Fórum témák
» Több friss téma |
Kicsit leragadtál az auto mellett, nem? Van akkus autód? töltöttél már egyáltalán valamit napelemről? a napelemes számológépeden kívül? hülyézni könnyű a másikat... Te nem látod a fától az erdőt!
Valakivel összekeversz, én nem hülyéztem senkit, csak véleményt nyilvánítottam. Nem azért nevezik fórumnak? Egy elnézést azért elvárok az alaptalan gyanúsítgatásért... :yes:
Ö, még mindig nem látom leírva hogy "x.y. hülye". Arra céloztam, hogy az említett amerikai úriember elég fura módot talált arra, hogy elverjen 500ezer dolcsit.
Még mindig várok...
Álljunk meg egy pillanatra!
Nem azt mondtam, hogy bárki, aki 100.000.000 forintot(500000 dollár) aarra költ h ingyen legyyen a fuvar, meg a villany, az normális. Ami az elektromos autót és a napelemet valamint a durranógázas meghajtást illeti, én csak egy az energia tárolásának egy alternatíváját vázoltam. azon meg reggelig lehetne elmélkedni, hogy az a gazdaságosabb h 5 évente akksit cserélek, vagy egy egyszerű otto motorban elégetem a durranógaázt( mert attól h veszélyes attól még lehet), ahol meg a tárolás kiépítése plusz ktg. de utóbbi valszeg környezetkímélőbb. Összetett téma ez, elragadott a hév, költői túlzásokba estem elismerem, csak azt akartam vázolni, hogy ha javítani lehetne a hatásfokon, akkor dombon a tanya. ésmivel az eniac II helyett én egy 2,5 kilós kétmagos laptop előtt ülök, amely épp csak nem sz.p le, sztem van remény
ŰDV!
Véletlen búkkantam erre a fórúm témára, s csatlakoznék.... Nemrégiben egy ismerősöm ismerőse keresett meg azzal, hogy Amerikából hozatott egy úgy nevezet KIT készletet, amelyel hidrogén gázt bont le a vizből és azt az aútójába használná hatékonyság növelésre. A PWM forditot aksira kötéskor tönkre ment ezt hozta el hozzám javitani.....s akkor mesélt a hidrogén gázzal működő aútról. Akik a HE oldalán e témával kapcsolatban szkeptikúsak, azoknak csak annyiit túdok ajánlani, hogy nyitott kell lenni mindenféle alternativ enregia felhasználásra. Azért mert valamit nem ismerűnk, az nem azt jelenti hogy nincs is. Érdeklődnék hogy hogy áll a project-ed? Ime a LINK ahonan az illető a Kit-et rendelte:http://www.montanahydrogenhybrids.com/SearchResults.asp?Cat=21
én egyáltalán nem haragszom,egyrészt mert nem is írtál ilyet, másrészt nem venném magamra, harmadrészt meg bőven van igazság a kételyeidben.
Most minek magyarázkodsz... mindketten tudjuk, hogy -nek nézed aki próbál ingyen energiához jutni...
Tőlem aztán várjál ameddig jól esik.... Nem muszály hinned abban hogy lehet jó hatásfokkal HHO-t előállítani, de kérlek, a jövőben inkább hasznos technikai adatokkal szolgálj, vagy tapasztalatokkal, mint ilyenekkel más emberek próbálkozásairól. A nap mindenkire ugyanúgy süt. És én már állítottam elő ingyen energiát. azt meg ha nem hiszed, akkor az csak a Te bajod!
Hm, én nem magyarázkodom, és még mindig várom a bocsánatkérést, mivel nem nézek hülyének mindenkit, ezt sajnos csak Te meséled be magadnak. Ha érdemben nem tudsz reagálni, ne sértegess, erre nyomatékosan megkérlek. Szándékosan félreértelmezni dolgokat csak azért, mert valakinek a véleménye nem egyezik a Tiéddel, na az a szegénységi bizonyítvány. Ehhez csak gratulálni tudok.
A Te kommentjeidből egyből levágtam, hogy nem lesz probléma abból, ha kinyilvánítom a Tiédtől eltérő véleményemet, és igazam is lett, mert teljes mértékben megértetted, amit írtam. Köszi.
Nem kérek bocsánatot és nem kell hogy egyezen a véleményünk, azért fórum hogy megbeszéljük...itt például azt, hogy HOGY LEHET vagy HOGYAN NEM LEHET vizet bontani megfelő hatékonysággal, de a hozzászólásaidból az derül ki...hogy Te nem akarsz bontott vízzel működő autót... akkor?
Azt írtad van tapasztalatod ez ügyben... meséld el! Kérlek! Mert így ha csak azt hangoztatod, hogy a vizbontás ,akkor mi, akiket érdekel a téma, nem haladunk. Kérlek, ne állj a haladás útjába... Köszi!
Üdv.
"Mivel kiderült hogy nem érdemes, így nem értem miről folyik a vita?" Valóban,az eredetitől kicsit el lett távolodva a téma,de,hogy érdemes-e azt mindenki döntse el maga.Mondok egy adatot ami másnak is így volt,közel. Dizel 1.6 tD fogyasztás / túrva/ 6.5l ,"cella" berakás után 4l . Varadi,ha jól látom az egy száraz dri cella,sokan használják mert ez a legegyszerübb.
Uraim! Kérek egy kis megértést és finomabb hangnemet! Legyünk tisztelettel a másik irányába, még ha eltérő véleményen vagytok is!
Megértéseteket és a fentiek tudomásul vételét előre is köszönöm!
Már elmeséltem. Csak ugye venni kellene a fáradtságot, hogy elolvasd. Ahhoz meg intelligencia kellene, hogy megértsd, ahhoz meg még több, hogy ne sértegess ok nélkül másokat. Terelni a szót a legkönnyebb, itt senki nem személyeskedett addig, míg Te el nem kezdted. Ezért kérlek a jövőben kímélj meg a kommentjeidtől. Köszönöm.
Na akkor most 1-1...
Vagy ezt nem nekem írtad? Idézet: „Ahhoz meg intelligencia kellene, hogy megértsd” Ohh, biztos megint én néztem be valamit...
1 napig fagyasztva volt a téma mert kérésem ellenére itt veszekedtetek, hogy ki, mit mondott. A következő ilyennél, végleg bezárom a témát és kiosztom a kövér piros háromszögeket.
Még valami eszembe jutott a vízbontással kapcsolatban. Főnököm csináltatott tápegységeket, mert úgy gondolta, hogy esetleg a vízbontóba küldött elektromosság jelalakjától is függ, hogy mekkora a hatékonyság. Sajnos én épp akkor pattantam meg a cégtől de valami rémlik, hogy ha négyszög alakú jelet toltak a bontóba, akkor jobban termelte a gázt, és a szinuszossal meg nagyon gyengén muzsikált.
5V és 1200A ami nálunk a galvánba belemegy...De nem fejlődik annyi gáz hogy két lépést odébb vigyen. Ha néha nincs lekapcsolva az áram akkor olyan mint egy pisztolylövés és ennyi... Szerintem halott a téma... Sajna nincs 100%-nál jobb hatásfokú gép......
Jó lenne ilyen szerkezet.
Megmérnéd, mekkora áramfogyasztású fogyasztót bír el?
Szia! Hát amint lesz pénzem 6db 16A-es SSR-re, azonnal megmérem. A határ most elég kicsi, 1A-es SSR-ek dolgoznak a cuccban... legalábbis remélem, hogy még dolgoznak, sajnos jelenleg nem egyezik a körzetszámunk
na végre beindult a fórum rendesen
ez a négyszög alakú jel( tudom h az öszcilloszkópon, de attol meg fogalmam nics h mit jelent) -et olvastam már
ráadásul elég gyenge áram is elegendő a legendák szerint. 0,5A 1-2 V valami ilyesmi. itt kéne kapirgálni. de hogy az az áram pont milyen...
Nekem ez egy elég hasznos információ volt, mert 1-el több dolog ami igazolja, hogy jó irányba tartok. Az én generátorom is elvileg négyszög impulzusokat fog kapni.
Szia!
Az a galván az a generátor akar lenni amiben a HHO generálódna? Kicsit nagynak látom ezt az amper mennyiséget... inkább a másik irányban próbálkozom. 0.5A @ 400-600V. A 100% nál nagyobb hatásfokú géppel (nem örökmozgó )kapcsolatban pedig a Bedini-motort ajánlom figyelmedbe tanulmányozásra, lehet hogy végül ott sem jön ki többre mint 100%...nem tudom, nem próbáltam. De ha az elvet végiggondolom, nekem logikus és működhet... |
Bejelentkezés
Hirdetés |