Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1063 / 3611
(#) hodbond válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

ez jó! mintha magamat látnám(nem ám)
(#) tatabike válasza Gery78 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Pár éve az RTL azt is benézte, hogy a ruszkik repülővel teheneket loptak, de a tenger felett ki kellett őket paterolni a gépből, mert megvadultak, és majdnem lezuhant a tragacs. És persze az egyik tehén telibe csapott egy japán halászhajót, ami elsüllyedt. Büszkén nyomták a hírt a híradóban meg a Fókuszban, miközben maga a sztori már 1960-óta köztudatban van, de már senki nem tudja, hogy tényleg megtörtént-e, vagy valaki kitalálta. RTL meg előadta napi hírnek. Valaki jól megetette őket, meg is érdemlik. Nem hiszem el, hogy ne lett volna náluk valaki, akinek egyből leesik, hogy kacsa, én is már vagy 15 éve ismerem ezt a sztorit. Vagy, ami még gusztustalanabb, tudták, csak a nézettség kedvéért hülyét csináltak magukból...
(#) hodbond válasza tatabike hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

De gondolj bele, tök valószínű, hogy az oroszok leszállnak az Alföldön és ellopnak néhány tehenet, majd elkezdik kidobálni őket és pont egy japán hajóra esik ami tök acél, de a tehén átlyukasztja és a haJó elsüllyed. Ezen csak röhögni tudok. És ezt tényleg leadták?
Valószínű éppen nem volt hír és éppen ez valakinek az eszébe jutott, szerintem ennyi a történet.
(#) tatabike válasza hodbond hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Igen, leadták, és még büszkék is voltak magukra. A sztori szerint valahol a Kamcsatka-félszigeten csórták a marhákat, és a Japán-tenger felett szórták ki, mert arrafelé repültek...vagy valami ilyesmi. Elvileg lehetséges, bár akinek van lóvéja repülővel marhát lopni, annak minek a marha egyáltalán...??
(#) hodbond válasza tatabike hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Mojduk jó lenne ha most elvinnének, mert infón ülök ppt-t tanuluk és elég unalmas. Én nem rosszalkodnék mint a tehenek És lenne hír az RTL-nek is
(#) Georgee válasza Gery78 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Szerintem hazajött K. Donatella apukája . Adok egy pár napot és itt lessz az FBI meg a CNN is. Tiszta X-Akták.
(#) Ricsi89 válasza hodbond hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Én meg inkább nem írom le a heti órarendemet, mert kiutáltok. (3 óra egy héten)
(#) hodbond válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Azt hogyan?
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Ja hát aki nem teljesít minden tárgyat... Nyugi, én is jártam ebben a cipőben. Pocsék érzés, ma már csak derülök rajta, akkor pokoli volt.
(#) llaci56 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Erre csak leírtad...
(#) llaci56 hozzászólása Márc 2, 2010 /

Mintaalkatrész rendelésről van valami topik? Mert nem találom...:hide:
(#) Ricsi89 válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Régen volt, törölték....
(#) llaci56 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

AZ Allegro -ról kellett volna info, - ha tud valaki valamit...

Nem törölték, hanem áttették "nem publikus" kategóriába, mivel pár gyártó megharagudott Magyarországra.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Magyarul törölték a halandó szeme elől...
(#) llaci56 hozzászólása Márc 2, 2010 /

Allegto M.o-i képviseletétől kértem egy mintát emalben, - vajh lehet rá számítani?

Ha törölték volna, akkor már nem lehetne visszahozni. Háromféle szankció van a fórumon a topicra nézve. Az első, ha lezárják és törlik végérvényesen. A második, ha fagyasztják, azaz látod, de nem tudsz hozzászolni. A harmadik, ha nem publikus, azaz neked láthatatlan, de bármikor láthatóvá tehető, ezért nem helyes az a terminológia, amit használsz. Tehát nem törölték, csak zárolták és láthatatlan. Ami ott van, adatbázis formájában megvan még. Te pedig a hozzászólásodban azt írtad, hogy: "Régen volt, törölték....". Miután kijavítottalak, Te is pontosítottál: "Magyarul törölték a halandó szeme elől...". Ez ugyebár gyökeresen más értelmű.

Aha és akkor melyikben vannak a láthatóak? Én meg csak válaszoltam, arra hogy nem látható, vagyis halandók szeme elől törölve.

"Háromféle szankció van a fórumon a topicra nézve." - azaz egy szót sem szóltam arról, hogy mi van a látható topikokkal, én csak a szankciókról beszéltem. Nem törölve, hanem rejtve. Ha én a msn-en rejtve vagyok fent, akkor a Te logikád szerint törölve is.Erősen kötözködés ízű a tovább firtatás.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Mostanában olyan ingerült vagy, olyan harcimaty.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Ééén? (2 angol óra plusz 2 óra beszélgetés az angol anyanyelvi angoltanárral azaz 4 óra idegen nyelv után hujjuj.)

Még csoda, hogy tudsz magyarul.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Anglomaty.
(#) hapro válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Matyikám!
Találtam egy neked való filmet:
Titkok könyvtára. Egy könyvtárosról szól, aki megmenti a világot...épp most néztem végig, és a végén eszembe jutottál
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Ne piszkáljátok már, ma mintha egyébként is veszekedős nap lenne! Például a délelőtti off is gondolom ezért tűnt el. :hamm:
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Azt én is láttam már! :yes:
A végén elviszi motoron a bombázó csajszli.
Ez döfi lenne a lamurmatynak.
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Ismerem! Szerinted 3 diplomával és 2 doktorátussal meg 6 nyelv tudásával most hol lennék? Nem itthon.
(#) Müszi válasza hapro hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Nekem mindhárom rész megvan, csuda jó filmek
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Márc 2, 2010 /

Látjátok, minden út a könyvtárba vezet, és a könyvtáros menti meg a világot! Rám számíthattok!

Idézet:
„Rám számíthattok!”

Dumában legalábbis biztos.
Következő: »»   1063 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem