Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
A felsőt már használtam, nekem bevált. Az alsót nem ismerem.
Egyet magyarázzatok el: mia az a tükrözés ITT.
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_hsz_66221.html?highlight=1#66221 Isamisa küldött egy nyáktervet és az a kérdésem ezt hogy rajzoljam föl? Így jó ahogyvan? Hogykell tükrözni ha jó? Köszi: Müszi ![]()
Beültetési oldal
Ez az az oldal, amelyiket akkor nézed, ha az alkatrészek tetejét nézed. Ennek az ellentéte a fóliaoldal(asszem így hívják). Fóliaoldal Ez az az oldal, amelyiket a nyákot(a rézcsíkokat) nézve látod, ez a beültetési oldal tükrözött megfelelője. Neked a fóliaoldalt kell felrajzolnod a nyákra! Sok sikert! ![]() 2 jó tanács: -maratás után a körömlakklemosóval szedd le a filc festékét. -ne szedd ki túl hamar a maratóból, ahol nem kell rézfólia, ott ne is legyen!
Van egy NYÁK terved, alsó réteg. Ezt ha simán (nem tökrözve) kinyomtatod, akkor azt a nyákra ráforditod. Tehát ezt nem kell tükrözni, de (ha majd egyszer) a felső réteget is használod, azt már tükrözve kell kinyomtatni. De ha kicsit belegondolsz, rá fogsz jönni.
(A tükrözés, nem más, mint a függőleges tengelsen megforditod.)
Tehát:
1. kinyomtatod a beültetési oldalt egy sima papírra sima nyomtatóval. 2. ráhelyezed a nyákra a lapot(ne mozdulhasson el!) 3. valamilyen hegyes tárggyal(például: kés hegyével) megszúrkálod a kifúrandó lyukaknál 4. leveszed a papírt 5. a papíron levő minta alapján összekötöd filccel a "lyukakat" Én így csináltam. ![]()
Hali!
Szentesen van pár papírbolt. A három legnagyobban néztem és ott volt ilyen papír :yes: Lehet, hogy nem egyre gondolunk?.... Egyébként és sem szoktam megvárni, hogy hűljön. Sőt, már a vasalás előtt odakészítem az áztatós tálat. Folyamatosan keresem a jobb és jobb papírt. ![]()
Összeraktam egy 4 ezer FT-os rendelést már csak azt várom mikor kapom meg a 4.000-t.
Melóztam jó sokat és most várom a lóvét érte...
Lehet, hogy majd eccer a vasalást is megtanulom...
Első nyáknak a DBASE féle hangszóróvédőt építem meg. Mit szóltok hozzá?
A Hqvideo árlista alapján összesen 343 Ft az össz alkatrész. Elég bonyásnak láccik, de azér próba cseresznye. Üdv.: Müszi
"Mit szóltok hozzá? Elég bonyásnak láccik, de azér próba cseresznye"
Meg is válaszoltad a kérdés. Hát most mi mit mondjunk??
wazze...te keméynebben nyomod a :lama: ságot mint én amikor idevetődtem!
![]()
Héjjj
Nem Lámázuk le a másikat... Te is kérdezel ám még mindig hajmeresztő dolgokat tőlem.. ![]() ![]() ![]()
Uraim! Uraim!
Nem kell egymást flam-elni! Vannak kezdők, vannak haladók, vannak profik. Mindenki más és más. Emiatt senkit nem kell (és nem is szabad) lenézni, lámázni! Müszi! Nem szükséges teljeskörű beszámolót tartanod a reggeli ébredéstől a lefekvésig. Fureszk! Isa fogalmazta meg jól: Te is kérdezel (csinálsz) hajmeresztő dolgokat, hadd ne emlékeztesselek a lámpabúra-törésre, levilágító toronyra... Szóval ha segíteni nem tudunk, akkor ne égessük a másikat!
Azert ez remelem meg belefer?
Szerintem Müszi nagyon lelkes az elektro irant. Müszi: kezd az alapokkal,olvass sokat es csinalj sajat cuccokat,majd modositsd a kesz cuccokat.Ha folyton csak masolsz az nem vezet sehova,max jo nyakkeszito leszel . Ja es kozben ne feledd,hogy nem csak elektrobol all a vilag ![]() Udv,gtk.
Tudom, én is onnan vettem vagy 30 db A/4-es lapot 56 Ft :eek2: ért. Szerintem nagyon megérte!
90 grammos műnyomó papírra gondoltam. De úgylátszik azt itt csak a nyomdászok ismerik, a kis plázacicás eladócskák nem
![]() üdv
Inkább szomorú. Nemrég megkérdeztem a papirboltban, hogy van-e hőpapirjuk, és azt se tudták mit akarok.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |