Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1019 / 3611
(#) TAKLACO válasza tatabike hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Csak nehogy veletlenul szarnyas betetet vegyel az agyba. Almaidba ugy fogsz szaguldozni mint Alladin a repulo szonyegen.
(#) TAKLACO válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Es a lo ami befekudt az agyba.
(#) burgdavid válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Hozzáillik a történethez, hogy a találkozás előtt felhívott Matyi hogy "találkozzunk ott, ahol csak gyalog lehet kijönni".
Namost szociológia óráról jöttem kifelé, ami nekem mint mérnöki karos hallgatónak több agysejtemet pusztítja, mint 2 analízis
Naszóval óra után félkómásan lehordtam Matyit, hogy ilyen rejtvényeket ne adjon még, meg szerintem azt a helyet amúgyis kapunak hívják
(#) burgdavid válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Netuddmeg milyen izgalmasak a Durkheimi, meg Comte-i meg Marxista elméletek... Nodehát kell a kredit, mert muszály
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Nem, házhoz hozták, mert amúgy hulladék lenne, jó mi? Pazarlás, pazarlás, pazarlás...
(#) tatabike válasza TAKLACO hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Nem baj, az legalább elringat...bár nekem valami betonbetétes matrac kellene, nagyon utálom a puha, süppedős vackokat... :gun:
(#) Stadi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Úgy látom, az ügyfélszolgálat vezetőjét nem akartad megrugdosni, így hát valamin le kellett vezetni a feszültséget.
(#) DuMatyi válasza burgdavid hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Dávidnak elfelejtettem mondani, hogy régebben ott a Wartha Vince utcai kapun is ki lehetett jönni kocsial, csak mivel ott nem volt porta szolgálat, ezért azt lezárták. Ezért mondtam azt, hogy azon a felén jöjjön ki, ahol csak gyalog lehetett kijönni. A szociológia meg engem lekötött, főleg, mert Leveleki tanárnő előadásában érdekes volt. Meg is vettem a 100 oldalas kis könyvét, de azóta Baján 400 oldalas lexikon méretűből kellett vizsgáznom. Az már nem tetszett annyira. Viszont azt is hozzáfűzném, jót dumáltunk, ökörködtünk, és tartoztunk egy úttal az ördögnek.
(#) tatabike válasza Stadi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Az volt az első értelmes ember, akivel a UPC-nél összefutottam, hihetetlen üresfejű emberek hada dolgozik ott (is). Délután kétszer is felhívott, hogy sajnos csak hétfőn tudnak jönni, és nagyon sajnálja, de a mostani akciós szerelések miatt egyszerűen nincs aki jöjjön. Én nagyvonalúan beleegyeztem, nem mondtam meg, hogy már minden oké...
(#) titi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Most meg itt olvassa, hogy "szórakozol" velük.
(#) Stadi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Csak aztán ne felejtsd el hihetően hazudni, hogy "Dehát az előbb még rossz volt", nehogy kifizettessék a kiszállási díjat.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

És a Magyarok?! /Hundows/
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Nem hallottam róluk, róluk viszont igen.
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Nekem megvan, fel is telepítettem, most töltöm a frissítéseket.
(Tényleg teljesen magyar fejlesztés?)
(#) szamóca válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Az első lemezük megvan, és jobban tetszik mint a shadows.
(#) SALáta hozzászólása Feb 12, 2010 /

Milyen ötlet lenne egy HE rádiót indítani? Persze nem földi sugárzásút , de ha van valakinek egy erőműve meg egy fölös pár megawatt adója akkor lehet akár azt is.
(#) sound.man válasza SALáta hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Akkor inkább net rádiót.
(#) SALáta válasza sound.man hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Igen én is így gondoltam, valahogy a net rádió jelenti nekem már csak a rádióhallgatást. Persze jó pár ember összefogásával lehetne csak hogy senki pihenő pákás idejéből ne sokat raboljon, 2-3 ember műfajonként persze. Magyar rockot vállalom, most is a depresszió üvölt a fülembe.
(#) sound.man válasza SALáta hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Én benne lennék. Régen csináltam is, de azt csak 5 ember tudta hallgatni.
(#) KTobi válasza sound.man hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Beszéld rá Topit egy szerverpark bővítésre. Így is mindig bővíti, mert rengetegen lepik a HEt.
(#) sound.man válasza KTobi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Ehhez egyedül kevés lennék... Meg akkor valami elektronikás akármi is jó lenne a rádióba.
(#) Rober_4 válasza sound.man hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Például Köbüki 10perce, vagy Dumatyi félórája. Csöveset, vagy nem csöveset vitaműsor... Azért erre kíváncsi lennék!
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Félórája?! Csak? Inkább fél napja. Viszont elültetted a bogarat a fülembe, mert nagy hoho is mondott már hasonlót. Íme! Szerk.: na végre sikerült normálisan beszúrni egy hivatkozást.
(#) Stadi válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Matyinak fél óra??? :eek2: Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Bannolni kellene az IP címét, hogy abbahagyja.
(#) Rober_4 válasza Stadi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Úgy gondoltam, hogy Matyinak csak fél órában sikerülne elmondani azt, amit Köbükinek 10 percben
(#) sound.man válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Arra mondtam h kevés vagyok, hogy szóljak.. Egyedül nem lennék valami meggyőző szerintem...
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Matyikém! Keresselek reggel? (8:10 körül érek...)
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

A duma lassabban olvasztja az ónt, nem tudtad?
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Korábban fent leszek, többed magammal megyek (nem kell megijedni, nem több Matyit jelent a kifejezés ).
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Nana, ne ítélj elhamarkodottan. Addig dumálok a furatgalvánhoz, amígy ki nem esik az alkatrész, és vissza nem görbül egyenesre a lába.
Következő: »»   1019 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem