Fórum témák
» Több friss téma |
A szemem a régi! Azaz nem látok semmit!
Tök igazad van, de ezt bizonytjí az is, hogy 5 -tel nem talál semmit a gugli, S -sel meg igen. Hogy én ezt at "S"-t már hányszor megszívtam...!?
Látszik, hogy nem vagyok valami tapasztalt, az előbb küldtem egy emailt a címedre, nem oda akartam, bocs.
Szóval köszi a gyors választ, hol tudok ilyet beszerezni? Üdv: K Nándi
Szerintem ez jó lesz oda:2SC3944A
Vagy keress más 150-200 V-os 1 A max. kollektoráramú típust. 7 Wattosnál nagyobb teljesítményű típust a jó. Sajnos az eredeti már nem kapható.
Szuper vagy kadarist! Nagyon köszönöm a segítséget!
Már meg is rendeltem. Üdv:Kalocsay Nándi
Egy kicsit off
Nem tudja valaki hol lehet cső adatlapokat letölteni ? Pl ECC 813 baromi erős kettöstriódának látszik. Meghajtónak biztos nagyon jó lenne Ezenkivül égen földön kerestem,( keressem) egy Telefunken szkópcső adatlapot, bekötést G 14 621 GH a bújkáló tipus Egy HTSZ gyártmányu HO 20, TR 4364-es szkópban van. A gépkönyvben D14H-250GH van feltüntetve Minden infoért hálás köszönet előre is
Szia!
Nem E813CC-ről van szó? Adatlap:Bővebben: Link De közben meg van az eredetid is:Bővebben: Link Az a lényeg, hogy keresésnél írd egybe a betűket a számokkal, és még írd hozzá azt, hogy "datasheet".
Köszi
Ez okozta a kavart, mert ez a ECC83-ra hajaz, az én 300db-om az RFT, és másra való http://www.radiomuseum.org/tubes/tube_ecc813.html Erről van szó Action 2 küldte a csöves erősitő készités topikban
A második linken levőre már ráleltem, de azonkivül amit felad a linkcim nem tudtam többet levadászni az oldalról. Lehet, hogy fizetős, vagy regisztrálni kell
Itt ad meg a cső típusát. Nem fizetős az oldal:keresés
Ez egy 16Amepers Triac Bővebben: Link
Ezt is megéltük, valamiben tudtam segíteni neked
Hali mindenki!
Szeretnék egy adatlapok kérni ha lehetséges, sehol nem találtam meg. Egy PC-tápegységben lévő IC-ről lenne szó 16 lába van és 2005 van ráírva. Tudom, hogy mi az és mi a szerepe, csak ezzel szeretnék építeni egy másik általam tervezett tápot, ebből az IC-ből sok van itthon és még ilyennel nem volt dolgom.
Én is kérdeznék egyet, nem tudja valaki hogy ez mi lehet?
Gondolom valami Triac vagy szilárdtest relé, de nem biztos, és nem is tudom melyik a kettő közül. Jól jönne egy adatlap, vagy csak annyi is elég hogy a kis tüskék milyen jelet és melyik lábon várják. Már szétnéztem utána, de sehol nem írják mi ez, csak azt tudom hogy 35$ darabja
Szerintem is 16A-es Triak "F" feszültséggel
Valami Canon pótalkatrészt emlegetnek ezzel kapcsolatban.
Igen, egy nagyon-nagy Canon fénymásolóból van, de már úgy kaptam, tehát még csak sejtésem sincs a bekötéséről (a 3 egyértelmű lábon kívül)
Ez csak valami hálózati szilárdtest-kapcsoló lehet. A feliratok is arra utalnak. Próbálgatni kell a vékony tűkön keresztül vezérelni
Hello
Én régi nagy irodai fénymásolókban láttam ilyet, ami a fűtést kapcsolgatta, kettő darab triak van benne, ha emlékeim nem csalnak! Üdv: Zoltán
Akkor már tudjuk hogy mi ez, de melyik kivezetés mi lehet?
Sziasztok!
Lenne 2 félvezető,amire jó lenne valami helyettesítő,de semmit nem találok. D92-02 és K2837(ez talán a 2SK2837,de ennek is helyettesítő kellene)
Hi Mesterek!
Ez mi lehet? Egy régi nec monitorból van. Én trafóra tippelnék. A vezetékeket kilehet mérni hogy melyik a 230v és a másik oldalát? Persze ha egyáltalán az.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy ugye ez egy TIC206-al egyenértékű csehszlovák gyártmányú triak? Vagy annyit ha kérdezhetnék esetleg hogy hirtelen egy multiméterrel és egy tápegységgel diak nélkül ki lehet -e próbálni hogy triak-e?
Szia!
A KT206 egy 3A-es tirisztor, a TIC206 4A-s triak.
Az a 230-as oldal amelyiknek nagyobb az ellenállása. Ohm mérővel mérd meg.
üdv
De ez egyáltalán nem biztos! Induktivitás mérővel kellene megmérni!
Szia!
Miért jobb az induktivitásmérő az ellenállásmérőnél?
Mert az ohm-ikus ellenállásból csak nagyon hozzávetőlegesen tudsz következtetni a menetszámra, (rossz esetben egyáltalán!) az induktivitásból pedig pontosan.
Nem kétlem, hogy sok olyan trafó van, amelynek a 230-as tekercse a legnagyobb ellenállás értékű, de ez nem igaz minden trafóra. Ha pl. egy mikro sütő trafóját nézed, arra egész biztosan nem igaz, de számtalan példa van még.
De a nagyobb menetszám nagyobb induktivitást jelent, ugyanúgy nagyobb ohmos ellenállást is. akkor ugyanott vagyunk. Ráadásul honnan tudod, hogy a legnagyobb induktivitású tekercs egy primer tekercs, vagy egy szekunder-tekercs? Az induktivitás nagyságának sok köze nincs a hálózati-nemhálózati tekercselésekhez.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |