Fórum témák
» Több friss téma |
Az axiális kondik alatt levő "apró" kis fóliadarab a föld...
http://www.schmarder.com/radios/sale/ueberformer.htm
http://www.schmarder.com/radios/misc-stuff/t-725.htm Hol lehet beszerezni ehhez hasonló jó minőségű,audiófrekvenciás trafót? Idézet: „De van egy kis probléma. Ólcsó és jó bolt nicsen” Ezek szerint még nem jártál Miskolcon,legalább is nem kellett itt alkatrészt venned... Én most visszasírom azokat az időket amikor a rossz és drága debreceni boltokban vásároltam..
nem úgy értettem, hanem hogy egyszerre a kettő nem lehetséges. Mert a Modulban szeretek járni mert szinte minden van ami eddig kellet... csakhát drágán.
Amugy az eladókról mindenhól elmondható hogy nagyon segítőkészek. Ez nagyon pozitív!
üdv!
vki nem tudja h hol lehet venni fém dobozt?? eddig amit találtam legnagyobb az 90×50×30! ennéllll nagyobb kellene! help!
Debrecenben tudok, és létezik 250*200*80mm-es is, itt van előttem épp egy...
Nagynéném kérdezné: "Te honnét gyüttél??" Mert ugye az sem mindegy....
Debrecen??? nekem inkább Budapest lenne jó!
Ez az InComp egy nagyon kellemes csalódás volt számomra.
Gondoltam kipróbálom a boltot, hát onnét rendeltem dolgokat. Személyesen mentem volna el érte, de nagyon úgy nézett ki, hogy zárórára fogok odaérni. Nah mind1, megpróbálok sietni, gondoltam. Oda is értem zárás előtt 3perccel, odaadták a csomagom, és ekkor megakadt a szemem az árakon(amik ki voltak pakolva cuccok): Mondom: -Jé! Itt minden fél áron van a Lomexhez képest! -Hát igen, a lomex drága bolt. Nézelődj csak, még úgyis itt vagyunk egy ideig(ezt mondta záróra után 5perccel) Nah akkor itt álljunk meg , mert ismertetném ez hogyan működik a többi boltban: HqVideo: Délután(4körül) megyek a kis listámmal. Odaadom az öregnek, erre megszólal: -Miértnem tudtok az ilyenekkel délelőtt jönni? Gondoltam basszus! A "normális" ember délelőtt dolgozik/suliban van mint ő! Nagy ímmel-ámmal összeszedi a cuccot... Lomex: Először járok a boltban, nézelődök ezerrel, még igazából nem tudtam mi kell nekem(ez a nagyon kezdő korszakom volt)...Nah hát így nézelődök, látom kezdik bezárni a boltot Nézem mi van, hát látom hogy záróra, több vevőt nem akarnak. Úgy engedtek ki, hogy a rács alatt kellett kibújni... Hát ez aztán a hozzáállás! Gondoltam ezt leírom, mert már régóta bennem van a dolog. Azóta a HQ-nál csak online rendelek, a lomexbe nem járok(mert messze is van ). Végezetül eszembe jutott egy vicc: Csávó bemegy a boltba, köszön, de az eladó csak nézi.(semmi helló, vagy mit adhatok...) Vevő: -Nem ismersz meg? -Nem. -Hát ez nem lehet, te tényleg nem ismersz meg? -Bocs, de nem. -Hát én vagyok a vevő b@zdm3g!
Nem tudom, ki szolgált ki, de az általad elmondottak az egyik legfőbb oka, hogy rendszeresen az InComp-ba járok vásárolni. A másik az az eladó hölgy (Eszter), akiről Norberto kolléga "ódákat zengett".
Az meg, hogy egy kereskedő (nem eladó!) a vásárló érdekében akár arra is hajlandó, hogy néhány perccel tovább tartson nyitva, sajnálatosan ritka jelenség ma, Magyarországon! Ma nem kereskedni akarnak, inkább csak eladni. (Igen nagy tisztelet a sajnálatosan igen kis számú kivételnek! ) Nos és az árak... Lehet (biztos), hogy a honlapjuk nem olyan csilli-villi, mint pl. a HQ-nak, és nem olyan részletes, mint a Lomexnek, de a választék legalább olyan jó, ha nem jobb Náluk! És az áraik elfogadhatóak. (Ezért nem élt meg a Király utcai bolt: Ahogy Eszter fogalmazott egyszer a kérdésemre: A 2-3 Ft-os ellenállásokból nem lehetett kifizetni az irreálisan magasra tartott bérleti díját az üzletnek...) :no: És még valami, amiről Fureszk nem beszélt: Ha valamilyük nincs, akkor beszerzik. Ezt mások is megteszik, nem ez a fő, hanem amit pluszként tesznek hozzá az InComp-ban: Ha megjött az alkatrész, küldenek egy mélt, vagy akár fel is hívnak telefonon! Na EZ AZ, amit máshol nem nagyon kapsz meg! Sőt! Ha betérsz a "nagyokhoz", mondjuk 3 db 470K-s ellenállásért, és mást nem kérsz, szinte kiútálnak a boltból. Az InComp-nál még egy mosolyt is adnak, grátisz... Na, itt kezdődik nekem valahol a kereskedői szemlélet!
ezek után kíváncsi lettem erre a boltra legközelebb ha kell vmi elmegyek oda!
jólteszed! mondom, sztem megfelelő méretű dobozt is kapsz ott! Sőt nagyon olcsón vannak hűtőbordák is!
Pesten a Múzeum körúthoz hol van a legközelebbi, és "ócsó" bolt?
Szerk.: Nem magyarázás szinten, hanem egy beszúrt térképen megjelölve lenne a legkirályabb, mert nem vagyok ott ismerős, de térképpel...
Tyüh, fingom sincs, annyit tudok, hogy az ELte-nek van ott valami épülete, vagy mi a szösz, mert a barátnőm odajár! De közel van az Ajtony János is, vagy mi..
Idézet: „http://www.schmarder.com/radios/sale/ueberformer.htm http://www.schmarder.com/radios/misc-stuff/t-725.htm Hol lehet beszerezni ehhez hasonló jó minőségű,audiófrekvenciás trafót?” ...Szóval ez azt jelenti, hogy magyarországon (már) nem lehet kapni audiófrekvenciás trafót? :no: Esetleg valami amivel helyettesíthető?
Hali!
Nem tudjátok hol lehet olcsón venni egyoldalas nyákot? Esetleg maratáshoz szükséges holmikat? Vagy tudtok valakit aki szépen és olcsón mar? THX: ---ZoLee---
HQVIDEO
INCOMP
Csak úgy kérdezem, hogy lehet-e kapni olyan kék ledet, aminek nagyon kicsi a fényereje? Tehát arra jó, mint régen a zöld/piros led, hogy csak jelezni lehetett vele valamit.
Balu
Igen, még van. Keresd a hqvideonál, low cost megjegyzéssel...
(most nézem, éppen nincs... még jó, hogy beírtam... )
Sziasztok.Hol lehet Békéscsaba-Orosháza-Gyula (környékén)
alfasettet venni??? köszi csikosgabi
Mivel nem gyártják már, így nagy szerencse kell, hogy találj egy helyet, ahol elfekvőben még létezik...
ahha.Értem, és mi az új feliratozó eszköz??
Új??? Merre láttál újat?
Sziasztok!
FT232 es SMD IC-ket hol lehet kapni? valaki tudna segiteni?
Nézd meg itt, ebben a boltban.
Az ára 1 814,40 bruttó (itt).
Az soselectronic is árulja, Miskolcon.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |