Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektronikai témájú könyvek újságok
Lapozás: OK   17 / 69
(#) Longa György hozzászólása Márc 10, 2010 /

Igen arra.
(#) Longa György hozzászólása Márc 10, 2010 /

OK.Megköszönném.
(#) Bell válasza kadarist hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Heló!
Nagyon tetszik!
De nincs ez meg egyben valahol?
(#) gg630504 válasza Bell hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Mivel folyamatosan bővül, csak ott, ahol most is van.
(#) Longa György válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Köszönöm.Megkaptam.
(#) bandee88 hozzászólása Márc 23, 2010 /

Hello

Olyan könyvet keresek vagy leirás ami a nagyfeszültségű tápegységekről szól, jellemzői paraméterei, stb..
Akinek lenne valami az kérem jelezze. Előre is köszönöm a fáradozásod
(#) Laslie74 válasza bandee88 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Mit értesz nagyfeszültség alatt? 1kV, 10kV, 100kV ? építeni akarsz vagy valami gyárit javítani?
(#) bandee88 válasza Laslie74 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Most irom a szakdolgozatom és egy magfúziós berendezéshez kell készíteni egy nagyfeszültségű tápegységet 2kV-ig, most még csak az irodalmakat kell böngésznem de meg kell hogy mondjam nem találtam semmit sem a neten :S
(#) pucuka válasza bandee88 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Energia ipar, ABB, Brown-Boweri, GE honlapjai esetleg?
(#) felho24 hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Sziasztok.Engem Willi Priesterath-től érdekelne a Hobbielektronika című könyv.Nem lehetne letölteni valahonnan?vagy nincs meg esetleg valmeikőtöknek?
(#) llaci56 válasza felho24 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

ValameLYikünknek?
(#) Laslie74 válasza bandee88 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Akkor a legegyszerűbb ha egy mikrohullámú sütő trafóját kötöd egy szabályzótrafóhoz a primer oldalon, a szekunderén meg félhullámú egyenirányítás és kondenzátor ami szintén lehet a mikróból.
(#) llaci56 válasza Laslie74 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 / 1

Meg egy kis petrezselyem zöldjét nokedlivel...
A kérdést is elolvastad, vagy csak úgy kijött belőled valami?
Nem tudom, hogy lesz egy sütőből szakdolgozat...
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Én viszont tudom, hogyan lesz szakdolgozat a Rádiótechnika Évköünyvéből.
(#) DuMatyi válasza bandee88 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 / 1

Nekem egy ősrégi Kandós jegyzetem van. Abban még párhuzamos ballasztcsöves stablilizátor rajza van, kétlem, hoyg ide elég 1 mA terhelhetőség.
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Nem értek egyes fórum társakat ilyenkor... A mikro sütő trafójára köss egy kondit, és kész a szakdolgozatod... Mire gondolhat amikor ilyet ír? :no:
(#) Laslie74 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Meg is akarod építeni vagy csak le akarsz koppintani egy kacifántos gyári leírást? Mert ez esetben ajánlom írd bele a gugliba: hv power supply
(#) llaci56 válasza Laslie74 hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Te mire válaszolsz?
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Ha már könyves topik, akkor ide talán elfér. A szakdolgozat készítésben az a legnehezebb, hogy a témához viszonyítva a leginkább releváns illetve legfrissebb irodalmat megleld.

Ez nekem - mivel egzotikus témám van - közel egy évembe telt, temérdek Pestre járással, mivel csak ott van az OSZK ban például ilyen:

Annotált katalógust adjunk az olvasók kezébe = Iz pisem čitatelej : az olvasók leveleiből.

Nem a szakdolgozat megírása a nehéz, hanem a mögöttes munka. Ha már tudom mit akarok írni, és azt is tudom, hogy milyen irodalom van hozzá, akkor nyert ügyem van. A mi szakunkon pedig különösen allergiásak a megfelelő irodalmakra meg hivatkozásokra.
(#) pucuka válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Ne mérgelődj. Te is tudod, hogy nem olvasnak, de ha mégis, akkor meg nem értik mi van odaírva
(#) llaci56 válasza pucuka hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Nem mérgelődnék, ha félreértene, - hiszen az előfordulhat bárkivel. De ez nem félreértés.
Ehhez képest a vetési varjú egy atomvillanás.
(#) Laslie74 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Bocs csak szerintem kicsit OFF. Vedd fel a kapcsolatot Collector -al ő épít fusor-t van tapasztalata a nagyfeszültségű témában, biztos tud segíteni benne.
(#) DuMatyi válasza Laslie74 hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Ő akar tápot, nem én. Elvégre én megtalálnám az irodalmat, mivel ez a szakmám. Könyvtáros leszek 2 hónapon belül.
(#) mark.budai hozzászólása Ápr 2, 2010 /

Sziasztok! Nincs valakinek meg John Linsley Hood "Csöves és tranzisztoros hangerősítők" c. könyve (magyarul) elektronikus formában? Ha megvan, vagy tudja, honnan lehet letölteni (lehetőleg nem meghívós oldalról), az megírná?
Előre is köszi!
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Gondoltam, írok ennek a Laslie74 -nek magánban, de félek, nem fogja érteni ott sem... Így lemondtam róla. Nem értem, mi alapján ír, és kinek, meg mit...
Mindenesetre Matyikém, köss egy kondit a mikro trafójára! Anyukád örülni fog...
(#) pucuka válasza Laslie74 hozzászólására (») Ápr 2, 2010 /

Már meg ne haragudj, de hihetetlen fazon vagy. Tényleg nem tudsz olvasni? És miért nem érted?
SENKI nem akar építeni nagyfesz tápegységet, csak bandee88 fórumtársunknak van szüksége szakirodalomra a szakdolgozatához, ha tudsz forrást akkor írj, ha nem, maradj csendben.
Köszönöm
(#) Laslie74 válasza bandee88 hozzászólására (») Ápr 3, 2010 /

(#) elektromania92 hozzászólása Ápr 4, 2010 /

Sziasztok.
Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok.
Keresek egy könyvet, a címe Műszerkapcsolások amatőröknek.Ha valakinek ez meg lenne digitális formában, az elküldhetné majd nekem.
Továbbá, keresek HU-EN, EN-HU elektronikai szakszótárat.
Nincsen valakinek az is digitálisan?
Köszönöm szépen
(#) Remci válasza elektromania92 hozzászólására (») Ápr 4, 2010 /

Szia!

Az elsőt itt megtalálod.A másikban nem tudok segíteni
(#) elektromania92 hozzászólása Ápr 4, 2010 /

Köszönöm szépen, mindenkinek aki elküldte nekem a könyvet.
Következő: »»   17 / 69
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem