Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem az a véleményem, hogy minél hamarabb ismerkedik meg a gyerkőc az élet árnyoldalaival (azért ésszerű keretek között!), annál jobb neki. Nemcsak a tündérmeséken kell szocializálni a kicsiket, ahol mindig győz a jó, és a rossz elnyeri méltó büntetését.
Ebben is van némi igazság, de nem túl életszerű, hogy úgymond "szatírokon" szocializálódjon...
A szatír nem azért veszi elő, mert a dolgát akarja végezni. Ne keverjük a kettőt. De éles helyzet előtt mindenképp érdemes a szatírokról is mesélni a gyerkőcnek. Legkésőbb akkor, ha már egyedül közlekedik.
Ha annyira részeg lesz, ne félj, nem fog emlékezni rá, hogy épp ott kapott a pofájára.
Ha elvégzel egy olyan feladatot, amit az államnak kellene, akkor nemhogy nem dícsérnek meg, de rossz esetben még le is ültetnek érte. Ezért közönyös majdnem mindenki, és ezért nem mernek rászólni senkire.
Sziasztok! Mit gondoltok, ha egy opel-ból, amiben digitális a km számláló kimegy az ezért felelős biztosíték, akkor számolja mondjuk a fedélzeti számítógép (avagy szerviz komputer) a kilométereket?
Tehát látszik az valahol a későbbiekben, hogy mégis annyi km-t tett meg vele a páciens, mint amennyit nem látok hivatalosan?
Apám hivatalos sofőr állami cégnél (aza van a kocsikon mindenféle ellenőrzés), és a mechanikus számlálós kocsi után új kocsit kaptak amiben digitális mérés történik, egy biztosítékot kiszednek, igaz akkor folyamatosan sípol a kocsi menet közben, de nem mér, és nem regisztrál, így van rá esély, hogy nálad is ez beválik.
Én nem keverem a kettőt, ezért tettem idézőjelbe... :yes:
Én sokáig vezettem G Astrát, abban is elektronikus a kilométeróra, de mi nem találtunk benne ilyen biztosítékot...
Sok topikban átmegy a beszélgetés a témába nem vágó szakmai vitákba. Ráadásul helyenként ezt személyeskedésre is átterelődik, s ezáltal oldalakon át OFF-olva az adott topikot. Bizonyos keretek mellett persze meglehet vitatni egyes eltérő véleményeket, kiállva a magunk "igaza" mellett.
Például: MP3 kontra analóg, csöves kontra félvezetős, piezo kontra dóm, múzeumszökevény kontra űrtechnika... illetve ami a csatolt hozzászólásban is van, mind idevaló. Szóval, ebben a topikban lehet vitázni, "kiengedni a gőzt", de mindent szigorúan kulturáltan, a fórum szabályait betartva!
Rövidre zárom a témát:
analóg, csöves, dóm, múzeumszökevény Jöhet az 50 pont... Ja, ez beszélgetős...
Na jó, de ki ígért itt pontokat? Pláne szökevényeknek!
Szerinted megjeleniki itt az emberünk az orsós topikból? Vagy berezel, hogy itt legálisan darabokra szedhetjük...
Figyi, ez a két szín a kedvenc focicsapatom színei, úgyhogy leszállni...
Meg szeretném osztani a kedves fórumtársakkal azt az érzésemet, hogy a Maxim fantasztikus. Természetesen pucuka és Köbzoli is, mivel egy szép zsákutcából kivetettek, és megmutatták, hogyan lehet egyszerűen automata méréshatárváltós frekvenciamérőt készíteni.
A gőzt ki engedni, ez jó ötlet: Ma reggel jöttem meg a 24 órás szolgálatból , és holnap megint megyek 24 –be nyomi vállalat időnként a MÁV (ja ott dolgozom).
Nekem viszont mindegy, hogy kék vagy piros. A foci nem nagyon érdekel. Valami más most jobban érdekel, lásd a smile -t.
Nem értek egyet, én nem iszok alkoholt...
Azért hihetetlen elégtétel lenne számomra, ha kiderülne, hogy Tök Ödön betárcsázós nettel nyomja...
Na azt én sem, esetleg sört, vagy vodkát.
Nincs semmi baj a betárcsázós nettel jó az … …valamire.
A sör xar, a vodka is, semmi értelme...
Külön – külön tényleg nem olyan jó de együtt. :smoke:
Na de erről nem nagyon akarok már írni, mert elrontom az ifjúságot. :whistle:
Ez a topic kissé olyan "We start the flame war." jellegű. Angol tudás nem árt a linkhez.
Bővebben: Link
Csao nikovics.Jó is a jó vodka,de csak bizonyos szinvonal felett.Mint alkalmi ivó, néha megengedhetem magamnak.Kiváló gőztelenitő anyag.Háromcentes üdvözlettel sityu
Azért ne gondold, hogy én minden este koksz vagyok, vagy egyáltalán iszom valamit. Vodkában én is válogatós vagyok, a nagy kedvenc a BOLS. Remélem a reklámért, nem kapok a fejemre.
Én gyűjtenék vizeletet egy sriccelőbe.Lehet kapni olyan mozgásérzékelő radart ami üvegen de talán falon keresztül is működik.Amikor a radar jelez akkor spricc.És ,hogy ne keljen az ablakot sem kinyitni a parketta felett fúrni egy pici lyukat azon kivezetni egy vékony csövet és automatizálni az egészet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |