Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak nehogy veletlenul szarnyas betetet vegyel az agyba.
![]()
Hozzáillik a történethez, hogy a találkozás előtt felhívott Matyi hogy "találkozzunk ott, ahol csak gyalog lehet kijönni".
Namost szociológia óráról jöttem kifelé, ami nekem mint mérnöki karos hallgatónak több agysejtemet pusztítja, mint 2 analízis ![]() Naszóval óra után félkómásan lehordtam Matyit, hogy ilyen rejtvényeket ne adjon még, meg szerintem azt a helyet amúgyis kapunak hívják ![]()
Netuddmeg milyen izgalmasak a Durkheimi, meg Comte-i meg Marxista elméletek... Nodehát kell a kredit, mert muszály
![]()
Nem, házhoz hozták, mert amúgy hulladék lenne, jó mi? Pazarlás, pazarlás, pazarlás...
Nem baj, az legalább elringat...bár nekem valami betonbetétes matrac kellene, nagyon utálom a puha, süppedős vackokat... :gun:
Úgy látom, az ügyfélszolgálat vezetőjét nem akartad megrugdosni, így hát valamin le kellett vezetni a feszültséget.
![]()
Dávidnak elfelejtettem mondani, hogy régebben ott a Wartha Vince utcai kapun is ki lehetett jönni kocsial, csak mivel ott nem volt porta szolgálat, ezért azt lezárták. Ezért mondtam azt, hogy azon a felén jöjjön ki, ahol csak gyalog lehetett kijönni. A szociológia meg engem lekötött, főleg, mert Leveleki tanárnő előadásában érdekes volt. Meg is vettem a 100 oldalas kis könyvét, de azóta Baján 400 oldalas lexikon méretűből kellett vizsgáznom. Az már nem tetszett annyira.
![]()
Az volt az első értelmes ember, akivel a UPC-nél összefutottam, hihetetlen üresfejű emberek hada dolgozik ott (is). Délután kétszer is felhívott, hogy sajnos csak hétfőn tudnak jönni, és nagyon sajnálja, de a mostani akciós szerelések miatt egyszerűen nincs aki jöjjön. Én nagyvonalúan beleegyeztem, nem mondtam meg, hogy már minden oké...
![]()
Most meg itt olvassa, hogy "szórakozol" velük.
![]() ![]()
Csak aztán ne felejtsd el hihetően hazudni, hogy "Dehát az előbb még rossz volt", nehogy kifizettessék a kiszállási díjat.
![]()
Nem hallottam róluk, róluk viszont igen.
![]()
Nekem megvan, fel is telepítettem, most töltöm a frissítéseket.
![]() (Tényleg teljesen magyar fejlesztés?)
Az első lemezük megvan, és jobban tetszik mint a shadows.
Milyen ötlet lenne egy HE rádiót indítani? Persze nem földi sugárzásút
![]()
Igen én is így gondoltam, valahogy a net rádió jelenti nekem már csak a rádióhallgatást. Persze jó pár ember összefogásával lehetne csak hogy senki pihenő pákás idejéből ne sokat raboljon, 2-3 ember műfajonként persze. Magyar rockot vállalom, most is a depresszió üvölt a fülembe.
Én benne lennék.
![]()
Beszéld rá Topit egy szerverpark bővítésre. Így is mindig bővíti, mert rengetegen lepik a HEt.
Ehhez egyedül kevés lennék... Meg akkor valami elektronikás akármi is jó lenne a rádióba.
![]()
Például Köbüki 10perce, vagy Dumatyi félórája. Csöveset, vagy nem csöveset vitaműsor... Azért erre kíváncsi lennék!
![]()
Félórája?! Csak? Inkább fél napja. Viszont elültetted a bogarat a fülembe, mert nagy hoho is mondott már hasonlót. Íme! Szerk.: na végre sikerült normálisan beszúrni egy hivatkozást.
Matyinak fél óra??? :eek2: Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Bannolni kellene az IP címét, hogy abbahagyja.
![]()
Úgy gondoltam, hogy Matyinak csak fél órában sikerülne elmondani azt, amit Köbükinek 10 percben
![]()
Arra mondtam h kevés vagyok, hogy szóljak.. Egyedül nem lennék valami meggyőző szerintem...
Matyikém! Keresselek reggel? (8:10 körül érek...)
A duma lassabban olvasztja az ónt, nem tudtad?
![]()
Korábban fent leszek, többed magammal megyek (nem kell megijedni, nem több Matyit jelent a kifejezés
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |