Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Szia!
Rossz a kérdés. Mitől nőhet a teljesítmény nagyobb áramot és feszültséget elviselő végfok-tranzisztoroktól? Így jó a kérdés.
Igazad van!
Akkor helyesen a kérdés: nőhet-e a teljesítmény nagyobb áramot és nagyobb feszültséget elviselő tranzisztorok használatával?
Ohm törvény.....szerint kiesbb ellenálású hangszoróval
Az elektromos teljesitmény nő Jobb megoldás érzékenyebb hangszoró Igy jobban nő a hangteljestmény
Tehát nem nő a teljesítmény, ha nagyobb teherbírású tranzisztort használsz.
Bár nem tranzisztor, de mivel helyettesíthető az 1N4001 illetve az 1N4006 típusú dióda? Sajnos egyiket sem tudom beszerezni ezek közül.
1N4007 ez gyakori
Szevasztok! BUZ310 power tranzisztor helyett keresek elérhető tranzisztort. a BUZ54 jó lenne?
BUZ310: http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/siemens/BUZ310.pdf BUZ54: http://forgalmazo.net/elektronika/product/buz54-sie-n-powerfet-1000...3-hv-/
Esetleg ezek az alkatrészek beazonosításához ha tudnátok segíteni.Szerintem ez az ellenállás és dióda a BUZ310 tranzisztor működéséért felelős.Hogyan lehet kideríteni az eredeti értékeket?A tranzisztor látszik a sérült alkatrészek mellett.Ez egyébként egy Frekvenciaváltó belseje.
sziasztok!
buz71s kellene nekem,de gugli szerint itthon nincs nagyon...hestore-ban van buz71a,de csak három (négy kellene) és nem tudom,hogy jó-e helyette. van esetleg valami más alternatíva is? előre is köszönöm
Szia!
Az "A"-s végű is tökéletes helyette.
itt is van :Bővebben: Link
köszönöm uram !
ezt néztem,ami még hasonló:IRFZ24
Sziasztok!
BUZ310 helyett valami?Amit találtam,szintén nem kapni nálunk.
köszi! pont most néztem én is ...bár kicsit fázok a használttól... idén már két ilyen "kardot" cseréltem,most jön a DIY javítás... Bővebben: Link
Sziasztok segitséget szeretnék kérni egy régi tranzisztorral kapcsolatban.A tipusa 2sd130.Szertném tudni mivellehet hejetesiteni.A gond az hogy egy pioneer erösitöbe valo,és bárhol kerestem sajnos nemtalátam rola semijen adatot.A tokozása ojan mint a régi germánium ad161 es tranzisztoré de ez si tranyo.Havalaki tudna segiteni annak nagyon örülnék.K öszönöm.
Szia!
Egy BD249 jó lesz helyette. Adatlap a 2SD130-ról:Bővebben: Link
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
SMD tranzisztorról(esetleg FETről) érdeklődnék, kiféle-miféle, mivel tudnám helyettesíteni, akár nem smd is jó lenne. IRS21xxx IC hajtja, két db, N és Pcsatorna. Tápfesz 20v, NAGY!!(55A) MOSFETet hajt meg. SOT223 tokban. Az adatai: egyiken UY922, másikon WY918. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm szépen!!! Üdv.: Gergő
Huh, de profin lefényképezte ember a mutatványt.
Nem vagyok érdekelt, de tetszik
Huh Nagyon tetszik a link, pedig nem vagyok érdekelt
Ezt az oldalt ismeritek?
Szerintem egész jól használható tranzisztor helyettesítésnél. http://elektrotanya.com/?q=hu/search_semi
Sziasztok, lenne egy to92-es tranzisztor, amit sehogysem tudok beazonosítani, annyi van rajta hogy 3214 illetve hogy T452 , a Thomson TV splitterén van egy kis elektronika, abban volt, tudna valaki mondani rá valamit?
A lábkiosztása E-B-C Üdv. D.
igaz (van még vagy 5 link,de ez a legrészletesebb)
....és mennyit spórol ezzel sok földi halandónak
egy kicsit off
Nem tudja valaki hol lehet cső adatlapokat letölteni ? Pl ECC 813 baromi erős kettöstriódának látszik. Meghajtónak biztos nagyon jó lenne Ezenkivül égen földön kerestem,( keressem) egy Telefunken szkópcső adatlapot, bekötést G 14 621 GH a bújkáló tipus Egy HTSZ gyártmányu HO 20, TR 4364-es szkópban van. A gépkönyvben D14H-250GH van feltüntetve Minden infoért hálás köszönet előre is
Egy LG autos fejbe kellene TB 2946 HQ IC
Aldata se ismeri Találkozott már valaki ilyennel ?
Szia!
Adatlap:TB2946 HQ
Köszönöm szépen a linkcimet
Baromira tetszik az IC. Már csak az kérdés hogy hol mennyiért lehet gyüjteni. A HQ-nál nincs
|
Bejelentkezés
Hirdetés |