Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EPSON patron chip reset

Témaindító: csini666, idő: Dec 14, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 4
(#) viktorka0011 hozzászólása Dec 12, 2009 /

Arra gondoltam ,nem lehetne-e megoldani azt hogy pl egy pickit2-vel kiolvasható legyen az a chip mint egy egyszerű PIC?
Ha lehetséges lenne akkor már lenne egy kiinduló pont.

(#) Saggitarius válasza viktorka0011 hozzászólására (») Dec 12, 2009 /

mifelenk ezt mar megoldottak... online es hazhoz is hozzak, raadasul nem is draga. LINK

Amugy en nem vacakolok ilyesmivel, mivel az itteni Tescoban a sajat teljes keszletuk a 6 szin kb 20Eur a minosege 1 az 1-be az Epsone (Epson eredeti set 99Eur!). Nekem Epson R300-asom van, es rengeteg fotot nyomtattam mar vele a compatibilisekkel. Fontos megjegyezni, hogy lehet eBay-en is olcso kompatibiliseket kapni, csak eppen nem kezeli helyesen a nyomtato azokat, mig ezeket tokeletesen.
(#) Vacok hozzászólása Jan 19, 2010 /

Sziasztok!
T07XX sorozatú patronhoz lenne szükségem egy resetterre. Kapcsolást nem tud véletlenül valaki adni róla? Van az oldalon egy resetter kapcsolás, de a csak 7 pines chipekhez használható, ebben a patronban pedig 9 pines chip van. Valamilyen módon lehet resetelni ezt a chipet anélkül, hogy meg kelljen venni a méregdrága resettert?
(#) djgombi válasza Vacok hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

2000 Ft az neked méregdrága?
Van még egy megoldás. Megveszed a foruse patront.
De festéket nem lehet hozzá kapni szerintem.
(#) Vacok válasza djgombi hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Nem méregdrága, de ha nem működik, akkor ...
A probléma nem azzal van, hogy újratöltöm, és nem működik, hanem azzal, hogy kerül a nyomtatóba egy boltban vásárolt újratöltött patron, és nem lehet vele kinyomtatni csak néhány oldalt, aztán a nyomtató már azt mondja, hogy a patron üres, szerintem rosszul resetelték, vagy valamit rosszul csináltak vele, és hátha bevenné a nyomtató, ha megpróbálnám resetelni...
(#) djgombi válasza Vacok hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Vagy átvágtak és tényleg csak annyi tinta volt benne
Mai világba már nem kizárt. Remélem azt tudod, hogy eredetit után gyártottal nem szabad együtt használni.
(#) Brienter hozzászólása Jan 26, 2010 /

Üdv!
Van egy Epson C66-os fotónyomtatóm és az állás következtében beszáradt a fej. Fejtisztítást csináltam annyit hogy kifogyott a chip-szerint a fekete ezen bemérgesedve csináltam egy törlőt az sikerült is most már csak ki kéne takarítani a fejet valahogyan. Ti mit ajánlotok? Én a gőzölésről hallotta és azt szeretném kipróbálni, vagy van ennek a tintának valami elérhető oldószere?
(#) trebitsh válasza Brienter hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Hali!
Szerintem oldószer nem jellemző, viszont, ha ultrahangos mosóhoz hozzáférsz, naa az odavág a beszáradt festéknek
(#) Brienter válasza trebitsh hozzászólására (») Jan 26, 2010 /

Üdv!
Ok megpróbálok szerezni egyet
(#) Hutty válasza Brienter hozzászólására (») Jan 27, 2010 /

Ultrahangos mosó:

Aldi

5.999Ft/db
(#) ptesza hozzászólása Jan 27, 2010 /

Nekem epson r265 nyomim van. T080x patronok mennek bele 6 szín. Eredeti patront tényleg nem lehet nullázni , de utángyártottat is csak egyszer lehet. Nekem még nem sikerült 2X .

De ami a legbosszantóbb az az ,hogy ha kiürül egy patron , vagy legalábbis úgy gondolja , akkor cserélhetem a többit is, mind a 6 -ot!

Mint lehetne csinálni ? Esetleg frisebb firmware? Lehet ilyent?
(#) szabjan hozzászólása Feb 9, 2010 /

Sziasztok.
Csak gondoltam beírom hátha hasznára lehet valakinek.
Nekem egy Eps SX 100 multi van, mit mondjak nem vagyok megelégedve vele. Pont 1 év után bedöglött a scanner része. Nyomtatója még húzza valahogy.
Többféle patron után rátaláltam erre.
Bővebben: Link

Eredetinek ismeri fel a nyomtató és nagyjából azonos nyomtatási mennyiség hozható ki belőlük. Talán a fekete néha picit csíkozik de nem zavaró mértéken.
Már vagy 10. garnitúrát rendelem innen /vagy külön/ de precíz megbízható cég. Reggeli feladással másnapra ki is hozták a patronokat....
(#) szollosin válasza szabjan hozzászólására (») Feb 15, 2010 /

Köszi a linket! Sokat segített! Ismerem a boltot, sokat vásároltam tőlük amíg Pécsett volt. Valóban korrekt bolt!
(#) ldjanos válasza szollosin hozzászólására (») Feb 15, 2010 /

Nézzétek meg ezt is. Már rendeltem innen, és nekem bevált! A chipet többször is tudtam egymás után resettelni, mivel ezeket a patronokat újra is lehet tölteni, nem úgy mint a G&G-ket, de a sárga chip egy két reset után bedöglik, de attól még nyomtatja a sárgát is EPSON PATRON
(#) mammut válasza szabjan hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Kicsit drágábbak, mint ahonann én rendelem, de ha mennek SX100-ban, akkor nem lehetnek rosszak.
A 6.0-ás chipeket nem igazán szeretik az új multifunkciós nyomtatók...
(#) szabjan hozzászólása Márc 9, 2010 /

Na vazze.
És erre most jön a levél tőlük, hogy beszüntetik az árusítását.
Erre én kérdezem tőlük, hogy az új is hasonló paraméterekkel rendelkezik-e?.

Íme a válasz:

Köszönjük levelét és tapasztalatainak megírását. Azért szüntetjük be a Red Box patronok forgalmazását, mert több probléma is felmerült a termékkel kapcsolatosan. Viszonteladóink is jelezték, ill. mi is tapasztaltuk, hogy sok esetben nem ismerte fel a patront a nyomtató. Emiatt kellemetlenséggel és pluszköltséggel járt az, hogy vissza kellett küldeniük a vásárlóknak és nekünk is a beszállító felé.

Az MMC patronokkal kapcsolatosan eddig nem történt ilyen. Az MMC patronon lévő chipet valóban nem ismeri fel eredetiként a készülék. Ezért vagy a státusz monitor letiltása vagy a folytatás gombra kattintás marad megoldásként. Az új patronok ára némileg kedvezőbb, ezért itt lehetőségünk lesz olyan csomagok összeállítására, amelyek ajándék fotópapírt is fognak tartalmazni. Reméljük, ezzel a lehetőséggel kompenzálni tudjuk az előbb említett kis kellemetlenséget.

Még egy lehetőséget fel tudunk ajánlani. Amennyiben szeretne továbbra is Red Box patronokat használni, úgy rendelésre (1 hét szállítási idő) tudunk biztosítani Önnek. A kis tétel miatt elképzelhető, hogy némileg magasabb árral kell ezesetben kalkulálnia. (De ez is maximum 50-100,- Ft-ot jelenthet.)

Úgyhogy ennyit a kvázi eredeti patronról....
(#) abcdabcd válasza szabjan hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Pesten a webaruhaz.hu-ról lehet rendelni, ill. bp-n személyesen is átvenni, 400ft ért/db ha csomagban veszitek T071x patront azt mondjuk nem tudom hogy milyennek ismeri fel a nyomtató de akinek lett véve annak elvileg működik...
itt a link a csomaghoz(4 szín) közvetlenül: Bővebben: Link

Ez elvileg EzPrint márka...
(#) szabjan válasza abcdabcd hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Igen.
Ezt fogják ott is árulni a RedBox helyett. Na hamarosan meglátjuk milyen. Most még futja a muníció...
(#) Robika1 válasza csini666 hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Szia.el tudnad kuldeni nekem azt a softot?
(#) Robika1 hozzászólása Ápr 8, 2010 /

Sziasztok.Adott egy Epson d78 gep,a benne levo T0711-es patront kijelzi h tele van,de a chip nem engedi a nyomtatast.Erre vki tudnak mukodo chip resettert?
(#) ptesza válasza Robika1 hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

37 hónapja nem lépett be. De ha van időd...

(#) ptesza válasza Robika1 hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Ha telinek mutatja akkor jó.

A chip a patron töltöttségét tárolja, és a nyomtató soft-ja felügyeli. Lehet ,hogy a többi patront is meg kellene nézned.
(#) olki1 válasza ptesza hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

sziasztok
3 db hozzászólást írtam a témához..most vettem a CISS rendszert...aki nem ismeri ( google-ciss )..nagyon szuper,gazdaságos,könnyen kezelhető...a legjobb amivel jelenleg találkoztam..a gépből ki kell dobni a 6 db patront,belerakni a vásároltat (ciss ),és a tartályt a nyomtató mellé tenni..amikor üreset jelez a patron,akkor a kis panelon lévő mikrókapcsolót megnyomom,és rögtön telinek jelzi ( természetesen a folyamatos tartály-utánpótlás miatt ez csak resetelés,nem kifogyás !! )..aki folyamatosan szeretne nyomtatni,annak ez kiváló !!..rengeteget kínlódtam mindenféle dologgal de ez TUTI :yes:
(#) geriromeo hozzászólása Máj 8, 2010 /

Hellosztok! van nekem egy CANON MP510-esem chipes patronnal!!tud valaki valami okosságot hogy ha ujratöltöm akkor jo legyen mert a chip ugy érzékeli hogy üres!!!Előre is köszönöm a segitséget!!!További szép napot!!
(#) czgery93 hozzászólása Aug 5, 2010 /

egy szegedi boltban vettem a patronokat 1800ft/csomag, egész jó áron van (t711-714)
Bővebben: Link
ha tud valaki hozzá resettert, írja ide, köszi
(#) zsa válasza czgery93 hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

A neten ( Chip-reseter) néven rengeteg helyen találsz . 2500 FT KB.
(#) vera hozzászólása Aug 11, 2010 /

sziasztok. valaki megtudná modani epson sx200 chip hogytudnám bekötni reset telni nemtalálok bekötési rajzot csak a, c45 aravande az hetes ez meg kilences . ha tud valaki segíteni megköszöném.
(#) chipi hozzászólása Nov 22, 2010 /

Sziasztok!

Epson D120-s nyomtatóhoz van megoldás? Mert nézztem a SSC programot, de ő nem támogatja.
(#) cseffo hozzászólása Jan 10, 2011 /

Hello!
Van egy epson dx 4450 es nyomtatóm és végig olvastam a topicot de nem igazán találtam megoldást közte esetleg valakinek megoldáa született e erre a dologra. Olvastam hogy chip resetelő létezik erről valakinek tapasztalata hogy hogy müködik 9-pines chippen?
Esetleg Borsod megyében lakonak van és felajálnja hogy ki probáljam. ?
(#) ticseboy hozzászólása Feb 16, 2011 /

Sziasztok!
Chip resetert kerestem de erre akadtam.patron
Valaki vásárolt már erről az oldalról? Mi lehet vele a gigszer, miért ilyen olcsó?
Következő: »»   2 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem