Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1018 / 3610
(#) nikovics válasza tatabike hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

:beka3: Köszönöm mindenkitől a bizalmat. :beka3:
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Akkor megmondom én! Hogy ez a hozzászólás legyen az ÖTEZREDIK!
(#) nikovics válasza Action2K hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Gratula!
(#) nagy hoho válasza t-dani hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Igen jól látod.Itt ma esett némi eső és jelenleg is +3,4C° van. Tehát a jég olvadni kezdett.
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

A válaszomat is olvastad?
(#) llaci56 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Nagyon régen örültem így az esőnek...
(#) nagy hoho válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Én is, nem kellett locsolnom a kertet és 50 mázsa tűzifa hasogatása is elmaradt.
(#) Rober_4 válasza tatabike hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Na ezt a topikot is elkomolytalankodtátok! Vitáról volt szó, nem cseverészésről! Rögtön egymás torkának kellett volna ugrani, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, akkor mindenki rájött volna, hogy szükség van rá!
:rinya: :boxer:

(Persze az offban meg néha napokig nincs senki, a veszekedősben meg megy az off )
(#) Action2K válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Nem találom, hol van?
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Most mondtam volna: Gyere ki a hóra! Még a végén komolyan veszi, s mehetek a nagykabátomért.
(#) tungsram válasza Action2K hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Nem baj majd meggyógyulsz :kalap: :kalap: holnap.. Amúgy köszöm az eddigi segítségedet..
(#) tungsram hozzászólása Feb 11, 2010 /

A laptop kezd beizzani pedig ebben cső sincs így búcsozok..
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

633503
(#) Action2K válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Ja, igen olvastam, s mélységesen egyet értek veled. Te kulturáltan válaszoltál neki, én inkább nem válaszoltam.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Nálunk is eső van... esik a hó. Nálad?
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Odaát is esik? Ideát is esik...:rinya:
Jössz holnap?
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Nem. Még nem tudom, hogy mikor tudok menni.
De az biztos, hogy havat tolni már megyek is.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Feb 12, 2010 /

Üdv mindenkinek, végre túlvágyok a 40 fokos lázamon.
Most, ahogy nézem, nagy lázban esik a hó.
(#) googa hozzászólása Feb 12, 2010 /

HaliHÓ! Ha ez a hóesés tönkre vágja a holnapi randimat, akkor seggbe rúgom az öreg Hószakállút az biztos.
Én már januárban is szóltam, hogy a február érdeklődés hiányában elmaradhatna.
Visszatérve az Opel km számlálók ügyére...amint kivesszük a biztosítékot, aminek a hiánya miatt nem számolná a kilométereket, ritmikus villogásba kezdenek az irányjelzők és a légzsák bedobja a hibajelet, ami a biztosíték helyreállítása után is megmarad. 8000 forintért szedik ki a szervizben a hiba jelet.
Le a hóval!!!
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Ha már autó téma, ezt nézzétek végig.
(#) TAKLACO válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Ez mar igen plussz egy loero az autoban.Elosszor azt hittem , hogy a lanyom lova a Tajfun szerepel benne ,de megse.Meg az a jo,hogy a kovbojok nem melegek.
(#) tatabike hozzászólása Feb 12, 2010 /

Na, most akkor iderakták az Arénát? Miért?
(#) zolika60 válasza TAKLACO hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Miből gondolod? Asszonyt nem láttam a háznál.
(#) tatabike hozzászólása Feb 12, 2010 /

Ma kikészített a UPC. Reggel óta nem volt internet, tévé szemcsés, és hétfőre ígért a telefonos ügyintéző kiszálló technikusokat. Azt hittem rosszul hallok.
Tudom, hogy az operátorok csak azt szajkózzák, amit kiír nekik a monitor, ezért mivel két utcára van a központjuk, hát elcsattogtam. Elszánt voltam, egészen az ügyfélszolgálati igazgatóig jutottam, aki megígért mindent. Aztán hazajöttem, átnéztem a lakásunktól a kábelt a dobozig, toldásoknál szétcsavaroztam, aztán vissza, jól megrugdostam a kábelcsatornákat, meg oldalba vertem a dobozukat, és mire visszaértem a lakásba, meg tudtam írni ezt a hsz-t is...
(#) szabi83 válasza tatabike hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

(#) tatabike válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Hiába, még mindig a régi orosz-tévé javító mozdulatok a legjobbak...
(#) DuMatyi hozzászólása Feb 12, 2010 /

Ma be kellett mennem Veszprémbe felvételi jelentkezési lapokért, és utam a Pannon Egyetem előtt vezetett el. Láttam az utcán egy kucsmás orosz hólapátoló idénymunkást, akinek a kezében nem vodkás üveg volt, hanem egy alma. Majdnem "zdraszvutje"-vel köszöntem neki, de átvillant az agyamon: Jaaa, a Dávid!

DSC00212.JPG

(#) hapro válasza tatabike hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Ez olyan Orosz módszer...
A tanműhelyben nálunk volt az oktatónak egy javító kalapács nevű eszköze, ami nemvolt más mint egy 2kg-os kalapács. Ha valami nem ment össze, akkor csak annyit mondott, hogy hozzátok a kalapácsomat!
De egyszer egy kapu kifogott még rajta is. Ketten próbáltuk összeragasztani mivel mi kaptuk meg feladatként. Épp az Igazgatónak készült...
Jó nagy két darab ajtó volt, és teli betétes, igen ám, de a betétek mérete olyan hülyén volt megválasztva, hogy kb 1,5cm volt a szélessége és hossza között.
Mi jó munkásemberek lévén az egyik betétet fordítva tettük be, és szenvedünk vele már egy jó ideje, kb a ragasztó már megkötött nem ért semmit.
Látva ezt az oktató oda jön, és mondja, hogy hozzátok a kalapácsomat...
Fölállt a gyalupadra, és onnan ami kifért a csövön...
Szegény kaput kívülről már szétverte, úgy egy jó centit le kellett belőle gyalulni utólag, és hozzáragasztani egy másik réteget...
Aztán mikor rájött ő is, hogy itt csak az ész használ, ekkor megnézte, és csak annyit mondott, hogy na gyorsan szedjétek szét, enyvezzétek újra, és azt az 1 betétet fordítsátok meg
Persze mindenek voltunk csak ügyes gyerekek nem.
A szavajárása az volt, hogy:
ÁÁÁ, fiúk, ettől különbet faragok egy szekercével.
Mindig egy lécet fogva járt körbe amikor épp nem fusizott, és ha valaki olyat csinált amit nem kéne, akkor megvárta, hogy végezzen vele, majd egy iszonyatosat odacsapott a léccel a gyalupadra. Ipse persze jól megijedt, és ezzel elérte célját.
(#) tatabike válasza hapro hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Jó sztori. Én most ágyépítésre adtam a fejem, mivel ingyen van a faanyag, így csak a betétet kell megvenni...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Kivágtad a kertben a fát?
Következő: »»   1018 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem