Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Éjszakai horgászathoz (bója) keresek egy nagyon egyszerű ledes villogó kapcsolási rajzot. A lényeg hogy 2db AAA ceruzaelemről működjön, beleférjen egy bermanncsőbe és ne kelljen rá semmilyen kapcsoló. Előre is köszönöm!
Én valami ilyesmire gondoltam (kép) .Ennél egyszerűbb talán már nincs is...
Hello!
Esetleg ez még egyszerűbb : Bővebben: Link
Üdv mindenkinek!
Szeretnék egy olyan jelerősítőt építeni, amelynek a bemenetébe a lemezjátszó jelét kötöm, ami kb 3mV, és ezt a kapcsolás felerősíti, hogy a keverőm AUX bemenetére, vagy valaminek a Line bemenetére tudjam kötni. Ilyen kapcsolást keresnék, ha valaki feltenné, megköszönném. Előre is köszönöm.
RIAA korrektorként keress rá...több ezer közül választhatsz!
Köszi a gyors választ!
Sőt itt is van ilyen téma...riaa
Sziasztok! Tudna valaki simson gyujtáskapcsolórol, részletes bekötési rajzot küldeni.?
Szia! Bővebb link Ha ez nem pont az akkor szocimotoros.hu/szakirodalom sok szimós kapcsrajzuk van.
Helló
Tud valaki 14.4V-os NiCd akumulátorhoz töltőt amiben van tultöltés védelem is?
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van 2 db BRG MAROS D rádiója, melyből hiányozn(ak) a kvarc(ok), és modulok. Milyen frekvencián működnek ezek az ex. rendőrségi adó-vevők? Kapcsolási rajzot, ha valaki tud, kérem küldje el! Ezúton is köszönöm!
Szevasz!
Jellemzően 160MHz környékén.. Rádiótechnika úgy 10-12 évvel ezelőtti valamelyik számában benne van, de nem tudom melyikben. Üdv: StMiklos
Köszi!
Kíváncsi vagyok, hogy megvannak-e azok a lapok, mert a gugli nem adott kapcs. rajzot
Szevasz!
Én se találtam, pedig abban az áthangolás is le van írva, kérdés, mire akarod használni? Azért az nem "toki-voki". Még talán kvarcom is van hozzá.. /nem rendőrbe/ Üdv: StMiklos
Pedig megvan az...
Össze is állítottam a sorozatot, még éppen idefér. A komplett eredeti gépkönyv 42 mega.
Köszönöm, ezt bisztos tudjuk ismerősömmel használni!
Sziasztok! Azért nyitottam ezt a témát, mert keresem ennek a bizonyos Marshall MG15-ös erősítőnek a rajzát, Gugli barátom nem találta, pedig kismillió oldalt átnéztem vele. Ha valaki véletlenül megtudja szerezni nagyon örülnék neki!
Sziasztok.
Tudom egyszer már írtam de még egyszer megpróbálok segítséget kérni. Van egy sony str-vx2l erősítőm. Végfokos volt (stk 463),már kétszer javítottam a gyereknek,hiába mondtam neki hogy szedett vedett hangfalakkal ne használja,mindig megölte az ic-t. Na most itt van megint már nekem adta,én megvettem bele az stk 465-öt,na de észrevettem hogy már valaki más buherált a végfokmodulon,főleg az ellenállásokat variálta ahogy elnézem egyet kettőt,amik most melegszenek is. A helyzet a következő,szól az erősítő bal oldala,bivaly erőteljes basszushangok,azonban a bal oldal magasai néha sisteregnek és erőteljesen hiányzik a mély a jobb oldalról. Kapcsolási rajzot én sehol se találok ehhez a típushoz,pedig jó kis erősítő lenne,a többi részét már rendbe raktam Ha valaki ismeri ezt a típust és volna valamiféle rajza,vagy ha volna valakinek ilyen erősítője,ossza már meg velem annak a modulnak az alkatrészlistáját ahol a végfokozat kap helyet. Bármiféle segítséget elfogadok és előre is köszönöm! Üdv,Ati.
Miért nem indulsz ki a 463 adatlapjából? Kugli barátunk számtalan találatot ad rá. Itt van példának 1:Bővebben: Link [OFF]Szerk.: Ahogy látom a linken csak a kereső jelenik meg, de ha ide beírod a típus számot jön a PDF.
Sziasztok!!!
Egy az LM3914-es IC-vel felépített hőmérőnek a kapcsrajzát kersem, de úgy hogy a max mérhető érték olyan 100-120°C legyen. Autóba a víz hőmérsékletét szeretném mérni vel Köszi előre is!
helló
Tudvalaki segíteni IR PCB SBX1610-52 vevő kapcsolási rajz ban, ami egy mágnes kapcsolót működtet?
Szevasztok!
Beírtam valahová nemrég a kérésemet, de szerintem nem jutott el ebbe a topicba. A TESLA NZC 143 gramafonnak keresem a kapcsolási rajzát. Hibajelenség:bal oldal süket, jobb o. erősen zúg (brumm), hang semmi. Ha valaki megtalálta, sőt válaszolt, nagyon kérem a kegyes elnézését, de még kezdő vagyok itt. Granpa
Itt tetted fel a kérdést.(és itt a válasz is)Bővebben: Link
Egy 230-as áramkondícionálóhoz kellene kapcsolási rajz, valaki tudna valahonnan szerezni nekem? Előre is köszi!
Sziasztok! Tudna valaki Einhell I.S.G. 1000-es INVERTERES hegeszőről, kapcsolási rajzot küldeni...!? Előre is köszönöm.!
No de melyikhez?
Talán ez?
Valami Furmanra gondoltam, pl erre, persze nem feltétlen kell ez a típus, tudásra valami hasonló kellene… (100000Ft elég sok érte, és jó volna egyet építeni - kíváncsi is vagyok, mi kerül benne ennyibe)
Tessék ezt találtam neked. Marshall MG15DFX. Remélem segít.
Sziasztok ezt keresem:
LENCO R50 AM-FM Stereo Receiver Kapcsolási rajz Előre is köszönöm a segítséget. Addig is (Tangerine Dream) |
Bejelentkezés
Hirdetés |