Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   19 / 441
(#) Stadi válasza Stadi hozzászólására (») Feb 11, 2007 /

Az axiális kondik alatt levő "apró" kis fóliadarab a föld...
(#) vicsys válasza Müszi hozzászólására (») Feb 11, 2007 /

(#) RdsG hozzászólása Feb 13, 2007 /

http://www.schmarder.com/radios/sale/ueberformer.htm
http://www.schmarder.com/radios/misc-stuff/t-725.htm

Hol lehet beszerezni ehhez hasonló jó minőségű,audiófrekvenciás trafót?
(#) Tonsil válasza isamisa hozzászólására (») Feb 13, 2007 /

Idézet:
„De van egy kis probléma. Ólcsó és jó bolt nicsen”

Ezek szerint még nem jártál Miskolcon,legalább is nem kellett itt alkatrészt venned...
Én most visszasírom azokat az időket amikor a rossz és drága debreceni boltokban vásároltam..
(#) isamisa válasza Tonsil hozzászólására (») Feb 13, 2007 /

nem úgy értettem, hanem hogy egyszerre a kettő nem lehetséges. Mert a Modulban szeretek járni mert szinte minden van ami eddig kellet... csakhát drágán.
Amugy az eladókról mindenhól elmondható hogy nagyon segítőkészek. Ez nagyon pozitív!
(#) maTaKee hozzászólása Feb 13, 2007 /

üdv!
vki nem tudja h hol lehet venni fém dobozt?? eddig amit találtam legnagyobb az 90×50×30! ennéllll nagyobb kellene! help!

(#) isamisa válasza maTaKee hozzászólására (») Feb 13, 2007 /

Debrecenben tudok, és létezik 250*200*80mm-es is, itt van előttem épp egy...

Nagynéném kérdezné: "Te honnét gyüttél??"

Mert ugye az sem mindegy....
(#) maTaKee válasza isamisa hozzászólására (») Feb 14, 2007 /

Debrecen??? nekem inkább Budapest lenne jó!
(#) fureszk válasza maTaKee hozzászólására (») Feb 14, 2007 /

nézz el az InComp-ba személyesen!
(#) fureszk válasza fureszk hozzászólására (») Feb 14, 2007 /

Ez az InComp egy nagyon kellemes csalódás volt számomra.
Gondoltam kipróbálom a boltot, hát onnét rendeltem dolgokat. Személyesen mentem volna el érte, de nagyon úgy nézett ki, hogy zárórára fogok odaérni. Nah mind1, megpróbálok sietni, gondoltam. Oda is értem zárás előtt 3perccel, odaadták a csomagom, és ekkor megakadt a szemem az árakon(amik ki voltak pakolva cuccok): Mondom:
-Jé! Itt minden fél áron van a Lomexhez képest!
-Hát igen, a lomex drága bolt. Nézelődj csak, még úgyis itt vagyunk egy ideig(ezt mondta záróra után 5perccel)
Nah akkor itt álljunk meg , mert ismertetném ez hogyan működik a többi boltban:
HqVideo: Délután(4körül) megyek a kis listámmal. Odaadom az öregnek, erre megszólal:
-Miértnem tudtok az ilyenekkel délelőtt jönni?

Gondoltam basszus! A "normális" ember délelőtt dolgozik/suliban van mint ő!
Nagy ímmel-ámmal összeszedi a cuccot...
Lomex: Először járok a boltban, nézelődök ezerrel, még igazából nem tudtam mi kell nekem(ez a nagyon kezdő korszakom volt)...Nah hát így nézelődök, látom kezdik bezárni a boltot Nézem mi van, hát látom hogy záróra, több vevőt nem akarnak. Úgy engedtek ki, hogy a rács alatt kellett kibújni... Hát ez aztán a hozzáállás!

Gondoltam ezt leírom, mert már régóta bennem van a dolog. Azóta a HQ-nál csak online rendelek, a lomexbe nem járok(mert messze is van ).

Végezetül eszembe jutott egy vicc:
Csávó bemegy a boltba, köszön, de az eladó csak nézi.(semmi helló, vagy mit adhatok...)
Vevő:
-Nem ismersz meg?
-Nem.
-Hát ez nem lehet, te tényleg nem ismersz meg?
-Bocs, de nem.
-Hát én vagyok a vevő b@zdm3g!
(#) Frankye válasza fureszk hozzászólására (») Feb 14, 2007 /

