy magát a szoftvert egyáltalán nem rakják fel a download oldalra...
CD nélkül nem fog menni.
Egyébként mit is akarsz a GPRS -nél konfigurálni? A belépéshez szükséges adatokat az előfizetés aktíválásával együtt megkapod automatokusan. Adatelőfizetés nélkül nem megy.
A készüléknél be kéne állítani az APN t, a GPRS server portot, az IP címet ahová küldi az adatokat stb. Ezek nem úgy működnek sajna hogy megveszem bekapcsolom és működik. Jó pár trackert beüzemeltem már, nem a beállítással van a gondom hanem azzal hogy nincs hol beállítani...Ugyanis a szoftver fel sem kínálja a lehetőséget.
Nekem ilyennel még ugyan nem volt dolgom, de adatátvitellel igen.
Ha gondolod, jobban belemélyedek, de próbálj beledugni egy "internetes" kártyát. Összedugod egy laptoppal és szerintem onnan kell(ene) tudnod konfigurálnod
Megnéztem a linket amit küldtél, köszi. Abban a manualban egész máshogyan néz ki a szoftver arculata (a képeken) mint ahogyan nálam. No, az a verzió kéne nekem mert abban benne vannak a GPRS beállítási lehetőségek, az én verziómban nincsenek.
Áhh, ez nem így működik, saját driver e van. Ha csak rádugom a PC re fel sem ismeri az XP csak ismeretlen hardverként. Van benne kártya, sms ben működik, meg a voice funkciója is. SMS ben küld koordinátát de hát az drága meg elég macerás bepötyögni a goole maps ba az adatokat 3 percenként
Szerintem kérj másik CD -t, vagy letöltési lehetőséget. A levélcím ott a manualban.
Nem is kell az XP nek felismerni, csak a CD szoftvernek (szerintem)
ok, köszönöm az eddigi segítséget. Megpróbálok a gyártónak panaszkodni.
Ja, normál kártya nem jó, adat kártya kell, mint amilyen az internet kártya. Az SMS és a WAP működik normál előfizetéssel is, de az adat átvitel nem.
Sziasztok!
Én nemrégiben Teltonika FM1120 nyomkövetőt vettem külföldről. Szerintetek egy teltonika nyomkövetőt így tényleg be lehet szerelni? Mást nem kell bekötni? http://hello.inetrack.hu/t/beszerelesi-utmutato-teltonika-fm1110-fm...al/216 Ha blokkolni akarom a kocsit, akkor ahhoz kellene tudni programozni a nyomkövetőt? |
Bejelentkezés
Hirdetés |