Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ez úgy néz ki, hogy egy LCD a szalagkábellel, meg a háttérvilágítás a csatijával, két panel, és ennyi. Én nem vágom ezt, nem próbáltam vele semmit csinálni. Nincs meg a vezérlője, gondolom az a fotómasina paneljén volt.
Na, csináltam fotót.
A mi nagy dumás barátunk elvileg megveszi ami kell, de majd aki ott lesz szóljon rá, hogy más feladata is van a beszéden kívül.
Vigyázz vele, mert úgy szokott csövet venni, hogy mindjárt fel is töri, mert nem lehet belelátni rendesen!
Micsoda? Te meg a többet meg nem szólalás?! Ez két egymástól oly távol lévő dolog, mint Makó és Jeruzsálem! Aki nem ismer téged, az még csak csak elhiszi, de mi nem hiszünk neked ilyen ügyben!
Jaja, matyi ellen kell építeni egy olyan kütyüt, ami pont ellentétes hanghullámokat bocsájt ki és akkor nem halljuk a sok beszédet. Na jó azért óránként 10 percre kikapcsoljuk a kütyüt. (Amíg épp új viccet mond )
Ha nem szólalsz meg többé, akkor ismét nevet kell változtatnod...
Az ki van zárva. Tényleg, ki jön a börzére? Simpi, remélem nem megint valami ezer kW-os napozógépet akarsz cipelni...
Szóval akkor azért volt mostanában kevés napsütés, meg hideg, mert Simpi lelopta a napot az égről?
Már nincs. Lányom melózott szoliban régebben, de lebeszéltem róla. Nem sok sikerrel, azóta fizet érte, hogy égesse magát...
Persze, nem tudtad? Megvárta, míg mindenki elmegy börzézni, mint múltkor is. Reggel még egész tűrhető idő volt, Matyiékkal börzéztünk, aztán mire kijöttünk, olyan vizes, szeles, tróger idő lett, hogy majdnem megfagytunk. A börze alatt meg simpi szépen elcipelte a napgépet, mert tudta, hogy nem vesszük észre...
Ó, de jó fej, szobrot Neki... Most már csinálhatnál valamit, mert ez az időjárás márciusban elég tré. Fogadok, hogy a hétvégi havazás is miattad volt...
Persze, el lehetett hozni...ez mekkora süketelés...
Akkor most Nálatok ingyen van a világosság, meg a meleg...
Hát, annyíira nem nagyon, mert simpi nem lett éppen normális ember méretű... :hide:
Hát, pasiknál legalább 1.80...
Dehogynem, sőt, a nőknek oly fontos szervnek még jót is tesz, mert magasabbról, nagyobb nyomással érkezik...
Persze, én is a fejre... :yes:
Leülhetsz fiam, egyes...!
Jelentem, GG úr JÖN börzére, méghozzá barátnője társaságáben! :beka3: LEHET hogy énnekem sikerül végre haveromat rávenni h jöjjön,csak a fő baj h a srác mocsokmód lusta!
Ejnye-bejnye... szinte csak offolást látok.
Én most nem mennék mert piros lámpánál belém tolattak és szerintem elleszek a nosztalgia börzéig a javítással/stb. Ha valakinek sürgősen kell valami ajándékba az szóljon...
Lámpánál tolatni...?
Ja, minden kell ajándékba...mi a választék...? |
Bejelentkezés
Hirdetés |