Nem tudom, ki szolgált ki, de az általad elmondottak az egyik legfőbb oka, hogy rendszeresen az InComp-ba járok vásárolni. A másik az az eladó hölgy (Eszter), akiről Norberto kolléga "ódákat zengett".
Az meg, hogy egy kereskedő (nem eladó!) a vásárló érdekében akár arra is hajlandó, hogy néhány perccel tovább tartson nyitva, sajnálatosan ritka jelenség ma, Magyarországon! Ma nem kereskedni akarnak, inkább csak eladni. (Igen nagy tisztelet a sajnálatosan igen kis számú kivételnek! )
Nos és az árak... Lehet (biztos), hogy a honlapjuk nem olyan csilli-villi, mint pl. a HQ-nak, és nem olyan részletes, mint a Lomexnek, de a választék legalább olyan jó, ha nem jobb Náluk! És az áraik elfogadhatóak. (Ezért nem élt meg a Király utcai bolt: Ahogy Eszter fogalmazott egyszer a kérdésemre: A 2-3 Ft-os ellenállásokból nem lehetett kifizetni az irreálisan magasra tartott bérleti díját az üzletnek...) :no:
És még valami, amiről Fureszk nem beszélt: Ha valamilyük nincs, akkor beszerzik. Ezt mások is megteszik, nem ez a fő, hanem amit pluszként tesznek hozzá az InComp-ban: Ha megjött az alkatrész, küldenek egy mélt, vagy akár fel is hívnak telefonon! Na EZ AZ, amit máshol nem nagyon kapsz meg! Sőt! Ha betérsz a "nagyokhoz", mondjuk 3 db 470K-s ellenállásért, és mást nem kérsz, szinte kiútálnak a boltból. Az InComp-nál még egy mosolyt is adnak, grátisz... Na, itt kezdődik nekem valahol a kereskedői szemlélet!
(#) fureszk válasza Frankye hozzászólására (») Feb 14, 2007 /

pontosan!
(#) maTaKee hozzászólása Feb 14, 2007 /

ezek után kíváncsi lettem erre a boltra legközelebb ha kell vmi elmegyek oda!
(#) fureszk válasza maTaKee hozzászólására (») Feb 14, 2007 /

jólteszed! mondom, sztem megfelelő méretű dobozt is kapsz ott! Sőt nagyon olcsón vannak hűtőbordák is!
(#) X Sügi X hozzászólása Feb 14, 2007 /

Pesten a Múzeum körúthoz hol van a legközelebbi, és "ócsó" bolt?

Szerk.: Nem magyarázás szinten, hanem egy beszúrt térképen megjelölve lenne a legkirályabb, mert nem vagyok ott ismerős, de térképpel...
(#) fureszk válasza X Sügi X hozzászólására (») Feb 14, 2007 /

hányadik kerületi műzeum körút??
(#) X Sügi X válasza fureszk hozzászólására (») Feb 14, 2007 /

Tyüh, fingom sincs, annyit tudok, hogy az ELte-nek van ott valami épülete, vagy mi a szösz, mert a barátnőm odajár! De közel van az Ajtony János is, vagy mi..
(#) RdsG válasza RdsG hozzászólására (») Feb 15, 2007 /

Idézet:
http://www.schmarder.com/radios/sale/ueberformer.htm http://www.schmarder.com/radios/misc-stuff/t-725.htm Hol lehet beszerezni ehhez hasonló jó minőségű,audiófrekvenciás trafót?”

...Szóval ez azt jelenti, hogy magyarországon (már) nem lehet kapni audiófrekvenciás trafót? :no:
Esetleg valami amivel helyettesíthető?
(#) KeserűCukor hozzászólása Feb 16, 2007 /

Hali!
Nem tudjátok hol lehet olcsón venni egyoldalas nyákot?
Esetleg maratáshoz szükséges holmikat?
Vagy tudtok valakit aki szépen és olcsón mar?
THX:
---ZoLee---
(#) Müszi válasza KeserűCukor hozzászólására (») Feb 16, 2007 /

HQVIDEO
(#) fureszk válasza KeserűCukor hozzászólására (») Feb 16, 2007 /

INCOMP
(#) Balu hozzászólása Feb 17, 2007 /

Csak úgy kérdezem, hogy lehet-e kapni olyan kék ledet, aminek nagyon kicsi a fényereje? Tehát arra jó, mint régen a zöld/piros led, hogy csak jelezni lehetett vele valamit.
Balu
(#) vicsys válasza Balu hozzászólására (») Feb 17, 2007 /

Igen, még van. Keresd a hqvideonál, low cost megjegyzéssel...
(most nézem, éppen nincs... még jó, hogy beírtam... )
(#) csikosgabi hozzászólása Feb 18, 2007 /

Sziasztok.Hol lehet Békéscsaba-Orosháza-Gyula (környékén)
alfasettet venni???
köszi csikosgabi
(#) Norberto válasza csikosgabi hozzászólására (») Feb 18, 2007 /

Mivel nem gyártják már, így nagy szerencse kell, hogy találj egy helyet, ahol elfekvőben még létezik...
(#) csikosgabi válasza Norberto hozzászólására (») Feb 18, 2007 /

ahha.Értem, és mi az új feliratozó eszköz??
(#) Norberto válasza csikosgabi hozzászólására (») Feb 18, 2007 /

Új??? Merre láttál újat?
(#) andrewforest hozzászólása Feb 18, 2007 /

Sziasztok!
FT232 es SMD IC-ket hol lehet kapni? valaki tudna segiteni?
(#) Frankye válasza andrewforest hozzászólására (») Feb 18, 2007 /

Nézd meg itt, ebben a boltban.
Az ára 1 814,40 bruttó (itt).
(#) erobi82 válasza andrewforest hozzászólására (») Feb 18, 2007 /

Az soselectronic is árulja, Miskolcon.
Következő: »»   19 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem